Miresele anului 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 24
dyadya spune:
quote:
Originally posted by Rallu
Nuuuu cum naiba sa-mi doresc asa ceva???
Pai vezi, d-aia nici nu ti-a luat inel! Credea ca nu te intereseaza acest aspect!
Lasa draga, ca mai e timp. Pai pe 17 iunie dimineata ce are?! E tot inainte de nunta!!!
Andreea_trend, felicitari, sa-l stapanesti sanatoasa.
Fetelor am fost ieri la ai mei dimpreuna cu ai lui(masa in familii) si inca ma mai resimt dupa dezmatul culinar la care am fost supusa. Si parca asta n-ar fi de ajuns, azi mergem la tara, la ai batrani, unde ghici ce ne asteapta?! Pai cum sa nu ne asezam la masa, doar e Craciunul, nu?! Noroc ca nu se pune nimic pe mine( iarba dracului, ce sa mai!!!) ca altfel cred ca o luam razna!!!
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by Rallu
M-a vazut maraita si m-a intrebat mirat "Tie ti-ar fi placut sa primesti cadou de Craciun inelul de logodna?"
Nuuuu cum naiba sa-mi doresc asa ceva???
Rallu, nu pot sa cred ca te-a intrebat asta, eu cred ca as fi sarit la gatu lui..........
Da poate isi ia revansa maine....
Nunta noastra
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Andreea_trend, felicitari, sa-l stapanesti sanatoasa.
......inca ma mai resimt dupa dezmatul culinar la care am fost supusa. Si parca asta n-ar fi de ajuns, azi mergem la tara, la ai batrani, unde ghici ce ne asteapta........
Mersi Dya
Si eu am patit la fel ieri, am crezut ca o sa explodez... am mancat dimineata cu parintii lui iubi.... apoi am fost la ai mei.... iar seara am fost la viitorii nasii... si peste tot am mancat cam la fel... ciorba, sarmale, carnati, friptura.... seara cand am ajuns acasa nu puteam sa dorm .... ziceai ca sunt un botoias... cred ca daca o mai tin mult asa o sa devin
Nunta noastra
Giova spune:
Neatza fetelor!!!
Ce va tot plangeti, lasati ca odata in an e Craciunul, ne este permis sa abuzam putin.
Si eu ma bucur ca m-am simtit bine si am putut papa din toate.
Si ma rog, ca marco sa vina dupa Rev. sa mai putem petrece putin in 2.
si va doresc in continuare Sarbatori cat mai linistite si placute.
gio si bb Marco 37+
ralnied1 spune:
Craciun fericit, dragelor, si din partea mea!
Ralu (trenurelu): La multi ani lui Stef pentru maine!
Si La multi ani! tuturor Stefanilor si Stefanelor pentru maine!!!
Distractie placuta in continuare!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralu_trancu spune:
multumim. acu ne-am terminat cumparaturile ca maine avem musafiri. si trrebuyie sa ma apuc de facut saratele si ale chestii de bucatariseala.
si trebuie sa imi calc perdeaua.
cinta spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Bine ai venit printre noi !
Legat de acte... uff... aici la Mirese sunt atatea pagini de subiecte, cauta si poate vei gasi... sau intreaba direct la ambasada, ei ar tb sa stie...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
multumesc de raspuns, Raza!
problema este ca am fi cam unicat aici cu cununia in ambasada. consulul habar nu are care sunt actele. le afla ael, nu asta e problema. insa nici el nici noi nu stim care sunt testele medicale necesare. si am fi vrut deja sa ne apucam de ele. ca nu stim cat dureaza. maia les ca in Letonia nu mai se cer si medicii ridica din umeri.
deci: va rog sa imi spuneti si mie ce analize trebuiesc facute pt certificatul medical?
multumesc mult de tot.
cinta
Rallu spune:
Deh...daca tot l-am vorbit de rau pana acum...se cuvine sa spal onoarea patata si sa va povestesc ce a facut ursuletul meu azi.
Inainte ar trebui sa mentionez ca el imi mai zice mie si ursulet pt. ca citez..."sunt mica si pufoasa ca un ursulet".
De cateva zile ma tot intreba daca de ziua noastra ii fac cadou un ursulet (adica pe mine) la care eu morocanoasa (din cauzele stiute deja) ii raspundeam ca nu.
De fiecare data imi raspundea ca as face bine sa-i dau ursuletul cerut ca da si el unul la schimb (eu am inteles mereu ca face misto).
Ei bine azi am implinit 3 anisori de la prima intalnire.
Ne-am intalnit pe la pranz. Eu cu punguta de cadouri in dinti...el nimic.
M-a pupat, s-a uitat entuziasmat la cadourile mele si mi-a multumit frumos.
Ramasesem perplexa. Acum...ok...nu tu inelush...da' nici o floare acolo...
Am mancat acasa la el, ne-am plimbat, etc.
A trecut timpul fara sa se intample nimic.
Si ce credeti ca planuia de fapt puiul meu?
M-a dus la Cafeneaua Actorilor exact la ora 5 dupa-amiaza ... ca acum 3 ani (facuse rezervare) ... masa de doua persoane, atmosfera, totul perfect ... parca daduse timpul inapoi.
Si acolo a scos stangaci o cutiuta din buzunar...
O cutiuta in forma de ursulet, cum n-am mai vazut niciodata (si pe care am aflat mai tarziu ca a cautat-o zile intregi) in care se afla INELUSUL.
Incerca sa-mi explice ca o data cu inelusul, prin simbolul cutiutei, se ofera si pe el...si m-a intrebat daca-l primesc si accept sa fiu sotia lui.
Offf...lui i s-a parut ca nu am fost prea impresionata...dar eu nu prea mai aveam cuvinte.
A trebuit sa puna intrebarea de doua ori ca sa reusesc sa zic un DA.
Aaaa...si inca ceva...
Inelusul nu seamana cu nici unul din inelele la care ne uitam de vreun an amandoi.
Ma tot intreba daca-mi place si mi-a explicat de ce nu a putut sa treaca pe langa inelul asta.
Inelul e format din doua fasii subtiri cu pietricele: una din aur alb si alta din aur galben, care se impletesc. In viziunea lui, pe care am imbratisat-o si eu imediat, fasiile astea suntem noi doi, atat de diferiti dar care ne impletim atat de frumos destinele.
Incerca sa dovedeasca ca din doi oameni diferiti (cum ii zic eu mereu cand ma supar) poate sa iasa ceva atat de frumos.
Sa mai zica cineva ca barbatii nu sunt romantici cand vor.
Pe mine cel putin m-a dat gata.
Cred ca nu mi-a placut in viata mea un inel atat de mult...ca sa nu mai vorbesc si de cutiuta minune.
Ne-ma cam ciondanit noi in ultima perioada dar cu asta si-a spalat toate pacatele.
Aaa...sa nu uit...am adaugat la "Diverse pt. nunta" un nou album ca sa puteti vedea si voi bradutul meu (l-am decorat cu puiu), cutiuta si inelusul cu pricina.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
dyadya spune:
Ralu, felicitari pentru inel si pentru modul original in care ti-a fost oferit: cutiuta, explicatia pentru modelul inelului....vezi, mah, ca s-a gandit la toate! Ei, acum nu mai ai motive sa fii bosumflel! Felicitari tie si puiului tau. Sa fiti fericiti!
ralu_trancu, La Multi Ani! pentru omul tau, sa fie sanatos si fericit alaturi de tine, evident! Si distractie placuta azi!
Pe aceasta cale: LA MULTI ANI tuturor Stefanilor si Stefaniilor de pe DC!