Daca sunteti in CIC - cititi urgent!
Raspunsuri - Pagina 7
crinuta spune:
Azi dimineata s-a spus la tv ca NU se va depunde lunar.
Tot la aceeasi emisiune de pe Buc 1 s-a spus ca celor din Buc le depunde angajatorul dosarul la Directia Muncii din Piata Amzei, deci nu trebuie noi sa mergem la primarii.
Crinuta si
Rayan
ellarot spune:
Fetelor intr-adevar mare harababura cu dosarele astea!![]()
Tocmai se discuta pe b1 Tv legat de indemnizatii si d-na de la minister spunea ca se depun e lunar cererea pe proprie raspundere ca nu ai alter venituri in afara celor 800 lei,ca ar putea exista cazuri incare mama/tata se intoarce la serviciu si nu anunta (primariile neavand de unde sa stie daca te-ai angajat sau nu intre timp
)si poate incasa atat Cic cat si salariul, fiind caz penal (concluzie : se gandesc oamenii la noi
)
poze
crisiacob spune:
Fetelor, imi vine sa mor! N-am prins emisiunea de la B1 TV iar ellarot spune ca se depune lunar o cerere, pe cand crinuta spune ca nu se va depune nimic!

Ma poate lamuri cineva si pe mine ce s-a spus exact in emisiune?
Floricel & comp.
Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!
irina.c. spune:
quote:Si eu am prins doar sfarsitul emisiunii,si vad ca in program nu scrie ceva de vreo reluare.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Originally posted by crisiacob
Fetelor, imi vine sa mor! N-am prins emisiunea de la B1 TV iar ellarot spune ca se depune lunar o cerere, pe cand crinuta spune ca nu se va depune nimic!
Ma poate lamuri cineva si pe mine ce s-a spus exact in emisiune?Floricel & comp.Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today
khelln spune:
Buna,
As avea o intrebare. Sunt in CIC, fiica mea are 14 luni. Eu n-am lucrat ca dupa facultate am si intrat in CIC cu primul copil, dupa care a venit al doilea. Am beneficiat de indemnizatie fiindca am incheiat din timp un contract cu casa de pensii. Am si beneficiat de aceasta suma pana in decembrie 2005 .
Ce se va intampla cu noi? Vom mai primi indemnizatia? Eu unde trebuie sa depun dosar? Si ce sa contine? Sau unde sa sun???
Va rog sa-mi raspundeti daca aveti vreo idee.
Mersi,
Noemi
Amaya spune:
Dar la angajator nu ati depus lunar o declaratie pe propria raspundere cum ca nu realizati alte venituri impozabile? Ca eu am depus. De ce ar fi aiurea sa se depuna si in noile conditii?
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
Loreena spune:
da am depus...in ianuarie 2005 cand i-am dat cererea am dat si copii dupa declaratii semnate pentru tot anul....deci nu m-am mai deplasat, ori la primarie nu cred ca merge asa.......o sa stam la cozi
www.babiesonline.com/babies/c/carlamaria/" target="_blank">Carla-Maria
Poze cu toata Familia
Amaya spune:
Loreena, la fel si eu, dar sunt multe firme care nu accepta asta si ca atare mamici sau tatici care fac acest drum luna de luna. Mie asta nu mi se pare o mare piedica...o sa vedeti ca dupa cateva luni totul va reveni cat de cat la normal....acum sunt toti bulversati si dureaza putin pana isi intra in mana cu noua lege.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
ellarot spune:
am uitat sa va spun (pt cei interesati) , in fiecare miercuri dimineata 11:00 emisiunea "Ne prive#351;te" Subiectul zilei: m#259;mici #351;i copiila ;tema legata de "indemnizatii si alocatii pt copii"
poze
ellarot spune:
Mai fetelor mii de scuze uit de la mana pan' la gura
Mai zicea d-na de la minister ca nu trebuie depuse personal ci se pot trimite si prin posta la directia muncii (???)
Acum eu ma intreb , sta cineva sa ne trimita nr de inregistrare ca le-am depus sau ne trezim ca nu au ajunj?
o sa apara curand un nr telverde pt informatii (inca nu-l stiau nici ei azi)
daca aflu ceva noutati va scriu si voua ....ca si eu sunt "ametita" de atata informatie fara informatie ![]()
poze