Miresele anului 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Andita
noi tinem post saptamana asta...la mancare...

Pai daca-l tii, tine-l ca lumea...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Andita

noi tinem post saptamana asta...la mancare...

hm...pai atunci, de ce il mai tii??
Postul "post" = purificare trupeasca (adekatelea fara binghi-binghi , cuvinte urate, tziga, cafeu, etc.) + purificare culinara (ca altfel nu stiu cum sa-i zic , adekatelea, curatarea stomacelului, inainte de marea "inaugurare" )

Io, o sa tin post 23 si 24....ca nu pot frate, recunosc....pai, cand il vad pe Gica (vorba voastra) in cotlete si-n sorici ...aoleu..si pomana porcului ...altele ie mai grave, domle...nu ca mananc io carne....ca daca am tinut post si tot e sa vina "treaba aia"....de care ati pomenit voi de dimineatza...si sa fiu "pe lista"...la ce-mi foloseste??...ma ocoleste???...neeehhh....
Postul, in final, e o kestie de alegere personala....

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Raza nu te incurajez in felul asta, dar eu zic ca e bine de stiut ce va asteapta. Si va fii din ce in ce mai greu, dar cred ca nu se va compara cu tinutul in brate.

Clau a primit cadoul de Craciun o geaca cam scumpa.
Eu vreau un lantic din aur alb, dar sa vedem, daca ma simt in stare sa colind magazinele. Mai vreau si cizme cu blanita, dar le iau dupa ce vine bebe.
Oricum, sefii au fost generosi anul asta si ne-au dat o prima super, super babana. Deci la stricat de bani.

gio si bb Marco 37 fix

Mergi la inceput

Desi... eu vorbesc... doar vineri tinem post si... normal ca doar la mancare !... Dar in sapt Patimilor, pot sa ma pun si-n cap, k nu vrea puiu'... macar atunci, cik sa stam cuminti... dar il fac eu sa-i fie greu sa reziste... dar rezista, totusi...

Raza de soare

Mergi la inceput

Fetelor care de azi nu mai intra... si daca nu mai intru eu maine... si tuturor... si in special pentru ( eu multumesc frumos pt urarile de pe prima pag ! )

Fie ca acest Craciun sa va aduca pace in suflete, belsug, lumina si multa, multa fericire !

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

buna miresici!

si eu sunt miresuica de iarna 2006 - speram noi in ianuarie sau februarie sa ne cununam civil deja. Insa intrucat sunt in Letonia si apar tot felul de complicatii cu acte necesare din Romania, am hotarat sa ne cununam in ambasada Romaniei :)

in consecinta avem nevoie sa facem teste medicale cerute in Romania pt casatorie. poate sa imi spuna cineva, va rog ce teste medicale se cer in Romania?

va multumesc mult.

cinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Ia nu mai dati cu rosii, ca noi plecam acasa, si acolo fiecare la mama lui, si nu e loc de altele..... Macar acuma, sa recuperam.... (zic eu, da' n-am avut timp zilele astea nici sa rasuflu, de atatea cumparaturi si curatenie, spalat, mancarici de post...). POate in seara asta, daca e dupa mine...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Giova

Raza nu te incurajez in felul asta, dar eu zic ca e bine de stiut ce va asteapta. Si va fii din ce in ce mai greu, dar cred ca nu se va compara cu tinutul in brate.

Da' nu se poate sa am burtica un timp si apoi... direct in brate ? Eu inca mai sper...
Normal ca nimic nu se compara cu bebelinu' in brate, cu primul lui zambet stirb, cu degetelele alea mici-mici... Off, fatalica, atinsesi coarda sensibila...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Bravo voua...eu nu am tinut niciodata post...dar ma gandeam ca anul asta sa tin in ajunul Craciunului post, macar asa inainte sa dam iama prin bunataturi!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cinta

buna miresici!

si eu sunt miresuica de iarna 2006 - speram noi in ianuarie sau februarie sa ne cununam civil deja.

Bine ai venit printre noi !
Legat de acte... uff... aici la Mirese sunt atatea pagini de subiecte, cauta si poate vei gasi... sau intreaba direct la ambasada, ei ar tb sa stie...

Raza de soare

Mergi la inceput