Daca sunteti in CIC - cititi urgent!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Mai fetelor, ce ameteala ma ia cand citesc despre dosare.....!!!!!!! Astia chiar au de gand sa ne puna sa ne plimbam luna de luna cu hartii? Ma gandesc cu groaza ca sunt gravida si mai am si de un an....cred ca mi-ar sta bina la cozi cu dosare in mana . Imi vine sa urlu si sa iau la bataie pe "cineva" !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Pentru cele care locuiti in Ilfov se primesc dosarele. Soacra mea a depus ieri in Iancului 48 pentru o angajata. Sper sa va foloseasca informatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyc79 spune:

Ultima zi de depunere de catre firme a fost astazi - 30 dec - iar noi vom depune intre 3 ian si 10 ian dar exista o mare probabilitate de a prelungi pana la 31 ian.
Eu nu inteleg de ce in alte orase este altfel ca doar tot din acelasi loc vin banii: bugetul de stat.
iarta
iubeste
zambeste
exprima-te
relaxeaza-te
ajuta un batran
accepta un compliment
asculta-ti prietenii
reia un proiect abandonat
fii intelegator cu tine si cu altii
uita-te la albumul cu fotografii
picteaza un tablou.asculta tacerea
aminteste-ti intodeauna ca nu esti singur
spune-le celor dragi cat de mult ii iubesti
imagineaza-ti ca astazi nu ai nici o grija
joaca-te cu un copil.citeste o carte buna
alege-ti o stea pe cer.fii copil inca o data
suna-ti prietenii cu care n-ai vorbit de mult
da-ti voie sa mai gresesti.lasa-i pe alti sa te ajute
renunta la ce nu-ti place.indeplineste-ti promisiunile
inchide ochiisi imagineaza-ti ca esti pe o plaja tropicala
privesta atent o floare.cumpara-ti ceva ce iti doresti de mult
spera ca ceea ce-ti doresti se va indeplini.ajuta-i pe alti
respira profund
fa-ti un cadou
iubeste
.

Bianca, Ani si Cornel
P.S. Urarea este sub forma de brad - jumatate de brad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Eu am vb azi la firma si mi-au spus ca azi a fost ultima zi de depunere la casa de pensii si pana pe 10 ianuarie la directia de munca,iar eu nu trebuie sa mai depun nimic nicaieri.Cum e pana la urma?Trebuie sau nu trebuie sa depun eu ca angajat ceva?Si unde?Ca ma iau toate durerile cand imi aduc aminte de subiectul asta!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Normele inca nu s-au publicat, dar in proiect scrie asa:
"ART.30 – (1) În vederea asigurării continuitătii plătii indemnizatiilor pentru cresterea copilului stabilite conform prevederilor Legii nr.19/2000, angajatorii, plătitori ai acestui drept, depun la directiile teritoriale din raza de domiciliu a beneficiarilor, dosarele aferente indemnizatiilor pentru cresterea copilului aflate în plată în luna decembrie 2005, inclusiv dosarele care contin cereri pentru care dreptul nu a fost încă stabilit.
(3) În vederea întocmirii evidentei privind indemnizatia pentru cresterea copilului, persoanele ale căror drepturi de indemnizatie pentru cresterea copilului fac obiectul alin.(1), depun la primăria din raza de domiciliu numai cererea pentru acordarea, începând cu data de 1 ianuarie 2006, a indemnizatiei pentru cresterea copilului reglementată de ordonanta de urgentă, situatie în care conditiile procedurale prevăzute de OUG nr.148/2005 se consideră a fi îndeplinite."

Deci - NU se prevede un termen limita de depunere a dosarelor, este si normal sa fie asa, in ordonanta de urgenta scrie ca daca depui in termen de 90 de zile LUCRATOARE vei primi toti banii cuveniti (cu intarziere, dar pe toti).

Deci firmele vor depune un dosar la Directia de Munca si noi o simpla cerere la Primarie. Ca se mai depune ceva (un fisier) si la Casa de Pensii - este indicatia doar a Casei de Pensii, nu este prevazut in normele metodologice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolungu spune:

Vesti bune!
Am fost azi la directia de munca unde a trebuit sa depun o declaratie tip (mi-au dat ei)prin care solicit indemnizatia si o declaratie tip (tot de la ei)pentru sot ca nu beneficiaza el de concediu. Asta a fost tot ce a trebuit depus deoarece exista un dosar trimis de firma si noi trebuie sa depunem doar cele doua declaratii. Inca nu se stie daca trebuie sa depunem in fiecare luna ceva acte, doar ca banii pe ianuarie ii vom primi acasa prin mandat postal dupa 20 februarie (nu este inca posibila plata intr-un cont).

La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyc79 spune:

La multi ani!
Azi am trimis sotul la primarie (de-acolo de unde s-au luat banii cand am nascut) si se pare ca se poate sa depuna altcineva dosarul in locul nostru. Inca nu au primit cererea tip ce treb completata. Trebuie depus, insa, un dosar identic cu cel care l-au depus firmele: exact ce am scris eu mai sus - nu e valabil paragraful din ordonanta ca se depune numai cerere. Cerere se depune intr-adevar lunar impreuna cu declaratia sotului dar la inceput se depune dosar complet. Depunerea dosarului incepe la noi (in Craiova) vineri 6 ianuarie 2006.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Bine ca ai avut unde sa iti trimiti sotul...In Timisoara Primaria isi reia programul cu publicul incepand cu 9 ianuarie...Fain, nu?
Si la o televiziune locala am auzit ca in Timisoara sunt cam 7000 de mamici....Va dati seama ce va fi?

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cum adica sa depui lunar cererea? Unde s-a mai auzit asa ceva?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

art. 6 din proiect norme - http://www.mmssf.ro/proiecte-dezbateri/161205hot.htm

(7) Persoanele beneficiare de indemnizație lunară pentru creșterea copilului trebuie să depună lunar la primăria de domiciliu sau, după caz, de reședință, o adeverință de la angajator sau, după caz, declarație lunară pe proprie răspundere că nu realizează venituri impozabile. ......e o nebunie dupa parerea mea, adica lunar sa fiu obligata sa stau la cozi.....care sigur vor exista

www.babiesonline.com/babies/c/carlamaria/" target="_blank">Carla-Maria

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput