Daca sunteti in CIC - cititi urgent!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

Rozi multumesc mult pentru observatie intr-adevar era vorba de declaratie pe propie raspundere Imi cer scuze pentru eroare, a fost neintentionat

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Loreena, pai in lege nu scrie ca avem termen de depunere a dosarului 90 de zile lucratoare?

quote:
Originally posted by Loreena

aoleo.......sper sa nu fie asta perioada si in bucuresti ca eu plec de sambata din tara si ......ce ma fac?

www.babiesonline.com/babies/c/carlamaria/" target="_blank">Carla-Maria

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

quote:
Originally posted by anyc79

declaratia o gasiti: http://www.ddfssbuc.org/formulare/Declaratie_propria_raspundere.pdf

"numai un om destept isi poate permite luxul de a face pe prostul"
Pozele noastre

mie azi de la servici mi-a zis ca trebuie sa imi iau si sotul pentru declaratie, sa semnam amandoi, sa ne vada ei... si voi stiti la fel?

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chelaru.maria spune:

Citesc si nu ma dumiresc...Poate ma ajuta cineva...
Sunt in CIC de la 1 iunie 2005. Primesc indemnizatia de crestere copil de la Casa de Pensii din Bacau. Intre timp m-am mutat in Bucuresti si as dori sa mut dosarul meu la Bucuresti. Stie cineva ce trebuie facut? Multumesc si La Multi Ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

eu mi-am salvat anexele de la proiect pe calculator acum sper sa ramana la fel; daca le vrea cineva ii trimit; anexa 1 e cu cererea si declaratiile si anexa 4 e cea cu cotizatiile de la munca; anexa 2 si 3 sunt pentru directii

ANEXA nr. 1
la Normele metodologice
CERERE
si
DECLARATIE PE PROPRIA RASPUNDERE
pentru acordarea
indemnizatiei pentru cresterea copilului/stimulentului si alocatiei de stat pentru copii si contine si III. DECLARATIE A CELUILALT PARINTE (SOT/SOTIE AL/A PERSOANEI SOLICITANTE)

ANEXA nr. 2a
la Normele metodologice
DIRECTIA DE MUNCA, SOLIDARITATE SOCIALA SI FAMILIE
DECIZIE
nr._ din_
privind aprobarea acordarii
indemnizatiei pentru cresterea copilului/stimulentului lunar si alocatiei de stat pentru copii
ANEXA nr. 2b
la Normele metodologice
DECIZIE
nr._ din_
privind respingerea acordarii
indemnizatiei pentru cresterea copilului/stimulentului lunar si alocatiei de stat pentru copii

ANEXA nr. 3c
la Normele metodologice
DECIZIE
nr._ din_
privind reluarea acordarii
ANEXA nr. 3a
la Normele metodologice
DECIZIE
nr._ din_
privind suspendarea acordarii
ANEXA nr. 3b
la Normele metodologice
DECIZIE
nr._ din_
privind ξncetarea acordarii

se completeaza pentru situatiile ξn care persoanele se afla ξn concediu de maternitate si nu
s-a deschis ξnca dreptul la indemnizatia pentru cresterea copilului;
** se completeaza pentru situatiile ξn care cererile nu au putut fi solutionate pβna la data de
31 decembrie 2005.

Anexa 4
DENUMIRE ANGAJATOR
Elemente de identificare
ADEVERINTA
nr. ………… / ………….....
Se adevereste prin prezenta ca d-na/dl.………………………………
CNP……………………………..domiciliata/domiciliat ξn loc.…………………, str.
…………………… nr. …… bl. …… sc. …… etj. …… ap. ……,
sector/judet………………, angajat ξn unitatea noastra de la data de............,
§ Ξn perioada de la...................pβna la.................a beneficiat de indemnizatie de
maternitate / indemnizatie pentru cresterea copilului.
§ La data de.........................se ξmplinesc cele 42 de zile din concediul de
lauzie.*
§ A depus cerere, ξnregistrata cu nr. ……/……… pentru acordarea
………………………...............................................ξncepβnd cu data de
…………………...........................**
§ Stagiul de cotizare care a fost avut ξn vedere la stabilirea indemnizatiei pentru
cresterea copilului este urmatorul:
- de la (luna/zi)..............pβna la (luna/zi) a avut calitatea de……….(ex:salariat cu contract
individual de munca cu norma ξntreaga);
- de la (luna/zi)..............pβna la (luna/zi) a avut calitatea de……….(ex:somer);
- de la (luna/zi)..............pβna la (luna/zi) a avut calitatea de……….(ex:salariat cu contract
de munca pe durata determinata, cu ½ norma).
- de la (luna/zi)..............pβna la (luna/zi) a avut calitatea de…………………………etc.
- Ultima zi/luna de plata a indemnizatiei de maternitate/pentru cresterea copilului a
fost …………………………...................................................................................
- Indemnizatie pentru cresterea copilului restanta, aferenta perioadei: de la (luna/zi)
……………....pβna la (luna/zi) ……………….........................................................
Subsemnatul..............avβnd functia de.............declar ca datele cuprinse ξn
prezenta adeverinta sunt reale.
s.s. reprezentantul legal

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

quote:

Exista "declaratie pe proprie raspundere" ca nu se obtin alte venituri.

Imi spuneti si mie daca am alte venituri (exp. chiria in urma inchirierii unui apartament) nu mai beneficiez de cele 8 mil lei?

Mergi la inceput

quote:

Exista "declaratie pe proprie raspundere" ca nu se obtin alte venituri.

Imi spuneti si mie daca am alte venituri (exp. chiria in urma inchirierii unui apartament) nu mai beneficiez de cele 8 mil lei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu beneficiezi in acest caz. Dar nu poti comuta beneficiarul chiriei pe alticineva in afara de tine?

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyc79 spune:

nu am auzit sa mearga ambii parinti acolo sa dea declaratie. sotul meu a fost acolo si i s-a spus ca poate depune si altcineva dosarul in locul nostru dar este exclusa trimiterea lui prin posta. Maine va merge el acolo sa depuna dosarul (sau cererea... sa vedem ce le trebuie din dosar) si va tin la curent cu noutatile.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marius

Nu beneficiezi in acest caz. Dar nu poti comuta beneficiarul chiriei pe alticineva in afara de tine?

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Multumesc pt raspuns.
Nu stiu cum sa fac.
Contractul casei este si pe numele meu si pe cel al sotului. Cand am depus declaratia de venituri, cei de la primarie ne-a pus sa dam fiecare cate o declaratie (cf. contractului de vanzare-cumparare al casei).

Mergi la inceput