Daca sunteti in CIC - cititi urgent!
Raspunsuri - Pagina 25
cris1511 spune:
Elyanne, sa ne zici ce ai facut ca si angajatorul meu ma duce cu vorba.Vroia sa imi depun eu dosarul, dar eu nu pot sa ajung ca nu am cu cine lasa copilu'.Ba ca nu au nu stiu ce declaratie a tatalui si acum mai am sa le trimit acea Anexa 1 completata, pe care am depus-o si la sector.Sa vedem ce mai zic.
Cristina
laura radulescu spune:
Sabinutz, poti lucra numai la negru.
Corianai, nu este nici o confuzie cu anexa 1 in dosarul de la Amzei. Citeste subiectul deschis de mine cu actele necesare in Amzei. Eu am depus dosarul pe 10. Noroc ca am avut la mine anexa 1 ca vroiam sa merg si la primarie cu ea.
Elyanne, nu te supara pe mine, dar contabila ta minte. Este obligatia angajatorului si ei au hotarat sa primeasca si mamicile in mod exceptional pentru ca angajatorii nu vor sa se duca. Am stat 3 ore la coada in Amzei si am auzit o groaza de discutii. Cand am ajuns sa depun dosarul nici nu m-a intrebat cine sunt. A verificat hartiile si gata!
elyanne spune:
quote:Atunci nu stie de capu' ei. A zis ca a fost, i-a verificat dosarul, ca e totul in regula dar sa vin sa-l depun eu personal
Originally posted by laura radulescu
Elyanne, nu te supara pe mine, dar contabila ta minte. Este obligatia angajatorului si ei au hotarat sa primeasca si mamicile in mod exceptional pentru ca angajatorii nu vor sa se duca. Am stat 3 ore la coada in Amzei si am auzit o groaza de discutii. Cand am ajuns sa depun dosarul nici nu m-a intrebat cine sunt. A verificat hartiile si gata!
Laura si bebe Cristina
( 20.06.2005 )
... asta dupa ce a mai fost de 2 ori si n-a fost cate ceva in regual... pt. ca eu spuneam, eu auzeam... facea tot cum crede ea si tot la ce ziceam eu ajungea pana la urma. Posibil ca aia sa-i fi zis ca tb sa ma duc eu personal la administratie si cine stie ce a mai inteles... 
Asta este... m-am saturat sa dau explicatii... mai bine ma duc si gata. Ca pana acum eu i-am cautat legile si ce tb pt. dosar si programul pt. casa de pensii... La fel am patin si anu trecut cand s-a schimbat legea...

laura radulescu spune:
Mie mi s-a spus ca nu se pot vira. Ca de abia de acum se vor duce tratative cu bancile si poate peste vreo 2 luni.
ninocikap spune:
eu am depus astazi dosarul, in targoviste, si m-a pus sa bifez ca prin mandat postal ca nu se dau prea curand banii pe card mi-a zis....![]()
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
anma spune:
Nu vreau sa ma laud,dar eu am avut noroc cu o colega de servici care s-a dus azi si mi-a depus dosarul in Amzei! A stat de la ora 9 pana la ora 3 si mi-a spus ca era ingrozita de faptul ca pe foarte multe mamici le punea sa refaca dosarul deoarece era incorect intocmit si deci mai trebuiau sa stea la o noua coada dupa ce-si pierdusera cateva ore bune de stat la prima coada! Groaznic!
Stiu ca banii pe ianuarie se vor da in februarie,sigur,dar cand in februarie , nu stiu! S-ar putea pe la sfarsitul lunii... !!!In februarie vor lua banii mamicile care au depus dosarul in ianuarie! Cele care depun dosarul in februarie vor lua in martie banii, pe doua luni,adica pe ianuarie si februarie! Cert este ca nici o mamica nu va pierde banii pe nici o luna! Totul tine de timp....,cred!
Sper ca totul va fi bine!!!
Rozi spune:
La B1 TV, miercurea la ora 11 dimineata (nu stiu daca nu incepe mai devreme, totusi), este emisiunea "Ne priveste", realizata de Alina Stancu, care are ca tema indemnizatia CIC. Sunt invitate persoane cu autoritate in Guvern, ministere, directii etc. Puteti pune intrebari la telefon (nu am retinut nr, dar il anunta in timpul emisiunii) sau pe email, la nepriveste@b1tv.
Eu am mai scris si mi s-a raspuns in emisiune, voi scrie si acum despre aberatiile astea care au aparut ca solicitari la depunerea actelor. Poate totusi se face ceva, sa nu mai fie asa complicat, sa se repecte legea! Puteti intreba si voi!
De fapt, vroiam sa spun altceva
: ca miercurea trecuta, doamna invitata (nu stiu cine era ca nu am prins emisiunea de la inceput) a zis clar:
SCRIETI CONTUL BANCAR pe cerere! In primele 1-2 luni vom primi banii prin posta, ca nu sunt organizati inca, dar apoi ei vor centraliza datele (conturile trecute de noi) si vor incheia protocoale cu bancile; presupun ca, dupa aceea, vom primi banii in contul trecut de noi; daca nu-l trecem acum va trebui sa mai facem alte drumuri, acte, cozi.
Natasa spune:
Dosarul in Amzei il poate depune oricine, teroretic trebuie facuta delegatie, practic nu mai au timp sa verifice. Problema e timpul pe care trebuie sa-l pierzi pentru ideile lor imbecile! Eu una le inteleg si pe contabilele de mai amina depunerea, poate nu au timp sa stea 5-6 ore sa depuna un dosar, asa cum a fost cazul la mine. In loc sa ne revoltam pe ele, mai bine ne-am revolta pe idiotii astia care nu mai stiu ce sa inventeze!