Miresele anului 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

Florentina am o surpriza pentru tine: nici o confuzie! Si pe sotul ei il cheama tot Daniel! Anul trecut am avut doua perechi de miri cu numele Florentina si Daniel. :D Diferenta era ca voi aveati o bebica frumoasa iar ei de abea acum aflu ca muncesc la acest proiect

Ganduri bune sigur va transmit si voua, doar ca nu v-am mai vazut on line. Poate ne puneti si noua mai des poze cu Maya. OK?

"http://community.webshots.com/user/pentrununta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cryssy spune:

.....e incredibil ce mi se intampla...cred ca nu i s-a intamplat la nici una ce mi se intampla mie acum....am batut recordul la persoanele care ne-au refuzat ca sa ne fie nasi...saptamana asta ne-au mai refuzat 2 perechi.......este posibil asa ceva?...mie imi vine sa ...de toti peretii...nu stim ce sa mai facem sau pe cine sa mai intrebam.......va rog frumos...spuneti-mi si mie cum sa fac dati-mi un sfat ceva...
CHIAR NU VREA NIMENI SA NE CUNUNE SI PE NOI?

nu suntem pretentiosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Radu, la asta chiar nu ma asteptam. Si daca nu ma insel eu Floricika este vecina de cartier cu noi.
Cat despre poze cu Maya, am mai pus cateva in album si recunoastem ca noi suntem mai activi pe la subiectele de mamici si bebici.

Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

la miresici!!

Mergi la inceput

Cryssy, sa-ti spun cum am facut noi....
Cununia civila am facut-o in strainatate si am hotarat sa facem nunta si botezul in tara, amandoua in aceeasi zi! Cand am ramas insarcinata si eu si sotul meu ne-am dorit ca nasa Mayei sa fie o prietena foarte buna din familia sotului meu pe care amandoi o admiram foarte mult. Problema era ca ea desi avea o relatie stabila nu era casatorita ca sa ne si poata cununa insa noi speram ca se pot face anumite dezlegari sau slujbe de catre preot si ne va da unda verde. Insa biserica unde am vrut noi sa ne cununam nu a acceptat si uite asa ne-am vazut pusi in situatia de a cauta nasi pe ultima suta de metri. Asa ca eram hotarati sa apelam la orice cuplu cunoscut si sa le facem propunerea de a suporta noi cheltuielile care le revin nasilor (biserica si lumanari) convinsi fiind ca din motive financiare ne vom putea lovi de refuzuri. Norocul nostru a fost insa ca prietena mea a auzit discutiile pe aceasta tema si s-a oferit ea cu sotul ei sa ne fie nasi cu coditia ca vor sa participe la nunta in adevaratul sens al cuvantului "nas" si nu sa-i punem sa stea acolo doar cu prezenta. Pe noi ne-a bucurat mult acest lucru si pot spune ca lucrurile au iesit mult mai bine decat am sperat vreodata!
Ma gandeam ca motivele financiare au intervenit si in cazul refuzului prietenilor vostri. Incercati sa puneti problema deschis, spuneti ca vreti sa suportati voi cheltuielile majore, iar daca stabiliti din timp va va fi si voua mai usor.
E si asta o solutie pe care o poti aplica in cazul in care chiar nu mai gasesti alte posibilitati! Asa iti poti alege nasii pe care ti-i doresti si mi se pare chiar mai convenient decat sa gasesti unii pe care nu-i cunosti si care s-ar putea sa-ti creeze alt gen de probleme pe viitor! Sau poate nu! Daca exista cineva de pe forum care vrea sa va cunune doar sa faca o fapta buna, eu iti doresc mult noroc!

Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Crissy eu iti urez succes, sa va gasiti cat mai repede nasii pe care vi-i doriti! Noua ne-ar fi facut placere, dar suntem din Bucuresti iar atunci cand aveti voi nunta eu o sa ma pregatesc sa fiu mamica.

7+
I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Ralucah - ce s-a intamplat cu listuta edidata de tine ca vad ca apare tot cea veche?!

Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cryssy spune:

quote:
Originally posted by Florentina G

Cryssy, sa-ti spun cum am facut noi....
Cununia civila am facut-o in strainatate si am hotarat sa facem nunta si botezul in tara, amandoua in aceeasi zi! Cand am ramas insarcinata si eu si sotul meu ne-am dorit ca nasa Mayei sa fie o prietena foarte buna din familia sotului meu pe care amandoi o admiram foarte mult. Problema era ca ea desi avea o relatie stabila nu era casatorita ca sa ne si poata cununa insa noi speram ca se pot face anumite dezlegari sau slujbe de catre preot si ne va da unda verde. Insa biserica unde am vrut noi sa ne cununam nu a acceptat si uite asa ne-am vazut pusi in situatia de a cauta nasi pe ultima suta de metri. Asa ca eram hotarati sa apelam la orice cuplu cunoscut si sa le facem propunerea de a suporta noi cheltuielile care le revin nasilor (biserica si lumanari) convinsi fiind ca din motive financiare ne vom putea lovi de refuzuri. Norocul nostru a fost insa ca prietena mea a auzit discutiile pe aceasta tema si s-a oferit ea cu sotul ei sa ne fie nasi cu coditia ca vor sa participe la nunta in adevaratul sens al cuvantului "nas" si nu sa-i punem sa stea acolo doar cu prezenta. Pe noi ne-a bucurat mult acest lucru si pot spune ca lucrurile au iesit mult mai bine decat am sperat vreodata!
Ma gandeam ca motivele financiare au intervenit si in cazul refuzului prietenilor vostri. Incercati sa puneti problema deschis, spuneti ca vreti sa suportati voi cheltuielile majore, iar daca stabiliti din timp va va fi si voua mai usor.
E si asta o solutie pe care o poti aplica in cazul in care chiar nu mai gasesti alte posibilitati! Asa iti poti alege nasii pe care ti-i doresti si mi se pare chiar mai convenient decat sa gasesti unii pe care nu-i cunosti si care s-ar putea sa-ti creeze alt gen de probleme pe viitor! Sau poate nu! Daca exista cineva de pe forum care vrea sa va cunune doar sa faca o fapta buna, eu iti doresc mult noroc!

Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

Nu s-a pus problema de bani...noi le-am spus ca nu suntem pretentiosi si ca daca nu pot suportam noi cheltuielile...dar tot nu au vrut...la noi nu e vb de bani...pur si simplu au spus nu inainte sa le spunem noi ce am vrea....deci nu noi suntem pretentiosii.....nu avme noroc ..asta este....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Florentina, lista a fost actualizata de ratusca1977 si o gasesti pe pagina a 6-a!

7+
I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

anangel, poate florentina se refera la alta listuta, cea cu restaurantele, banuiesc...

Mergi la inceput