Racusori, la apel! (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

pai in mod normal acumulezi un nr la fiecare mesaj postat. insa sunt forumuri cum ar fi "un ochi rade...unul e vanat" sau la cel cu evenimente si mai sunt...la care nu acumulezi puncte. si parca la un mesaj editat primesti 2 puncte/mesaj si la un subiect nou deschis primesti 4. nu stiu foarte bine k nu urmaresc..k nu ma intereseaza cate postari am..
p.s. inainte sa scriu mesajul asta aveam 2.987 si vad k am acumulat inca un mesaj..dar nu m-am uitat si la nr de puncte

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Buna fetelor,
Ce faceti? toate bune?
Menna, de ce vrei sa-ti colorezi nik-ul?
MirelaV, mi-am copiat un ad-adware SE, am dat o scanare si am omorat 202 paduchi.Se zice ca trebe sa-l upgradez, dar m-am uitat pe net si n-am gasit nimic free. Recunosc ca nici nu ma pricep tare bine la chestii de PC. Mai insist, ca deh, am timp.
No, pai ce sa va spun ca am facut eu? Nothing, decat o supa de pui si o tocanita, iar deseara, ca nu cumva sa slabesc imi fac (poate)clatite cu dulceata.
Si sa ma laud putin, am reusit sa ajung la performanta de a fuma doar 2 tigari/zi. URAAAA, URAAAA.
la toate racoaicele. Apropo, unde sinteti restul fetelor?
Topicul asta trebuie sa se numeasca 'trio-do-re-mi, ca numai noi 3 ce ne mai desfatam p-aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

buna dragelor intr-un an nou

nu ma dati disparuta, iakata-ma sunt aici.
am absentat 50/50% motivat/nemotivat. inainte de sarbatori eram cu pregatitul, dupa - cu odihnitu. intre tim a mai aratat si fata nazuri incat nu-mi ardea de calculator. e fata mare si refuza pieptul, da i-o venit mintea la loc si acum papa de paraie falcutile. deja apuca constient jucariile si le duce la gurita. in fundic nu e interesant, asa ca, din pozitie culcat se ridica deodata in picioare, sigur nu fara ajutorul mamei. ii place foarte mult sa o tin de minute si ea sa mearga, cred ca e prea devreme dar daca-i place si se tine tare pe picioare nu e nimic rau.
cam aste sun pe la noi.

da nu prea inteleg voi ce ati patit de ati avut insomnie? pe mine daca m-ai lasa sa dorm cred ca nu m-as trezi 24 de ore.

va las, ca prea mult bodoganesc pe aici dupa pauza si ma tem sa nu va obosesc.

un pupic de la pitic.

-------------------------------
ce mari suntem
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Menna,

...ce sa-l mai colorezi, carata mai rau ca inainte...si eu am vazut ca nu mi se adauga nr de mesaje dupa fiecare postare da m-am gandit ca se regleaza mai incolo, nu mi-am facut probleme...cand o sa-ti arate ca ai destule puncte sa te colorezi, o s-o poti face...da nu-i mare placere...iar daca alegi o culoare incisa nu ti se mai vede numele...eu m-am colorat din lipsa de ocupatie...Dar daca tie-ti place...O sa fim ca niste floricele.......

Mergi la inceput

am ajuns acasa dar mai plec putin
adika ce, io nu mi-s colorata mumos?:)

MirelaV
pupicei pe burticei

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Ba da, Mirela,dar unele nickuri nu se disting deloc din cauza culorii...si al meu parca era mai frumos inainte...

Mergi la inceput

buna dimineata. sa aveti o zi minunata.
monagan, nu tre sa cauti o versiune free..cand deschizi ad aware iti spune de cate zile nu l-ai folosit si daca necesita update. daca da, ii dai ok si iti spune ce versiune a gasit si daca vrei sa download. ii dai ok apoi connect si vine singurel succes
gata, ma apuc de treaba.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Neata !

Me a culpa dar eu ajung tot mai tarziu acasica si primul lucru pe care-l fac e sa-mi scot patrupedu la plimbare,apoi sa mananc si abia apoi ajung in dormitor si-mi dau drumul la pc...
Ca in fiecare seara, la 7 mama e prezenta pe net (ea fiind in state) si cu chef de povestit .
Ieri dragelor am facut afacerea iernii ... mi-am luat cizmeeeee inalte cu toc din piele ,negre,fara brizbituri ,simple exact cum imi plac mie siiiiii ... vreo 2 ore nu le-am mai dat jos din picioare ,facand parada modei prin casa k nebuna in fata oglinzii

Am constatat ca am o gramada de haine care asteptau sosirea cizmulitelor in garderoba, pt ca altfel nu le purtam si chiar ma gandeam sa le fac aripi la multe de pe umerase, dar acum m-am razgandit
Deci afacerea consta in faptul ca ADOR SEZONUL REDUCERILOR ...am intrat acum 3 zile la Libelula (nu stiu daca la voi este in oras magazinul sora cu Leonardo despre care vb eu) siiiii ...initial intrasem cu o prietena care-si cauta ceva incaltari,vazand ca sunt reduceri la incaltaminte care ajungeau pana la 200 mii perechea ...mie mi s-au parut acelea kitchioase ,asa ca m-am luat si am mers in partea celor "scumpe" cica siiiii am dat peste 3 perechi de cizme care mi-au atras atentia . Una era pe un rosu-visina- inalte, altele negre cu capse tot inalte si ale mele vedete toate reduse la juma de pret,respectiv de la 2.4 mil la 1.2 mil.
Toate bune pana aici, insa ieri luandu-mi avansul (dinero) mi-am zis "hai sa vad ce mai au nou" si spre surprinderea mea PLACUTA cizmele vedeta erau reduse inca o data cu 50% ...prin urmare mi-am tras niste incaltari din piele, frumos lucrate, la incredibilul pret deee ... 630 mii lei
Iute m-am uitat sa vad daca au marimea mea ,le-am incaltat,m-am invartit putin p'acolo si iesita cu ele din magazin am fost
Mi-ar fi placut sa mi le achizionez si pe cele rosii-visinii ,dar nu prea am la ce sa le asortez,iar bugetul nu-mi permite rasturnari de sume in perioada asta, la cat imi vine intretinerea ... si da, si acelea erau reduse de la 2 mil, la 1 mil, iar ieri erau la 500 mii ...eeeeh, nici nu vreau sa ma gandesc ce adaos au coptii astia de la Leonardo, dar nici nu mai intru pe la ei,numai k sa nu-mi fac rau,in caz ca au mai bagat o reducere de la 630 mii la 315 ...ma indoiesc sa mai lase din pret oricum ... cred ca am avut norocel de le-am prins la pretul asta ...
Ideea e ca sunt super misto si eu sunt f multumita de "realizarea" (gaura din buget, la o adik) mea din sapt asta ...ca cine stie ce mi'o mai casuna capsorul peste cateva zile daca mai intru prin magazine si mi se pune pata pe vreo tzoala sau incaltaminte . Gata! stiu NU mai intru pana se incheie sezonul reducerilor,altfel voi manca achizitiile din priviri toata luna

Cam asta am facut eu ieri ...
Cat despre nick colorat ...nu stiu, mi s-a pus pata sa fiu si eu mai "speciala" .Astea's mofturi la mine, o sa-mi treaca

Acum e ora 9:40 am, cafeaua e bauta, actele pt banca sunt gata,iar eu sunt deja satula de munca ... vreau acasa sa mai dorm putin. Ieri m-am pus sa dorm pe la 1 noaptea, iar la 6:20 eram in picioare caci am venit mai repede la birou k sa-mi trag niste cursuri la xerox ... incep sesiuneaaa ...aoleo ... Pe luni am de predat un referat,pe marti am primul examen,apoi pe 23 un altul si tot asa ...
Asa caaaa ... fetele imi cer scuze de pe acum,daca nu voi fi prezenta cu amanunte "picante" din viata mea de zi cu zi ,dar intelegeti-ma ,caci sufar in perioada asta de tocilarit cronic

O zii minunata tuturor
Ps: nu tineti cont ca e vineri 13, caci e o zi k oricare alta

Menna va pupiceste

Ciao

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions, and not upon our circumstances. ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

servus fetele,
Menna, draga, da ce ai mama ca scrii asa marunt, ca ma dor ochii.!!!!!!!!!!!!!!!
MirelaV,chiar acu imi mai cauta ceva "paduchi" si se pare ca am destui. Nu-mi place cum merge calc, sa speram ca nu am d-aia prapastiosi. Ah...si mersi.
M-am hotarat sa merg la lucru de luni, sa vedem care-i treaba ca nu mai pot sta acasa ca simt ca innebunesc.

Mergi la inceput

buna seara, am ajuns si io acasica ceva mai devreme, am si mancat si acum m-a cuprins o moleseala..mare minune de nu ma bag in pat putin
asa sunt dupa ce am citit tot ce a scris menna..mic frate..am zis k o fi de la batranete..dar se pare k nu e.
azi am fost trista..ma gandeam k tare nitel mai e si mai implinesc un an...si nu-i deloc placut...dar or veni si vremuri mai bune..cine stie...offff
daaa..cred ca mai citesc nitel pe aici si apoi ma duc in pat..dar ne auzim later..sper
pupicei
aaaa..maine lucrez

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput