Miresele anului 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Vreau sa multumesc tuturor pt raspunsurile postate si in special celor care mi-au trimis listuta lor. Eu sunt cam uituca asa ca sigur voi avea listuta scrisa si nu ma voi baza pe tinerea de minte a "bostanelului"

nunta2006

briza_marii
[ url = " http://daisyPath.com/days/060708/0/2/+10/1 " ]ziua nuntii [ / url ]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

quote:
Originally posted by Giova

Salutare gagici!!!
Am fost harnicuta si am scris povestea nasterii.
O gasiti aici: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)
Marco

Giova, faina povestea ta...am si ras putin...sa va creasca mare bebe Marco si sa va aduca numai bucurii.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cryssy spune:

Buna ziua!
Am si eu o mare problema: nu imi gasesc nasi
Se ofera cineva sa ne cunune?
nu avem pretentii; nunta o avem pe 19 august 2006 Constanta
astept un raspuns
VA MULTUMESC ANTICIPAT

Mergi la inceput

Faceti-va mila si de noi...si ajutati-ne si pe noi.....suntem disperati ca nu ne gasim nasi...am intrabat pe toata lumea pe care cunoastem...si nu stim ce sa mai facem.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Da..da...Alexandru se numeste BB-le Deei si s-a nascut pe 27 Oct.2005!!!
Cryssy mama,de ce plangi?! Trebuie sa gasiti pe cineva care sa va cunune...Verisori,unchi/matusi(mai tineri),prieteni...Chiar nu ati gasit?..Daca ati fi mai aproape,noi v-am cununa bucurosi.......Pe fetele care sunt mirese anul asta le-ai intrebat?Poate sunt mirese din Constanta,care vor sa cunune...Parca am avut si noi pe-aici miresici din Constanta...Unde suntetzi fetelor?!!!Aratatzi-va!!!
Ei...si dc nu gasesti si pace...spune-ne...ca venim!!
si hai fuga..inapoi la planuri...
Ratusca1977 citisem si eu povestea nasterii lui BB Marcolino....Giova sa va dea D-zeu numai sanatate si sa avetzi o nunta de vis...
Olguttza la fata!!!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Multumesc mult de tot...dar sper sa se ofere cineva din Constanta.....am vb cu toti prieteni dar toti au bagat tot felul de pretexte ...ca nu au bani ca au facut rate la nu stiu ce chestii...ca nu sunt acasa cand avem noii nunta....si tot felul de pretexte...si de aceea suntem disperati ca nu mai avem pe cine sa intrebam.....oricum iti multumesc mult de tot pupici multi din partea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

salut si eu miresicile de 2005!
La mine pe listuta puteti sa mai treceti ca voi fi nasica de botez la dublu anul asta:o data in august si o data in noiembrieCa sa nu mai pun la socoteala botezul juniorului nostru, care se va naste undeva in septembrie
Mi-a fost dor de voi toate!

Floricika 4+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ratusca, l-am vazut pe bebe la eco, dar e miiiiiiiiic de tot, e o pata neagra un pic mai mare ca o samanta de mar. Asa ca deocamdata ce poze sa fac? Mai asteptam sa mai creasca, sa se inteleaga ceva!
Floricika, wow, ai un an plin anul asta! Bravo tie! Si eu vreau sa fiu nasica!!!

5+
I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

Salutam si noi miresele 2005! Floricika va avea bb? Vesti bune, felicitari si tie si lui Daniel.

"http://community.webshots.com/user/pentrununta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Cryssy imi pare ff rau pt tine ca nu ai nasi. Trebuie sa iti fie foarte greu. Dar iti tin pumnii sa gasesti pe cineva.

Mergi la inceput