Miresele anului 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 12
olguttza spune:
Ratusca, poti sa stergi, te rog, ce era in dreptul meu...
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
SunSmile spune:
Am ramas fara cuvinte....
quote:
Originally posted by olguttza
Ratusca, poti sa stergi, te rog, ce era in dreptul meu...
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
dana n. spune:
Olguttza,!
Fetelor,noi astazi sarbatorim 6 luni de la nunta.Ce senzatie minunata!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana
anangel_lexi spune:
Olgutzza, mult curaj!
Noi am sarbatorit duminica 3 luni! Ce repede au trecut!
6 fix
I wish I were an angel...
Poze diverse
ratusca1977 spune:
Fetelor, se pare ca la forumul Super Miresele DC nu se mai contorizeaza mesajele...asta e discriminare...probabil s-au gandit ca oricum lumea scie aici pentru ca e interesata...
poze
anangel_lexi spune:
Ratusca, pai daca e asa, atunci n-ar trebui sa contorizeze la nici un subiect mesajele. Ca si la subiectul mamicilor e vorba de interes, si la aspirante, botezuri etc, nu?
Dar esti sigura ca li se intampla tuturor? Ca mie pana acum mi-a contorizat. Daca problema apare doar la tine, cel mai bine ar fi sa le scrii un PM adminilor.
6+
Poze diverse
ratusca1977 spune:
Nu e vorba numai de mine, si miresicile de 2006 au avut o discutie pe tema asta.
Si uite ce scrie aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66262
poze
anangel_lexi spune:
Ratusca, multumesc pentru lamuriri. Vezi, daca n-am mai intrat demult pe la miresele, nu mai stiu cum sta treaba pe-aici.
6+
Poze diverse
Florentina G spune:
quote:
Originally posted by radu300
Salutam si noi miresele 2005! Floricika va avea bb? Vesti bune, felicitari si tie si lui Daniel.
"http://community.webshots.com/user/pentrununta"
Radu, cred ca ai facut o confuzie, dar nu-i nimic, eu iti multumesc chiar pentru gandurile bune! Ce te faci insa daca te suna sotul Floricikai sa te intrebe cine este Daniel?
Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra