Miresele anului 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ratusca, multumim pentru listuta. In dreptul Deei poti sa treci Mamica de Alexandru (sper ca am retinut bine numele). data nasterii nu o stiu exact, mi se pare ca octombrie 2005.
Briza_marii din pacate eu nu te pot ajuta cu listuta, ca o lista difera de la caz la caz. Uite eu de exemplu nu a trebuit sa cumpar servetele pentru ca mi-au fost puse la dispozitie de restaurant si inca in nuanta pe care am vrut-o noi. Si...ma crezi ca nici n-am avut mereu o lista? Unele chestii stiam pur si simplu ca trebuie luate.

5 fix
I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Briza_marii, nici eu nu mi-am facut o listuta cu tot ce tb. pt. nunta. Am inceput prin a lua ce era nevoie si apoi am structurat asa: stare civila(am trecut in bostanel, nu pe hartie, tot ce e nevoie), biserica(tot asa: haine, flori, bomboane, etc...) si restaurant(papa, decor, bautura, servetele, etc...). Nu am pus pe hartie, comparam ce am si ce mai tebuie, listuta am facut doar pt. magazin ca sa nu vin acasa cu capul in traista
Stai linistita, nu o sa uiti nimic, nu poti uita pt. ca tot timpul o sa te gandesti la ce lipseste.
Bafta ;a pregatiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Mey, dar vad ca nu stati degeaba, toate aveti planuri marete! Mult noroc si la mai mare!

Ratusco, multumesc pentru modificarile din listuta!

Anange_lexi, ce bine iti sta cu noua semnatura!

Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Ratusca, sunt o mireasa de 2006 si am vazut pozele tale de la nunta (apropo: superbe!). Vreau si eu sa fac la biserica la care ai facut si tu, pt ca stau chiar aproape si imi place si biserica si zona. Poti sa-mi spui ceva detalii despre biserica? Cum e preotul, cum a fost slujba, cat v-a costat in final....v-a pus sa faceti diverse chestii...io stiu...spovedit, post...alte conditii? Te rog frumos, daca ai timp, ajuta o biata miresica de 2006

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Am facut toate modificarile...
Anangel cand ne arati poze cu mogaldeata? Ti-ai facut ecografie?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cri.

Ratusca, sunt o mireasa de 2006 si am vazut pozele tale de la nunta (apropo: superbe!). Vreau si eu sa fac la biserica la care ai facut si tu, pt ca stau chiar aproape si imi place si biserica si zona. Poti sa-mi spui ceva detalii despre biserica? Cum e preotul, cum a fost slujba, cat v-a costat in final....v-a pus sa faceti diverse chestii...io stiu...spovedit, post...alte conditii? Te rog frumos, daca ai timp, ajuta o biata miresica de 2006

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Merci de aprecieri...
Cand ne-am programat pentru cununia religioasa am dat avans 2.000.000 lei vechi, iar dupa cununie au mai dat nasii inca 2.000.000 lei. Deci in total a costat 4.000.000
Preotul Adrian a fost OK, nu ne-a pus sa tinem post sau alte conditii. Doar in vinerea dinaintea nuntii am fost sa ne citeasca molifta...atat.
Slujba a tinut aproximativ 40 de minute...a fost frumoasa.
Daca te mai pot ajuta cu ceva sa-mi spui.
Pupici.

http://compage.totalnet.ro/edy/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ratusca1977

quote:
Originally posted by cri.
[br

Daca te mai pot ajuta cu ceva sa-mi spui.
Pupici.

http://compage.totalnet.ro/edy/

Multumesc mult de tot pentru informatii si promptitudine, ce ne-am face noi astea de 2006, fara cele din 2005

Voi cu cat timp inainte v-ati programat?
Nasii au dat cat au vrut, sau asa a cerut preotul?

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Pai nunta a fost in octombrie si ne-am programat in martie.
Preotul a zis ca mai dau nasii 2.000.000 la sfarsit...nu stiu daca nasu a dat ceva in plus...si ce mi-a placut si chiar n-am mai vazut pana acum... ne-au dat certificat de cununie religioasa. Bafta la pregatiri.
Pupici la miresici

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
si ce mi-a placut si chiar n-am mai vazut pana acum... ne-au dat certificat de cununie religioasa.

si noi avem d-astea!!! sāc! din iulie!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;29/st/20060803/dt/7/k/6724/preg.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev214pr_.png

Mergi la inceput

quote:

Pai nunta a fost in octombrie si ne-am programat in martie.
Preotul a zis ca mai dau nasii 2.000.000 la sfarsit...nu stiu daca nasu a dat ceva in plus...si ce mi-a placut si chiar n-am mai vazut pana acum... ne-au dat certificat de cununie religioasa. Bafta la pregatiri.
Pupici la miresici

[url=http://compage.totalnet.ro/edy]poze[/url]

Mersi mult de tot! O sa mergem si noi zilele astea sa vorbim cu preotul. O sa iti spun ce rezolvam. Pupici!!!

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput