Daca sunteti in CIC - cititi urgent!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Aha, eu credeam ca cererea se depune la primarie, si atunci semnat.+stampila veneau ulterior, dar unde depunem? lunar? harababura ca de obicei... esential ar fi termenul... ramane 10?!?! eu nici nu ma mai chinui sa sun ca tot ocupat e, daca aflati ceva raman in preajma, bafta

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

haideti ca cel putin pentru sectorul 2 am scos-o la liman........deci PENTRU CIE DEJA IN CIC, se depune doar cererea anexa 1 care o putem printa noi de acasa; se poate trece daca vrem virarea in cont contul nostru, la orice banca ar fi acesta; cererea se depune si se poate lua model de la Directia de protectie sociala a copilului......sunt din cate am inteles mai multe centre in fiecare sector.....langa mine pt sectorul 2 am gasit la adresa Masina de Paine nr 65; tel 242.75.60 program L-J - 9.00-16.30 si V - 9.00-14.00; se pot depune mi-au zis in termen de 60 de zile lucratoare de la 01.01.2006; se depune doar cererea asa mi-a zis.....oricum o sa iau la mine si niste copii dupa bi si certificat ca cine stie:

am gasit niste date de contact si pentru alte sectoare, daca e sa sunati si sa intrebati: directii de protectie copil

Sector 1 - 222.53.46 ; 222.42.75; DGASPC Sector 1 – Bd. Maresal Aversecu nr. 17

Sector 2 - 314.40.79 ; 310.24.16/17; DGASPC Sector 2 - Calea Moºilor nr. 132

Sector 3 - adresa din Bd. 1 dec 1918 nr 12-14, tel. 0725.126.100

Sector 4 - 460.35.39 ; 460.30.07; DGASPC Sector 4 –Bd. Alexandru Obreja nr. 89

Sector 5 - 310.17.32, 310.17.31 ; 315.94.12; DGASPC Sector 5 – Bd. Reg. Elisabeta nr. 29-31

Sector 6 - 317.6311/12; DGASPC Sector 6 - Bd. Orhideelor nr. 6

sunati si voi si vedeti ce va spun si care centru e mai aproape de unde locuiti

Pt. sectorul 3 dosarul il depune angajatorul in Piata Amzei, iar cererea o iau si o depun la Directia pt protectia copilului, dupa 16 ian. Adresa Bd. 1 dec 1918 nr 12-14, tel. 0725126100.
Pt cele care au nascut in 2005, dar care inca nu sunt in CIC se procedeaza la fel.

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Eu am fost azi la primaria din timisoara...Deci ni s-a zis sa mergem la directia de munca de unde trebuia sa luam formularul de cerere insotit de numarul de inregistrare al dosarului depus de angajator....Doar ca angajatorul meu inca nu depusese dosarul....
Formularul insotit de nr de inregistrare se va depunde incepand de luni la primarie...Cand ajung acolo va mai spun ce si cum...

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Multumim Loreena!!!!!!!!
\Simina bafta!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

Eu am depus deja la sdiul din Averescu (sector 1), completata anexa 1. Nu mai trebuie nimic, eu am avut la mine certificatul de nastere al fetei si buletinul dar nu au verificat datele completate de mine.
Cei de aici au inceput de azi sa primeasca cererile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Eu tot nu m-am lamurit ce fac daca firma nu vrea sa imi depuna dosarul? Ca mie mi s-a zis ca imi dau adeverinta si gata.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Am si eu o rugaminte, imi trimite si mie cineva anexa aceea 1 si celelalte acte care trebuie completate? Va rog din suflet, pentru mine este o nebuloasa....Cei de la serviciu mi-au spus ca imi depun ei dosar , iar eu nu trebuie sa fac nimic, insa as vrea sa-mi adun toate actele si sa merg pe la primarie, sa vad care-i treaba.Adresa mea este: silvia_simona@yahoo.com
Va multumesc din suflet.

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda74 spune:

NU inteleg!Nu trebuie sa mai fac dosar daca sunt deja in concediu de crestere copil?doar cererea????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Anda, intra pe www.ddfssbuc.org si citeste despre dosarul care trebuie depus la directia din Amzei.
La Primarie se depune cererea.
Ai pe site si formularele care iti sunt necesare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyc79 spune:

cererea-declaratie care este pe site la noi in Craiova este mai simplificata... doar o pagina nu 6 cate sunt acolo. Ni s-a cerut sa mai depunem declaratia din partea sotului si adeverinta de la firma. A fost sotul azi acolo dar se calcau in picioare. Una din contabilele noastre este si ea in CIC si a depus azi cererea catre directorul executiv de la DMSSF, declaratia sotului si adeverinta de la firma. Problema este ca trebuie sa depunem dosarul complet pana la 20 februarie. Asta i s-a spus azi cand a depus cererea ei.
Sotul meu a fost azi acolo dar nu avea si adeverinta. I s-a spus ca poate depune si altcineva in locul nostru.
Nu stiu cum este in alte judete dar la noi asta e....

Mergi la inceput