Daca sunteti in CIC - cititi urgent!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

stiu ca la un moment dat mi s-a spus ca certificate cu originalul ar fi cu stampila firmei si cu mentiunea conform cu originalul sau sa se prezinte actul original in fata functionarului.......acum daca dosarul asta tot il depune angajatorul ia sa-si mai bata si el capul ca poate il intoarce din drum si vede si el ce bine e sa stai la cozi......sorry dar al meu m-a enervat rau ca mi-a pus dosarul in brate.si uite sic sic ca i-l dau inapoi

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

in amzei eu am sunat azi la tel 316.84.15 interior 109, tipa a fost dragutza dar nici ea nu stia inca multe a zis ceva de art 29 si ca banii pe 2005 inclusiv dec se iau de la angajator........cred cama repet dar nu mai stiu unde am scris

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Am vorbit la Primaria sectorului 4si au spus ca pentru cele aflate deja in CIC nu se depune cerere la primarie,ci numai dosar la Amzei.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Eu am vb la serviciu, mi-au zis ca ei depun dosar la Amzei dar ca si eu tb sa depun cererea/decl la primarie, iar la Primaria sect 6 mi-a dat un nr de tel unde suna mereu ocupat... Mai stie cineva ceva de sect 6???

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Eu asa am auzit si la televizor,cum au spus cei de la PS4:ca in Bucuresti depun cereri la primarii doar cele care intra in CIC dupa 1 ianuarie 2006.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Fetele, lamuriti-ma si pe mine care este termenul pana cand putem depune dosarele, ca eu am citit in ord. scrie ca ai termen 90 de zile lucratoare, iar in normele astea aparute acum nu se mai specifica nimic referitor la asta, scrie doar de cele care beneficiaza de stimulent si indemizatia de maternitate ca termenul este de 60 de zile lucratoare. Deci pana la urma raman sau nu valabile cele 90 de zile?

Va rog, daca mergeti la primarii sau in Amzei, intrebati va rog si acest lucru!!!! Miii de multumiri!!!!!!

Mergi la inceput

Ar fi bine sa fie cum spune Anyc, dar in art.29 alin (3) scrie ca mamele care fac obiectul alin (1) (in care este vorba despre cele aflate in continuitatea platii indemniz.) depun cererea la primarii...
Eu astept sa vb la primarie...

www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Eu mi-am trimis ieri sotul la primarie in recunoastere,ca de la mine de la servici mi-au spus sa stau linistita ca nu trebuie sa mai depun nimic.De la Primarie l-au trimis in alta parte,nu stiu cum ii zice dar apartine tot de ei,si de acolo trebuie luata cererea si depusa impreuna cu o copie dupa CI,copie dupa certificatul de nastere al copilului si copie dupa certificatul de casatorie.N-a spus nimeni nimic de declaratie pe propria raspundere de la sot.
Va mai tin la curent daca mai aflu noutati,ca l-am trimis din nou pe sot la ei ca sa ia cererea,care s-a terminat chiar in fata lui si au spus ca s-a terminat programul si nu se mai dau.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Miha, nu se poate lua cererea de www.ddfssbuc.org/formulare/anexa1cerere.pdf" target="_blank">aici si s-o printam? Iar declaratia sotului e cuprinsa in aceasta cerere,la pct III.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Andora, modelul de cerere este acela, numai ca am auzit ca trebuie luat de la primarie, sa fie stampila si semnatura primarului.

Deci pana la urma cele care suntem deja in CIC depunem sau nu cerere la primarie? Si mai trebuie sa depunem si lunar acea declaratie pe proprie raspundere? Uff, o gramada de ??????

Mergi la inceput