Miresele anului 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

am cumparat eu bobo de pom cu jeleu. le vom pune sambata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

raza! imi cer scuze
eu n-am pus la calcul cadourile pentru mama lui, tatal lui, sora-sa si cumnata-su si bunica. fa si tu un calcul. cam 400.000 de fiecare + brad artificial cumparat de noi (750.000)+ cafea de 100.000 si jumate de porc.

Macar la ceva ne asemanam...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Cadouri?!?
Pentru bunici cate un fular....deci 4 fulare!400.000
Pentru mama un set helanca cu pulovaras, ciorapei, un ruj, material pentru un costum si 2 bluze...aprox1.500.000
Mihai - fatele meu - 2 hanorace,o camasa, si sosete!
Pentru Marius inca nimic...nu prea sunt decisa si el mi-a propus sa mergem in oras sa ne cumparam unul altuia cadourile dar parca doream o surpriza de Craciun...ma mai gandesc ca inca nu sunt hotarata!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare
Si nici o bomboana-n el ?

Eh, uite ca la faza asta nu ne-am nimeritara.....nu-mi plac bomboanele in pom de nici o culoare!!!!!
Si mama nu mi-a pus niciodata asa ceva in pom.....plus ca.....imi creeaza mie o imagine mai...aparte .....chiar vb ieri cu iubi...ca mama lui le punea bomboane in pom si ce bucurie pe ei sa le ia din pom....o fi...nu zic nu...dar, la mine in pom...niciodata....

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ralu dar v-ati cheltuit nu gluma.
Oana, dupa ce ve-ti avea casa voastra vei vedea ca pe aia o vei numi casa. Asa am zis si eu ca tine, dar acum casa mea, e aceea unde locuiesc cu sotul si bebele.
Si noi am fi vrut sa mergem la parinti, dar asa a fost sa fie anul asta. Anul trecut in Italia, acum aici in Tm. La anul sigur vom merge in Alba.
Olgutza te-ai scos atunci.
Eu care nu aveam probleme cu mainile, am niste enormitati de degete.... de nici un inel nu pot purta.

gio si bb Marco 37 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

am cumparat eu bobo de pom cu jeleu. le vom pune sambata

Si mama a luat tot bombo cu jeleu...le punem in 24 cand impodobim bradutul!
O sa va arat poze cu bradutul meu....care va fi multicolor...am o gramada de globuri de cand eram eu mica si nu-mi vine sa le arunc ca sa fac bradul doar in 2 culori! Cred ca e o chestie mai mult sentimentala pentru ca globurile mele sunt de pe vremea cand intr-adevar credeam ca exista "Mos Craciun"...si a fost o perioada atat de frumoasa iar Craciunul avea un farmec aparte...si de asta cand pun in brad globurile pe care le mai am de atunci, ca multe s-au spart intre timp, parca creez macar o particica din farmecul Craciunului de mai de mult...din copilarie!
Cand o sa avem noi casa noatra...si o sa avem bradul nostru am sa-l impodobesc in rosu si auriu sau rosu si argintiu ...astea sunt combinatiile care imi plac mie

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ooana

Pentru Marius inca nimic...nu prea sunt decisa si el mi-a propus sa mergem in oras sa ne cumparam unul altuia cadourile

Exact asa am procedat noi....in plus...eu nu pot sa-i cumpar lui ceva de imbracat pt ca risc sa-i fie ba prea mic..ba prea mare....iar daca acele ceva implica si maneci..sa te tii....am senzatia ca al meu are mainile mai lungi decat unul normal, d einaltimea lui ...bine, la prima vdr e insesizabil...da' cand pune ceva pe el......asa ca...ne-am pus pe colindat prin magazine..si uite asa ne-am intros acasa cu pulovarashe, cadoutz de la Moshu' ....e drept, surpriza de langa pom s-a dus...dar...macar stiu ca-i vine si nu stau cu frica in san, nu?

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

noi le-am cumparat acum 2 ani cand a nins rau de craciun. si am ramas cu ele, ca brad n-am avut ca a avenit zapada mare si nu am mai gasit. primul brad facut cu ele a fost anul trecut
anul asta le-am mai improspatat. mai imi trebuia cate ceava. o beteala aurie si o instalatie rosie, niste fundite rosii si niste clopotei.

Mergi la inceput

Anul asta..e primul nostru brad, impreuna...chair daca 24/25 nu suntem langa el....macar sa ne bucuram cand ne intoarcem...nu ca anul trecut...cand desi aveam unul mic, pe masa in sufra...parca ceva lipsea......asa ca, am dat fuga la magazinash....si am luat briz-brizdruce pt pomishor.....globuri, beteala, margele...fundite....luminite...frumos!!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Yupeeeeeeeeeeee, am primit cadouri!!!!!! Mi-au trimis "partenerii de afaceri" cadouri!!!!! Din pacate e vorba de prajiturele si alte chestii pacatoase, ca noi tinem post saptamana asta...la mancare...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput