Daca sunteti in CIC - cititi urgent!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela2004 spune:

Pentru Iuliana76 as avea si eu o intrebare.As vrea sa stiu daca in momentul in care ai depus cererea aveai dosarul depus de catre angajator in Pta Amzei.Cand depui cererea iti cere vreun nr de inreg al dosarului? Nu imi este foarte clar daca este vreo ordine anume sau pur si simplu depun mai intai ce pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cum Dumnezeu?Legea asta nu e la fel pentru toata lumea si in toate orasele?Mie mi-au mai cerut pe langa cererea tip,copie dupa certificatul de nastere al copilului,dupa cel de casatorie,dupa buletin si adevarinta de la servici precum ca am cotizat 12 luni.Si dosarul trebuie depus personal.Si pana la urma,ce fel de declaratie trebuie depusa in fiecare luna?Stiti?Ce trebuie sa contina aceasta declaratie?

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu nu m-am agitat pana acum ca aia de la mine de la munca sunt in concediu din 22 dec. si incep abia luni asa ca nu aveam de unde sa ii iau cu dosar cu tot.
Acum ma intreb: daca ma duc eu luni si imi depun cerere la primarie dar firma inca nu mi-a depus dosarul in Amzei e problema? Ca astia ai mei pana vin la serviciu, pana gasesc Monitoarele (pe care le citesc in ordinea publicarii, deci din 22 dec. pana la zi va dati seama), pana se lamuresc cu normele, pana imi fac dosarul ma apuca februarie.... Si nu mi-e de alta dar as vrea sa iau banii cat de cat la timp ca aia de la bancile unde am rate nu ma vor intelege ca primaria, ca serviciul... Ei vor ratele cand am scadenta. Of Doamne!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cristina,din cate am inteles eu de la contabila au avut termen pana pe 28-sau 29 la Directia de Munca si la ITM (parca) pana pe 10 ianuarie.Daca o fi asa sau nu...nu mai stiu..ca vad ca fiecare oras are alte reguli...

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Aissa, daca esti deja in cic important este dosarul din Amzei, pe baza lui primesti banii. Cererea la primarie se depune numai pentru a fi luata in evidenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Da Laura, sunt in CIC. Deci trebuie ca luni la prima ora sa dau nasul cu ei sa ii pun sa imi faca si sa depuna dosarul...despre care inca nu m-am convins ce contine. Pe langa actele copilului pun si cerere si declaratie si aceeasi cerere o fac si la primarie? Sa dea naiba, sunt pe dinafara total.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

Art. 29. - (1) În vederea asigurării continuității plății indemnizațiilor pentru creșterea copilului stabilite conform prevederilor Legii nr. 19/2000, cu modificările și completările ulterioare, angajatorii, plătitori ai acestui drept, depun la direcțiile teritoriale din raza de domiciliu a beneficiarilor dosarele aferente indemnizațiilor pentru creșterea copilului aflate în plată în luna decembrie 2005, inclusiv dosarele care conțin cereri pentru care dreptul nu a fost încă stabilit.

(2) Dosarele prevăzute la alin. (1) conțin, în principal, următoarele documente în copie, certificate pentru conformitate cu originalul:

a) cererea de acordare a drepturilor înregistrată la angajator;
b) certificatul de naștere al copilului și, după caz, livretul de familie;
c) buletinul (cartea) de identitate;
d) certificatul privind încadrarea copilului într-o categorie de persoane cu handicap, după caz;
e) adeverință, eliberată de angajatori, din care să reiasă îndeplinirea condițiilor de stagiu de cotizare cerute de Legea nr. 19/2000, cu modificările și completările ulterioare, situația deschiderii dreptului la indemnizația pentru creșterea copilului și a duratei acordării acesteia. Modelul adeverinței este cel prevăzut în anexa nr. 4.

(3) În vederea întocmirii evidenței privind indemnizația pentru creșterea copilului, persoanele ale căror drepturi de indemnizație pentru creșterea copilului fac obiectul alin. (1), depun la primăria din raza de domiciliu numai cererea pentru acordarea, începând cu data de 1 ianuarie 2006, a indemnizației pentru creșterea copilului, reglementată de ordonanța de urgență, situație în care condițiile procedurale prevăzute de ordonanța de urgență se consideră a fi îndeplinite.

de avut in vedere ca anexa 1 care se depune de cine e deja in cic contine cererea, declaratia solicitantului si declaratia celuilalt parinte/sot

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyc79 spune:

sa le spui ca pe toate copiile care le pun la dosar sa-ti scrie "conform cu originalul", sa semneze si sa stampileze ca altfel fac drumul degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

la mine cererea de acordare a drepturilor inregistrata la angajator cererea facuta de mine catre firma cu nr inregistrare de la ei si mai am la dosar si anexa 39 cu nr inregistrare la casa de pensii.....deci nu cred ca e vorba de aceeasi cerere .....a nu se confunda cu anexa 1

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyc79 spune:

pt mariussimiuc:
este vorba de cererea-declaratie pe proprie raspundere(cea din MO) si declaratia sotului.
La noi, dupa cum v-am zis arata altfel cererea. daca vrei ti-o trimit sa vezi.

Mergi la inceput