Daca sunteti in CIC - cititi urgent!
Raspunsuri - Pagina 10
Loreena spune:
deci eu m-am cam lamurit citind art 29 deci dosarul il depune angajatorul la directie cu acte certificate cf original si eu depun cererea anexa 1 la primarie
Poze cu toata Familia
jone spune:
si eu tot asha am inteles citind.
dar azi am trecut pe la asigurari ca sa duc extrasul de cont de la alocatie fetitei si era afara o tipa care dadea indicatii unei subalterne ca se afiseze pe usa mare ca termenul limita la primarii e 15 ian. mie mi s-a parut a fi sefa deci am intrebat-o ce tre sa duc la primarie si a inceput sa citeze ca dosar si o mie de acte i-am zis ca banii i-am luat de la angajator pana acum si ca angajatourl si-a depus hartoagele.si cica tre sa fac dosar.
imi pare rau ca nu am avut legea la mine sa ii arat art 29 si sa citeasca si ea ca eu asha am priceput ca eu la primarie tre sa depun doar crerea anexa1.
concluzie:totul e ca de obicei NIMIK CLAR!
jo si alexandra 
badjoke spune:
Ca sa nu bat drumul degeaba pana la primarie, le-am transmis un mail cu mai multe intrebari, la care astept raspunsuri.
De indata ce le voi primi, vi le voi comunica si voua!
Pana atunci.....rabdare si tutun!
Loreena spune:
offfff cu tot articolul 29......e chestie de interpretare adica directia de protectie copil apartine de primarie si mi-au zis ca de la ei sa iau cererea dupa ce e semnata si stampilata de primar si de depus inca nu stiu unde....bine nici de luat nu m-au lamurit ideea e ca sigur nu de la sediul primariei mele sect 2

Poze cu toata Familia
teodraghici spune:
Salutare
si eu m-am lamurit cu dosarul.Mie mi-l trimite angajatorul (care nu mi-a mai cerut nimic in plus fata de ce am depus eu cand am intrat in CIC) la Directia de munca SIBIU.Eu am sunat la Directie si mi-au spus ca tre sa merg la Primarie sa completey o cerere.Deci e asa cum scrie in art 29.
Loreena spune:
teo probabil asa e in provincie
a sunat cineva care e deja in cic la primaria de care apartine sa intrebe ce si cum face cu cererea??? asta in bucuresti??
ca pe mine de la primarie m-au trimis la plimbare ca se ocupa directia de protectie sociala care apartine de consiliul primariei..voua ce v-au zis???
Poze cu toata Familia
teodraghici spune:
Loreena,
in Sibiu Primaria si Consiliul primariei...sunt tot intr-o cladire...poate de aia e mai simplu
Christel spune:
Pai in lege parca este vorba de venituri profesionale, pe ei ii intereseaza daca nu te-ai angajat intre timp si ai si salariu, nu cred sa fie vorba de venituri din chirii, dobanzi, dividente, etc.
Asta e parerea mea, mai intreaba totusi.
quote:
Originally posted by badjokequote:
Originally posted by marius
Nu beneficiezi in acest caz. Dar nu poti comuta beneficiarul chiriei pe alticineva in afara de tine?
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Multumesc pt raspuns.
Nu stiu cum sa fac.
Contractul casei este si pe numele meu si pe cel al sotului. Cand am depus declaratia de venituri, cei de la primarie ne-a pus sa dam fiecare cate o declaratie (cf. contractului de vanzare-cumparare al casei).
Mami si NiKo (24 sept 2004)
crisiacob spune:
quote:
Originally posted by Loreena
deci eu m-am cam lamurit citind art 29 deci dosarul il depune angajatorul la directie cu acte certificate cf original si eu depun cererea anexa 1 la primarie
Poze cu toata Familia
Loreena, cine certifica actele mele ca fiind conforme cu originalul? Ca la mine la serviciu mi-au zis ca asta inseamna legalizare. Legalizarea CI-ului? Eu nu am auzit de asa ceva....
Sa ne mai spui si noua ce mai stii de sect 2. Si eu sunt in CIC deja si am incercat azi toata ziua sa sun in Amzei degeaba. Mai incerc si maine.
Floricel & comp.
Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!
Lona spune:
quote:
Originally posted by marius
Nu beneficiezi in acest caz. Dar nu poti comuta beneficiarul chiriei pe alticineva in afara de tine?
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Trebuie sa te contrazic!
(3) Prin venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003, cu modificarile si completarile ulterioare, se intelege: venituri din salarii, venituri din activitati independente, venituri din activitati agricole, asa cum sunt definite de aceasta lege.
Chiria este venit din cedarea folosintei bunurilor, deci nu intra la "socoteala" pentru CIC.