Miresele anului 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Andita

Io tre' sa-l dau jos, ca e cu piatra, deci nu il bag in apa sub nici o forma, si are gherutele care agata tot ce pot,

Inelele cu piatra se curata foarte bine cu periuta + pasta de dinti. Si al meu are gherute, dar nu agata deloc...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by krelia
a inceput calvarul...si ma gandesc inca ce ne mai asteapta....of...
iubi a dat azi la gheata de pe masina...

Sic, noi avem garaj...

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralu_trancu
ne costa numai 500.000 benzina.

Asa si la noi, motorina... sau poate un pic mai mult... si cate-o bomboana, ceva... gata milionu'...

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:

[font=Comic Sans MS][purple]Nu esti singura...sa stii....si eu, tot acasa...zic/...la parinti...e o kestie absolut normala...si cred ca majoritatea suntem asa...

Si eu mai am reminiscente... da' acasa e oriunde, cat timp ma inconjoara bratele puiului...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

si noi tot acasa. la cealalta casa. la el acasa. dar de fapt noi nu avem casa. stam cu parintii. asa a fost sa fie sa stea ai mei in Bucuresti.
si ooana , ne costa numai 500.000 benzina. asta e marea cheltuiala de sarbatori.

...am inteles acu...ma gandeam ca mergeti la munte...asa cum imi doresc eu de cativa ani si inca nu am apucat!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:

Io tre' sa-l dau jos, ca e cu piatra, deci nu il bag in apa sub nici o forma, si are gherutele care agata tot ce pot,

Inelele cu piatra se curata foarte bine cu periuta + pasta de dinti. Si al meu are gherute, dar nu agata deloc...

Raza de soare

Eu am experiente negative cu pietre de la ineluse care pica...cand ti-e lumea mai draga. La inelul de logodna "provizoriu" (ala de argint, de care va povesteam ca mi l-a dat in anul 2 de facultate...) mi-a picat o pietricica dintre cele 4 exact in ziua in care mi l-a dat. Dumnezeu a facut sa o gasesc pe maneca de la bluza... Asa ca, de atunci am decis: nu mai bag nici un fel de inel cu piatra in apa, chiar daca inelul asta de acum nu are piatra lipita, ci fixata in gherute. Better safe, than sorry...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:

quote:

Plecam din Bucuresti, la casa cealalta, la parinti. Ca nu's de ce, da' si acum tot acasa ii zic...

Nu esti singura...sa stii....si eu, tot acasa...zic/...la parinti...e o kestie absolut normala...si cred ca majoritatea suntem asa...

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

...tot asa patesc si eu, dar diferenta e ca eu inca stau acasa cu mama...dar intotdeauna voi spune "- Merg acasa!" ca acolo va fi casa mea intotdeauna, desi intr-o zi o sa avem si noi2 casa noastra!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

raza! imi cer scuze
eu n-am pus la calcul cadourile pentru mama lui, tatal lui, sora-sa si cumnata-su si bunica. fa si tu un calcul. cam 400.000 de fiecare + brad artificial cumparat de noi (750.000)+ cafea de 100.000 si jumate de porc.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Giova

Fetele care sunteti , e fff greu pe ultima 100 m, nu dormi, obosesti, etc. Doamne da sa treaca cat mai repede astea 3 sapt. si sa avem bebele in brate.

Eu vreau bb... asa ma incurajezi ?

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:
ne-a venit bradutul, am fost ieri si-am luat toate cele necesare pentru el ...

Si nici o bomboana-n el ? Adica doar puiu' si eu vrem sa fim furaciosi ?..

Raza de soare

Mergi la inceput