Miresele anului 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Am intrat sai eu, repede-repede, sa va colind. Asadar, dat fiind ca slabe sanse sa ne mai auzim pana pe vreo 4 ianuarie, ca mi-am luat concediu, vu urez asa: sa fiti fericite, iubite, sa aveti un Craciun luminos, inconjurate de prieteni si familie, si un an nou mai bun ca cel care a trecut, si ca toti ceilalti care s-au scurs pana acum! sa fiti, fiecare in parte, cea mai frumoasa mireasa din lume!
Va pup dulce.

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Andita

Am intrat sai eu, repede-repede, sa va colind.

Pai bine, fato, vii si tu acum, cand ne plangem de prime ? Pe datorie nu se poate ? Sau du-te la astia care iau 100 de bulioane...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Pomana de sefu: liber pana pe 9 ianuarie!
Mi s-a-nseninat ziua dupa ce citii de primele voastre sau ale sotilor.
Asadar, Sarbatori fericite, un an asa cum vi-l doriti, o nunta mai bengoasa decat va imaginati si tot binele din lume! Petreceri frumoase langa cei pe care-i iubiti!
Sa fiti fericite!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;29/st/20060803/dt/7/k/6724/preg.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev214pr_.png

Mergi la inceput

Io acu' imi dau seama k tartorita lipseste... Kreliooooooooooooooooo ( ca taranca ), pe unde umbli ? Faci cozonaci si caltabos ?

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Raza, Kreliut e libera de la job si vaz ca lately de acasa nu mai intra.

cumparaturile mi le-am facut. acu cu mancarea si curatenia. in plin post voi face un pui pe pat de cartofi la cuptor. si o salata? varza nu mi s-a murat , asa ca ... nu stiu ce voi face. nici de sarmale n-am.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by olguttza

Mi s-a-nseninat ziua dupa ce citii de primele voastre sau ale sotilor.

De ce ? ca eu sunt verde la fata... Vreau si ioooooooo !... Da, Doamne si astora necajiti !...

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by olguttza
o nunta mai bengoasa decat va imaginati

Prima oara citisem "banoasa"... deh, de la sumele astea mi se trage...
Te pupa fata si pe tine, mamico !

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare
De ce ? ca eu sunt verde la fata...

Io-s palida de cand am ramas insarcinata

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;29/st/20060803/dt/7/k/6724/preg.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev214pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

La sfarsitul ultimei saptamani de anul asta in care mai puteam rezolva ceva cu restaurantul noi inca suntem cu , probabil prea pretentiosi pentru bugetul pe care il avem. In principiu, cred ca o sa ne oprim la Casa Oamenilor de Stiinta, dar vroiam sa mai vedem cateva restaurante inainte sa semnam contractul cu ei. Sper numai sa nu fie deja prea tarziu in ianuarie...
In rest... nasii si-au dat acordul de mult, desi am eu un "cui", ca nu sunt din Bucuresti si speram sa ma pot baza pe sfaturi de la nasa... Asa, tot vara-mea, saraca de ea, chit ca ea o sa fie miresica abia in 2007, probabil...
Intre Craciun si anul nou o sa ne anuntam si familioanele, sa stie sa se pregateasca (frumos ar fi fost sa le comunicam si data pe care trebuie sa si-o pastreze libera, dar... asta e!).
Prime... la mine a fost 1 mil 800, din care nu am primit decat 800, ca am mai primit 1 mil prin octombrie si eu intelesesem atunci ca era bonus ca batusem recordurile firmei, dar uite ca mi l-au scazut din prima de Craciun. Si cadou de sarbatori... bonurile de masa o sa le primim in ianuarie! Ce nevoie avem de ele in decembrie, nu? In fine, imi doresc doar sa nu se intample nimic cu firma in urmatoarele 6 luni cel putin, ca sa pot sa-mi fac vechime si sa putem face credit cand o sa avem nevoie... Iar puiu trebuia sa ia vreo 10 mil pt delegatie, s-au ales doar cu 5 si mai erau niste bani de venit, dar s-au pierdut in mod misterios pe drum. Noroc cu al 13-lea salariu...
Vorba voastra: noi sa fim sanatosi, ca in rest ne descurcam noi!
Va doresc la toate sa aveti sarbatori frumoase, linistite, sa va bucurati de orice nimic care va va iesi in cale si sa aveti puterea sa-i faceti mai fericiti pe cei dragi ai vostri! Iar in 2006 sa va vedeti visurile devenite realitate si sa vi se implineasca inclusiv dorintele la care nici nu ati apucat sa va ganditi!
si Sarbatori fericite!

Optimistul e mai aproape de Adevar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

nicostea, ai aici o gramada de fete dragute si dornice sa te sfatuiasca.

asa ca nu iti face probleme.

Mergi la inceput