Miresele anului 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 22
ooana spune:
Si dupa ce ma plangeam ca Marius nu a luat nici o prima...uite ca a venit ieri cu 3 mil acasa...nu e mult dar nemultumitului i se ia darul ....si uite asa impreuna avem 6 mil.
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
emilyjeuly spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by Ralluquote:
Originally posted by emilyjeuly
noroc cu puiul meu care a luat 100 de bulioane.... asta da serviciu!!!
CAAAAAATTTTTTT ?????
SunSmile e mic copil pe langa puiul tau!!!
Fetelor da' voi in care Romanie traiti? Ca vreau si eu sa ma mut in ea.
Eu nici macar serviciu nu mi-am gasit....de salariu, prime, etc...ce sa mai vorbim.
Pe bune...ma mut si eu la vooooiiii!!!
Sa zicem ca a fost un zero in plus sau sa ne bagam unghia-n gat de ciuda ???
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Nu este nici un 0 in plus. asta a fost salariul si bonusul lui pe decembrie! pe bune! si nu am zis ca sa va bagati unghia in gat, Doamne fereste! sa treaca! am vrut doar sa arata ca exista si firme care isi respecta angajatii, spre deosebire de cele la care lucram multe dintre noi
fetelor, la mine azi zi scurta si mai intru pe DC de-abia pe 3 ianuarie asa ca VA DORESC TUTUROR UN CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI SI UN AN NOU PLIN DE SUCCESE, BANI, NUNTI DE VIS SI SA FITI IUBITE!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
ooana spune:
quote:
Originally posted by emilyjeulyquote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by Ralluquote:
Originally posted by emilyjeuly
noroc cu puiul meu care a luat 100 de bulioane.... asta da serviciu!!!
CAAAAAATTTTTTT ?????
SunSmile e mic copil pe langa puiul tau!!!
Fetelor da' voi in care Romanie traiti? Ca vreau si eu sa ma mut in ea.
Eu nici macar serviciu nu mi-am gasit....de salariu, prime, etc...ce sa mai vorbim.
Pe bune...ma mut si eu la vooooiiii!!!
Sa zicem ca a fost un zero in plus sau sa ne bagam unghia-n gat de ciuda ???
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Nu este nici un 0 in plus. asta a fost salariul si bonusul lui pe decembrie! pe bune! si nu am zis ca sa va bagati unghia in gat, Doamne fereste! sa treaca! am vrut doar sa arata ca exista si firme care isi respecta angajatii, spre deosebire de cele la care lucram multe dintre noi
fetelor, la mine azi zi scurta si mai intru pe DC de-abia pe 3 ianuarie asa ca VA DORESC TUTUROR UN CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI SI UN AN NOU PLIN DE SUCCESE, BANI, NUNTI DE VIS SI SA FITI IUBITE!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
Da oare asa de curiozitate unde lucreaza iuby tau...ca in sfarsit mai aud si eu de cineva care lucreaza la o firma normala!?
Asa ar trebuie sa fie majoritatea firmelor nu sa ne arunce in ochi cateva milioane de Craciun!
Lasa fetelor ca cine stie ce aduce anul si poate la anu' pe vremea asta de Craciun ne laudam si noi cu niste prime mai calumea!
Wedding Day
ooana spune:
Acum ma pregatesc si eu de plecare asa ca va urez CRACIUN FERICIT!...iar pentru cele care se intorc dupa Revelion le spun si UN AN NOU FERICIT!...iar cu cele care lucreaza ca si mine intre Craciun si Revelion mai vorbim marti....si nu uitati de poze, sa faceti multe, multe poze!
PUSI
SARBATORI FERICITE!
Wedding Day
SunSmile spune:
Fetelor exista salarii de genul celor pe care le-a mentionat Emily. Si de regula sunt companiile de telefonie mobila, bancile..etc. Iubi meu lucreaza la o companie de telefonie mobila si da, salariul lui e cu 4 cifre in $ si nu incepe cu 1..Si cunosc multe cazuri!...Si la noi salariile sar de 1000E..tocmai de aici mirarea ca ni s-a dat si bonus mai mare fatza de anii trecuti.
Problema nu e ca se castiga bine, ci ca este foarte restransa piata firmelor multinationale. Si ca restul, desi ar putea da salarii mult mai mari, prefera sa tina plafonul jos. V-am zis mai devreme...au aparut asa multi "sefi"....cahhh. Asa ca...de aia va tot zic..fiti voi frumoase si fericite cu iubitii vostri, ca banii se fac. Stiu ca e nasol, nu m-am nascut nici io cu mia de coco in buzunar, dar prin munca si noroc(tre sa recunosc) am ajuns undeva unde mi-e bine!
Va doresc putere de munca...prosperitate..belsug!
Pt cele care plecati..Craciun plin de iubire, de vise, de pace si zapada! Sa va dea DD tot ce va doriti! Si..sa fiti fericite, fetelor! Va asteapta un an extraordinar de frumos...sunt momente pe care nu le veti uita! Sa aveti cel mai frumos an si cele mai reusite nunti, dragele mele!
Va pup...
elara spune:
[size=4]Fetelor, Craciun Fericit tuturor si ne revedem saptamana viitoare.
.
www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=ER13610552" target="_blank">Aici
gasiti o felicitare draguta. Dati clic pe frunzulita si apoi rezolvati puzzelul. E cu mult mai frumoasa daca aveti si sunet la ea.
[/size=4]
Nunta noastra
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
elara spune:
Acu' vazui.
Sunsmile, si eu lucrez cu fonduri phare, da' prima ioc.
Probabil ca tu lucrezi la privat.
Oricum, felicitari pt ei. Ii meriti cu siguranta.
Nunta noastra
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
tehereea spune:
Fetelor chiar daca nu am scris de multicel si nici nu am citit chiar tot ce-ati mai scris ,sa stiti ca nu inseamna ca nu ma gandesc la voi .Mi-e dor de perioada in care puteam sa va "vad" zilnic.Din pacate , sau din fericire, lucrez mult si nu prea mai am timp de nimic.Va pup si va multumesc ca ati fost cu sfaturi, cu ideei .
tehereea spune:
Va doresc ca toate dorintele sa vi se implineasca,
Sa fiti iubite si sa iubiti pana la adanci batranete( de preferat aceeasi persoana),
Sanatate atat voua cat si familiilor ,
CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI!
andreea_trend spune:
Of, fetelor sunt terminata.... ieri l-am taiat pe saracu Gica si ... de atunci am muncit in continuu.... nu mai pot.... am facut de toate carnati...toba... piftie... sarmale...
Pt maine am programat prajiturele... si ... o vizita la coafor... ca sa fiu si eu fresh de Craciun.
vad ca voi ati vorbit de prime... cum iubi al meu are firma lui nu pot sa zic decat ca trebuie sa mai intelegeti si patroni (nu in toate cazurile)... dar pot spune ca nici noi nu am prea avut fonduri in acest Craciun... ideea e ca daca beneficiarii nu iti vireaza banii atunci si tu dai din umeri neputincios...
Dar daca patronu vrea sa dea prime da...
Nunta noastra