Miresele anului 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Mi-e frica ca o sa ramanem blocati ij Bucuresti de Craciun!!!!! Care va faceti pomana cu cate o bucatica de carne si una de toba (preferata mea...) in ziua de Craciun, daca o fi sa ramanem aici????

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

andita, sunteti invitati la noi, ca stam si aproape. va da fata o friptura, sarmalute, carnati si altele . ce o fi pe aici.

Mergi la inceput

ca daca voi ramaneti blocati, ramanem si noi, ca nu mai plecam la Calarsi. da puschea pe limba.

Mergi la inceput

Acum 2 ani au ramas socri mei la tara, blocati de nu mai puteau iesi nici din casa. U aparut in ziua de craciun, pe la 5, si mancasera cate un mar si un covrig, saracii....

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

ca daca voi ramaneti blocati, ramanem si noi, ca nu mai plecam la Calarsi. da puschea pe limba.

Ce bine de voi ca plecati de sarbatori....mi-ar fi placut si mie dar cu bugetul asta de austeritate stam acasa! ...si ne facem planuri pentru la anu'

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi imediat mergem sa luam brad. Cu toate ca ma simt naspa rau de tot, nu-l las pe Clau sa-l ia singur, ca cine stie cat da pe el.
Noi il facem sambata, in ajun si va fi albastru cu auriu. Mama il va face rosu cu argintiu si la anul schimbam globurile.
Frumos brad Krelia!!!

gio si bb Marco 37 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by Giova

Olgutza nu vreau sa te dezamagesc, dar peste cateva luni il vei da jos.
gio si bb Marco 36 fix

si el si verigheta sunt ceva mai largutze oricum, io am greutatea fluctuanta si-am fost prevazatoare cand le-am facut plus ca sunt si reumatica si mi se umfla mainile la frig si la caldura

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;29/st/20060803/dt/7/k/6724/preg.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev214pr_.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ooana

quote:
Originally posted by ralu_trancu

Ce bine de voi ca plecati de sarbatori....mi-ar fi placut si mie dar cu bugetul asta de austeritate stam acasa! ...si ne facem planuri pentru la anu'

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Plecam din Bucuresti, la casa cealalta, la parinti. Ca nu's de ce, da' si acum tot acasa ii zic...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

si noi tot acasa. la cealalta casa. la el acasa. dar de fapt noi nu avem casa. stam cu parintii. asa a fost sa fie sa stea ai mei in Bucuresti.
si ooana , ne costa numai 500.000 benzina. asta e marea cheltuiala de sarbatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Andita

Plecam din Bucuresti, la casa cealalta, la parinti. Ca nu's de ce, da' si acum tot acasa ii zic...

Nu esti singura...sa stii....si eu, tot acasa...zic/...la parinti...e o kestie absolut normala...si cred ca majoritatea suntem asa...

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput