Racusori, la apel! (7)
Raspunsuri - Pagina 11
july_g spune:
Neata racusoare!
Eu prima cu cafeaua azi! Ca sunt ca neoamenii! Cand vine sambata ma trezesc cu noaptea in cap! Is treaza de pe la 6. Iar cand tre sa merg la munca ma rog de consort sa ma mai lase 10 minute sa dorm!
Tre sa laud pe cineva, da nu stiu pe cine. Ca neuronul meu nu s-a trezit o data cu mine! Vegeteaza, dragul de el. Cine fumase doar 2 tigari? Felicitariiiiiiiiii! Si eu, si eu, mai am doua si ajung la 2 pachete!. Ca parca am luat-o rara! Scot fum pe toate orificiile! Parca mi-s locomotiva!
Azi avem treaba multa! Mergem sa ne intolim! Eu pantaloni, consortul vrea un tricou cu maneca lunga si amandoi ne facem ochelari!
Fetelor, mor de ciuda! Stiu ca e sezon de reduceri si vazusem in decembrie un costumas super in Bucuresti! Si aveam un curs de luni in Bucuresti. Deja ma vedeam imbracata cu el, rupand gura targului. Da ti-ai gasit. Sefu meu n-a vrut sa ma lase sa plec eu la curs ca vin de acolo cu doi neuroni si ma fac prea desteapta! Asa ca a trimis pe un coleg de-al meu!:((
Va pup si week-end placut tuturor!
monagan spune:
Good morning girls!!!!!!!!!, putina engleza de dimineata, asa ca sa se trezeasca "neuronii". si o floricica
Imi cam arde de glume nu? ca doar m-am culcat la 02.00, ca am stat de povesti cu un vecin care are o logoreeeeee.......
July_g, esti cea mai matinala azi. Eu eram cea cu felicitarile (tigarile), banuiesc ca celelalte fete nu fumeaza (inca).
la toate racoaicele si sa aveti o zi buna. Ne auzim later.
MirelaV spune:
hello si eu. am ajuns acasa de la munci, am mancat si acum tare ar merge o cafea si o tigara..deci si eu fumez..ce-i drept..destul de putin..max 7 tigari/zi dar ... le pipai si eu
asa k...azi si maine sunt prin casa...sau poate nu...
merg sa pun ceva la spalat..sper sa nu fie vreo sarbatoare si apoi mai vad eu ce mai fac.
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
july_g spune:
M-am intors!Cu o pereche de blugi nou nouta si super misto! Nu-s deloc stilul meu, da ce conteaza! Au o floricioica pe popou si se muleaza de mama, mama!Consortului i se bulbucasera ochii la floricica mea! Ca sa-i treaca i-am luat si lui o pereche, asa ca ne-au curs ochii unu dupa altu!
Si am constatat ca stau prost cu ochii. Stiam ca nu bat la departare, da nici nu credeam ca tre sa port permanent! Am ajuns la -1!!!!!!!!!Si nici nu banuiam!
Si m-am imbolnavit!!!!!!!!!!!!! Am vazut un telefon mobil de m-au apucat pandaliile! Nu-s eu fana telefoanelor da asta m-a imbolnavit! Numa ca sotu (care e un om rational, nu ca mine) a zis pas, soro! Ca e 10 milioane la liber!
Monagan, inca o data felicitari! Eu nu reusesc nici la 10 sa le reduc!
Mirela, tu mama, numa fumatoare nu te numesti!Si tie felicitari!
Sa nu va luati dupa mine si sa le cresteti ca va bat!
MirelaV spune:
july...si blugii sotului au floricica?
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Menna spune:
quote:
Originally posted by arinna
Menna,
...succes la examene si sa revii cat mai repede printre noi...
arrina
SA FIE !
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions, and not upon our circumstances. ."
Menna spune:
MirelaV mama ,dah cu ce am reusit sa te amestesc
Cu caracterele sau cu povestea mea !?
Apropos de caractere ...asa cum v-am zis zilele trecute, ma mai apuca damblaua si-mi zic sa scriu si eu mai "special" ... da se pare ca numai idei bune nu am .Ok fetele, revin la caractere normale
Eu cica, trebuia sa ma apuc sa-mi fac o lucrare ce tre' predata luni ...Azi de cu ziua insa, bine inteles ca m-am apucat de facut curatenie prin bucatarie si uite asa m-a prins 7 seara cu curatenia prin restul casei. Acum Mariuk mea rumega o tura de haine ,iar eu jegarita stau si tastez la voi ,ca mai apoi sa ma pun sa-mi scriu lucrarea .Noroc ca e facuta, numa' tre' rescrisa si corectata in Word. Sigur imi va lua toata noaptea si maine, dar asta e ....daca nu pot sta locului si ma apuc de menaj prin casa .
Hehe ... se pare ca nu numai pe mine m-a cuprins febra cumparaturilor ...bravo july_g ...sa le purtati cu sanatate !
PS: si eu fumez ,adik pufai , dar n-am ajuns (si nici nu vreau) la performanta voastra ...pe mine ma tine un pachet de 10 fire (caci numai asa imi iau k sa nu ma ambitionez la mai mult) vreo 2-3 zile si ... si p'alea le fumez dimi la cafea sau daca mai fumeaza cineva in prezenta mea,altfel nu-mi plac si nu-mi pica bine .
Eeeeh , acu' va las , ma duc sa-mi fac un dus rapid, sa-mi aplic o masca pe fata s'apoi sa-mi fac lucrarea
Pupici la toate (ca ne-am mai inmultit )
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions, and not upon our circumstances. ."
july_g spune:
Neata fetili!
Iar eu prima la cafea? Ce matinala sunt!
Mirela, blugii sotului n-au floricica da si ai lui se muleaza. Pe singura parte care iese in evidenta si la el! Ca la cat e slab, ma mir ca mai are pe ce sa se muleze! Ma apuca dracii de fiecare data cand mananca! Eu ma hranesc cu o frumza de salata si el baga ca spartu'. Rezultatul? Eu ma ingras si el slabeste!
Menna, am o febra de cumparaturi de nu pot sa-ti explic! Noroc ca ma trezeste sotu' ca altfel ramanem fara bani de intretinere!
monagan spune:
neata,
july_g, da trebe ca sinteti sexosi amandoi.Si ca veni vorba de febra cumparaturilor si pe mine ma apuca cateodata febra, dar acu stau cuminte ca e cam subtire bugetul, asa ca ma multumesc numai sa privesc.
Menna,, ai terminat lucrarea? cum stai?
Va invit pe toate la o cafeluta si (eventual) la o tigara.