Daca sunteti in CIC - cititi urgent!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Amaya, eu nu am depus nimic lunar la firma. Nici copii semnate pentru tot restul anului nu am dat. De fapt habar n-am despre ce vorbiti. Mie mi-au cerut doar adeverinta de la serviciul sotului ca nu beneficiaza el de CIC si am facut la ei o cerere scrisa de mana in care solicitam CIC. Atat.
Asa ca mie mi se pare o idiotenie sa alerg luna de luna sa dau o declaratie pe proprie rapsundere

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyc79 spune:

Hai ca ne lamuresc cei de la primarii ca nici ei nu stiu de capul lor. Ieri am trimis sotul si i s-a spus ca nu treb depus personal, nu au spus nimic de trimis prin posta dar ca treb depus dosar complet si daca esti deja in cic. Azi a mers acolo o alta angajata a firmei si se pare ca era altcineva de servici si i s-a spus ca vom depune numai cererea si declaratia incepand de vineri. Daca merg maine cred ca ne vor spune altceva...
In Timisoara am inteles ca se depun intre 9-13 ian iar in Craiova 6-13 ianuarie.
Bafta multa si rabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

aoleo.......sper sa nu fie asta perioada si in bucuresti ca eu plec de sambata din tara si ......ce ma fac?

www.babiesonline.com/babies/c/carlamaria/" target="_blank">Carla-Maria

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

quote:
Originally posted by ellarot

Fetelor intr-adevar mare harababura cu dosarele astea! [...] spunea ca se depun e lunar cererea pe proprie raspundere ca nu ai alter venituri in afara celor 800 lei,[...]

Dragele mele, sa stiti ca daca intrati in panica si vehiculati informatii trunchiate si expresii improprii facem haosul mai mare decat este! Haideti sa o luam usor, citind, ascultand si scriind cu atentie.

"Cererea pe proprie raspundere" - nu exista.

Exista "cerere de acordare CIC".
Exista "declaratie pe proprie raspundere" ca nu se obtin alte venituri.
Prima se depune o singura data, acum, la inceput. O depunem noi, la primaria de domiciliu.
A doua o depunem tot noi, dar lunar, tot la aceeasi primarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

quote:
Originally posted by Androix

Amaya, eu nu am depus nimic lunar la firma. Nici copii semnate pentru tot restul anului nu am dat. De fapt habar n-am despre ce vorbiti. Mie mi-au cerut doar adeverinta de la serviciul sotului ca nu beneficiaza el de CIC si am facut la ei o cerere scrisa de mana in care solicitam CIC. Atat.
Asa ca mie mi se pare o idiotenie sa alerg luna de luna sa dau o declaratie pe proprie rapsundere

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
, Andreea!

Este vorba de o adeverinta in care declari ca nu ai alte venituri in afara de CIC. De la un moment dat incolo (dar nu mai stiu acum exact de cand), s-a schimbat legea si nu mai era necesara. Unele firme insa nu stiu si au continuat sa o ceara.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

Rozi asta cu depusul la primarie in cazul meu care sunt deja in CIC nu e valabil, la sectorul 2 si vad ca nici la sectorul 3 conform comunicatului lor....

"anexa 1 - CERERE si DECLARATIE PE PROPRIA RASPUNDERE pentru acordarea indemnizatiei pentru cresterea copilului/stimulentului si alocatiei de stat pentru copii"

www.babiesonline.com/babies/c/carlamaria/" target="_blank">Carla-Maria

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

imi ziceti va rog si mie unde gasesc anexele despre care vorbiti. ca eu am legea si nu sunt si anxele

adriana & bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Se dau de la primarie - este de fapt una singura- dar inca nu au primit.

Mergi la inceput

declaratia o gasiti: http://www.ddfssbuc.org/formulare/Declaratie_propria_raspundere.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Scrie clar in lege ca sumele restante se dau de la directia muncii

Art. 25. - (1) Începând cu data de 1 ianuarie 2006 încetează plata indemnizației pentru creșterea copilului, efectuată în condițiile prevăzute de Legea nr. 19/2000, cu modificările și completările ulterioare.

(2) Plata indemnizațiilor pentru creșterea copilului restante, aferente perioadelor anterioare datei de 1 ianuarie 2006, se efectuează de către direcțiile teritoriale, în condițiile prevăzute în prezenta ordonanță de urgență, cu respectarea termenului general de prescripție.

Paula si minunea mica Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput