Daca sunteti in CIC - cititi urgent!
Raspunsuri - Pagina 24
cristinamh spune:
sectorul 3, azi dimineata...
se primesc cererile pentru cine e deja in plata. trebuie cererea (anexa 1). se da si de-acolo, cand au... altfel te descurci. e ok aia de pe net. buletinele parintilor, certificatul de nastere, toate in original, nu trebuie copii (da' sa le aveti ca cine mai stie).
denumirea si codul fiscal al angajatorului, neaparat. sa le stiti corect, nu vor acte... si DATA la care ai intrat in CIC.
procedura... se sta la o coada care merge repejor, o tanti verifica cererea cu actele in original alaturi. te trimite la registratura dupa bonulet, apoi te intorci cu cererea inregistrata. opreste cererea si gata, fara dosar sau alte anexe.
cat despre cine ce verifica, in aceeasi incapere habar na-u una de cealalta... una ca de ce scrii contul de banca, ca oricum nu se da pe card... alta ca ce conteaza, vin oricum pe mandat...(da' era in stare sa te puna s-o rescrii doar pt ca ai trecut contul). una mi-a scris la angajator casa de pensii, ca sunt cu contract... alta tzacanita ca de ce n-am scris codul fiscal de la casa de pensii
. ma rog, in final a ramas asa.
apropo, si al doilea copil pe care l-am trecut, ca deh, il am, mi l-a taiat...cica nu era nevoie la "dreptul" asta...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
laura radulescu spune:
Adriana, completezi flotantul daca este trecut in buletin sa ii vina banii acolo. Eu asa as face, dar mai intreaba acolo unde depui actele.
teodraghici spune:
Asta e situatia mea:eu lucrey in Cluj, am domiciliul in Jud Brasov si Resedinta in Sibiu....cu viya de flotant valabila. Eu am depus toate actele in Sibiu, ca asa scrie in Ordonanta aia minunata
.Deci eu cred ca tre sa treci resedinta
teo
inapopescu spune:
Azi dimineata am fost si am depus si eu cererea la sectorul 3.Procedura este exact cea scrisa de Cristina.
http://community.webshots.com/user/inapopescu
corianai spune:
Va rog niste lamuriri!!!!
Daca domiciliul resp locul de munca sunt in judete diferite unde se depune dosarul de catre angajator?? La Directia de care apartin eu prin domiciliu, sau la cea de care apartine firma la care lucrez???
Adicatelea, stau in sect 1 Buc si firma e in Magurele, Ilfov. Dosarul va merge in Amzei, la Primaria Magurele sau la Directia solidaritate sociala Ilfov??
Termenele astea limita 10 sau 15 ianuarie sunt prevazute in vreun act normativ? Angajatorul meu nu se grabeste, el stie de 60 de zile si vreau sa-l bag putin in viteza...
Am facut si un subiect separat dar m-am gandit ca aici poate imi raspunde mai repede cineva...
Multumesc
sabinutz spune:
Sunt in CIC pana la data de 12.08.2006, am depus la primarie si directia de munnca dosarul pentru indemnizatie, vreau sa va intreb, poate stie cineva: pot sa ma angajez la o societate cu contract de munca cu timp partial de 4 ore si sa primesc in continuare cei 8 milioane pentru crestere copil? Sau sunt obligata sa renunt la indemnizatie si sa obtez pentu stimulent?Va multumesc!
adriana spune:
AM fost azi la Primaria din Amzei si scria foarte mare acolo ca termenul limita de depunere a dosarelor este 31 Ianuarie 2006
.
O intrebare:
doar fetele care sunt in CIC depun al primariile locale acte? Sau si cele care urmeaza sa nasca in 2006 ?
georgiana.david spune:
Pentru sectorul 2 nu stie nimeni, nimic concret? 
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
elyanne spune:
M-a sunat contabila sa mai imi dea o veste "buna"... dupa ce s-a tot dus cu dosarele noastre in Amzei sa le depuna si ii lipsea cate ceva... azi, cand avea toate actele i-au spus ca nu poate sa depuna ea dosarul, ca tb sa venim personal sa-l depunem 
N-avea de ce sa ma minta ca a tot alergat zilele astea cu actele... stiu sigur... Poate doar sa inteleaga gresit.
Mai stie cineva ceva? Ca io innebunesc... Dupa ce se bateau cu pumnu' in piept ca fac... ca dreg... ca ii obliga pe angajatori sa se ocupe ei... acum s-au sucit...
Maine ma duc sa vad ce si cum...

corianai spune:
Dadada, pai asta si asteptam, noi reguli!!!!
Te rugam frumos, daca ai curajul sa te aventurezi in Amzei, sa ne dai si noua de veste despre ce se intampla acolo....
Si inca ceva, fetele zic pe aici ca in dosar trebuie inclusa si o cerere-anexa 1 (aia de 6 pagini pe care am dus-o personal) Ma intreb toti angajatorii care au depus dosare au cerut mai intai de la mame sa treaca sa le lase o cerere din aia??? Eu cred ca e o proasta interpretare, este vorba de cererea initiala, depusa la angajator cand am intrat in CIC.
Va rog ajutati-ma sa ma dumiresc!!!!