Daca sunteti in CIC - cititi urgent!

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Elyanne, sotul meu a depus la Amzei,dar a fost cu angajatorul.Initial sa dus singur,stand la coada i sa spus ca nu-i primeste dosarul decat cu imputernicire,apoi ia spus ca nu il primeste decat daca e angajatorul...si a trebuit sa vina angajatorul! Ia mai trebuit si o stampila...asta e la noi la 3 (cel putin asa a fost miercuri cand a fost el), dar o colega a depus pentru sectorul 2 si nu a fost nici o problema,asa ca....
La primarie a mers si la mine repede ca nu aveau formulare si toti de la usa asteptau sa se xeroxeze,si in maxim 15 minute am terminat.

Catutza si Bianca-Maria(2nov.2005)

Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

In Cluj-Napoca au facut orarul pana la 7 seara si lucreaza si sambata. A fost sotul meu pe la 5-6 si nu era nimeni. Mi-au luat dosarul cu tot ce era in el (i-am pus o gramada de acte)
La noi poate depune dosarul oricine.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mda... vad ca si in Amzei e aceiasi nebunie ca si la administratiile financiare ale fiecarui sector... Fiecare face cum vrea sau cum a inteles... Azi trebuia sa ajung sa imi depun dosarul... dar pt. ca n-am cu cine sa las copilu' astept pana luni.
Presupun ca sambata n-au program... Am inteles ca in timpul sapt. e de la 8-15... S-a mai prelungit cumva?

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Am reusit!!!!!!

M-am dus dimineata la Scoala 62, sectorul 2, unde este unul din sediile celor de la Protectia sociala si am depus actele, mai exact doar cele 6 pagini anexe din Monitorul Oficial, asta dupa ce luni cand am fost sa ma interesez mi se spusese ca-mi trebuie si adeverinta de la serviciu si copii dupa acte (BI, Certificat nastere si livret de familie)

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Bravo Geo! Si noi am depus ieri la sect 6 doar anexa1, la ora 16 fara aglomeratie, f elegant.... cica banii vin pe card dar nu pt luna asta in nici un caz, nu se stie cand.... de venit vin [rin mandat pana-n 25 febr
Elyanne te ajutam la paruit contabila

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Elyanne, "doamnele" din Amzei stau si peste program. A fost colega mea miercuri si au stat pana la 8 seara. Dar totusi nu te baza pe asta. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am ajuns pana la urma... am stat de la 1 jumate pana la 4 fara ceva... la coada. Acum au program pana la ora 4 dupa-amiaza... Cel putin azi asa a fost, la sectorul 3... ca am inteles ca difera de la o zi la alta, de la un sect. la altul...
Mai tb sa ma duc luni din nou... dosarul a ramas la ei... eu am fost angajata pana in luna in care am nascut intr-un loc... si apoi m-au transferat la alta firma, pt. ca prima s-a desfiintat... stagiu de cotizare a fost fara intrerupere... si acu' vor sa le duc in plus si copii dupa contractele de munca...
Dar luni nu mai stau la nici o coada... tb doar sa las o hartie... ce naiba... intru cu tupeu, cu riscu de a fi injurata de cele care stau la coada... Din moment ce dosarul meu e deja la ei...

Multumesc pt. ajutoare la paruit contabila... pt. ca o merita din plin. Eu am impresia ca ieri a stat la sectorul / sectoarele unde sunt celelalte 2 mamici si s-o fi terminat programul pana a terminat acolo... si m-a lasat pe mine cu ochii'n soare... Io asta cred... ca intr-adevar nu m-a intrebat nimeni cine sunt si ce caut acolo...

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

acum maxim o juma de ora la pro tv a fost un reportaj .. cu ministrul muncii... barbu... parca...in vizita la primaria Ploiesti... ideea de baza de la sfarsit a fost ca trebuie putina rabdare din partea mamicilor.. care stateau cu copii in brate la coada... si ca banii pe ianuarie vor fi luati retroactiv cu cei din februarie.... in martie... asa ca........

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by ninocikap

acum maxim o juma de ora la pro tv a fost un reportaj .. cu ministrul muncii... barbu... parca...in vizita la primaria Ploiesti... ideea de baza de la sfarsit a fost ca trebuie putina rabdare din partea mamicilor.. care stateau cu copii in brate la coada... si ca banii pe ianuarie vor fi luati retroactiv cu cei din februarie.... in martie... asa ca........

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Doamne, cum pot sa faca asa ceva?!... Eu multumesc lui D-zeu c-am inceput serviciul luna asta si banuiala ca s-ar putea intampla sa intarzie cu banii a fost unul din motivele pt care am inceput munca... nu se gandesc ca sunt mame care chiar traiesc din banii astia?

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Ceeeeee? "Putina rabdare din partea mamicilor"? Astia merita sa-i lasam o zi cu cativa copii 'nerabdatori" sa manance...sunt oameni care chiar nu au bani, oameni amarati... Asta e

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput