Miresele anului 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Cam tarziu... urez si eu

Craciun fericit alaturi de cei dragi

Nunta noastra

Mergi la inceput

nu a intrat nimeni azi pe .
Of cand intru eu nu mai sunteti voi....
Da presupun ca sunteti bagate care mai decare... prin bucatarie... curatenie....
Eu am terminat toata treaba acum il astept pe Mosu.

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by andreea_trend

nu a intrat nimeni azi pe .
Of cand intru eu nu mai sunteti voi....
Da presupun ca sunteti bagate care mai decare... prin bucatarie... curatenie....
Eu am terminat toata treaba acum il astept pe Mosu.

Nunta noastra

Ba io am mai intrat da' numai ca sa vad daca mai misca cineva in front.
Nu misca nimeni...asa ca...asa cum am intrat asa am iesit.

Eu stau inca la mama si n-am multa treaba de facut...
Nu zic, o ajut dar am eu o "vaga" impresie ca la anul, cand voi fi stapana pe bucataria propie, nu va mai fi asa de usor totul.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Fetelor care intrati azi pe DC:
CRACIUN FERICIT SI DISTRACTIE PLACUTA!!!!
Pofta buna! Liber la mancare ca pana la vara avem timp sa dam jos!
Va pup si ne auzim noi zilele astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Salut gagicilor...io-s undeva pe la munte, cu maman si cu papa (iubi a ramas acasa - v-am zis ca anul asta il facem separat)....internet mai subtire, ca-i pe zapp...si doar am intrat sa va zic caaaaa.....ABIA ASTEPT SA MANANC SARMALELE LU' MAMI

V-amm pupicit, luni ma intorc si cred ca voi mai da o tura pe aici...de'acasik

Va saluta o don'shoara la Craciunu' 2005 (ca, vorba voastra, la anu'...canci don'shoare de Craciun....fomei in toata regula )

....ah, era sa uit..azi e in program grataru' si vinu' fert...aoleu..abia astept ...hai pa, ne scriem sapt. viitoare!!

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Craciun fericit domnitelor!!!

Krelia cum e sa faceti Craciunul separat?
Noi am mancat azi noapte sarmale, asa de pofta, miroseau prea frumos.
Mai lenevim azi prin casa, vrem sa mergem pana la biserica mai tarziu si pe urma vin nasii lui bebe cu colindul. Si uite asa trec si sarbatorile astea.

Mosul ne- a adus de la apropiati si colegi, mai multe pt. bebe, de la Clau un lantisor cu medalion din aur alb, iar pt. el mosul a fost super bogat si camera video si geaca, chiar daca le-am luat cu o sapt. mai repede.

Va si vb. mai tarziu.

gio si bb Marco 37+

Mergi la inceput

De aici, de la caldurica caminului nostru va mai spun si eu odata Craciun fericit... ca si maine mai e o zii....
Si asteptam.... lista celor care au primit inelushu... eu sunt pe ea....

Nunta noastra

Mergi la inceput

quote:

.... lista celor care au primit inelushu... eu sunt pe ea....

Eu nu ....

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Rallu

quote:

.... lista celor care au primit inelushu... eu sunt pe ea....

Eu nu ....

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

Of,mai Rallu chiar imi pare rau ca nu ti-a adus Mosu ce iti doreai....
Eu i-am spus clar si foarte "hotarata" lu' iubi "eu nu ma marit la anu, nu ma cerut nimeni... inel nu am..." si asta i-am zis-o in vineri cand el cumparase deja un cadou pt mine iar ieri mi-a zis ca are un pic de treaba... a plecat dimineata si a venit pe la 5... eu l-am vazut mai agitat, dar nu am zis nimic...
In dimineata de Craciun ne-am luat cadourile de sub brad... ma lasa sa desfac cadoul meu... care nu era inelul... si sta si sta ... eu nu zic nimic... dar eram un pic suparici....
Si surpriza avea sa vina un pic mai tarziu... suna cineva la usa... eu: du-te iubi sa deschizi usa... el nu ... du-te tu....
Of ce m-am enervat ...nu putea sa se duca si el sa deschida usa....
la usa era o fetita (nici acum nu stiu cine e) care avea un buchet mare de flori (trandafiri rosii) si o cutiuta mica care erau pt "Viitoarea dna Lazarescu".
Mi-a zis : ieri erai asa hotarata sa nu te mai mariti cu mine.. incat am zis ca nu merita sa risc... stiu ca tu iti doreai inelul... si nu imi dau seama nici acum ce a fost in capul meu de nu ti l-am luat pana acum...
Saracutul de el ... el chiar m-a crezut

Nunta noastra

Mergi la inceput

Eh...eu inca mai sper...nu-i timpul trecut.
Pana pe 17 iunie mai e

Azi mi-a zis si mie o prietena despre o colega comuna de facultate care era foarte fericita pt. ca a primit in dar de Craciun inelusul si cererea in casatorie.
El era de fata la discutie si eu eram pe de o parte entuziasmata de bucuria fetei pe de alta parte cam maraita de lipsa inelului sub pom.
M-a vazut maraita si m-a intrebat mirat "Tie ti-ar fi placut sa primesti cadou de Craciun inelul de logodna?"

Nuuuu cum naiba sa-mi doresc asa ceva???

Eh...mai am o speranta...maine implinim 3 anisori de cand suntem impreuna...deh...am fost cadoul Mosului de Craciun.
Eu stiu...poate, poate...stiti si voi cum e...speranta moare ultima

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

Mergi la inceput