Racusori, la apel! (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna seara. sunt terminata de oboseala
Menna, eu am ajuns acasa pe la 7:40 si am pus o ciorbica pe foc..si am reusit sa imi fac o mamaliguta k lesinam de foame. am renuntat la paine k m-am cam ingrasat cu atatea rasfaturi. acum astept sa termine ciorba de fiert si sa ma intind in pat k nu mai rezist. sper numai sa reusesc sa dorm. sa-mi revin cumva cu somnul k altfel nush unde ajung. azi mi-am facut treaba din inertie
Monagan, cu tot cu concediu' tau..totusi nu esti p'aciulea.
Lucia, tu chiar nu mai apari deloc????

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

hai k io-i dau cu buna dimineata..io cu buna seara. fetele..zau k nush ce am dar nu ma odihnesc...deloc...
ma apuc de treaba dar inainte..sa savurez si eu cafeaua

MirelaV
pupicei pe burticei

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Neata ! Iaca'ma si pe mine cu cofeina la raport
MirelaV - mi-ai dat o ideea buna cu ciorbita

Va doresc o zii minunata si va astept deseara la locul stabilit de intalnire

Ciao

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions, and not upon our circumstances. ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Buna racoaicelor
Prezenta la..raport.
Mai, fetele da ce e cu voi? Nu puteti dormi?
Am fost cam "invaluita" si d-aia am absentat.
Eu nu ca nu am somn, dar ma cam plictisesc, ca toata ziua nu fac altceva decat, mancare, curatenie, spalat si..ieri, va dati seama ca am si cusut (cu mana), ceea ce n-am facut demult.
Incet si sigur ma indrept spre...femeia casnica.
tuturor si ...somn usor.

Mergi la inceput

Buna seara!
Monagan..cu siguranta acolo ajungi. treci si pe la mine cu aspiratorul k io nu mai am timp
io acum 15 min am ajuns..tre sa fac si baie..sa pun si ceva la spalat..sa le intind dimineata..si cam atatica
va pupacesc

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

buna dim.
eu p-aci, ca doar ce altceva......
mi-am facut o cafea tare de tot si acum cam tremur.Fetele...nici o problema, va rezolv eu pe toate cu menajul...stati linistite.
Vine fata. Profitati ca ...e promotie.!!!!!!

Mergi la inceput

hello si io. io-s tare buimaca nush ce am. am mancat si acum as dormi. si am la treaba cu caru'...cine sa mi-o faca? offf..si sunt la cafeaua nr 2 ..
dimineata nu a mers dc..asa k nu am putut bea cafeaua online
o zi frumoasa in continuare
aaa..monagan, ia-ti ad aware si scaneaza-ti pc-ul si apoi omori ce gaseste. nu vei avea prb daca stergi ce gaseste el. initial va gasi multe, dar apoi daca scanezi si la 1 luna e ok.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Neata ! scurta si la obiect

Marti - am avut o zi proasta! (nu numai 3 ore rele)
Miercuri - alta zi proasta !
Joi - abia incepe ... deocamdata suntem doar la cafea

Revin deseara mai amanuntit ... acu' fug,ca-mi pierd locul la cafeaua cu colegii

O zii de vis ! ... sper si pt mine,ca pana acum sapt a decurs f dragutz ->

Pupiciii

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions, and not upon our circumstances. ."

Mergi la inceput

neata.
am o zi de..
vb later

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

MAH ... spuneti-mi va rog si mie cu merge numerotarea mesajelor!? ... nu de alta, dar eu am acelasi numar dat 3 zile la rand si vreau sa ajung sa acumulez creditele cerute pt am colora nick-ul .
MirelaV ,stii tu cumva cum functioneste shmecheria asta ?

Merci,

Menna

Mergi la inceput