Daca sunteti in CIC - cititi urgent!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Lucia, da, si mamicile trebuie sa depuna Anexa 1 (care se afla pe site) la directia de protectie sociala din sectorul de domiciliu.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Multumesc, am transmis acum si vecinei mele!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!!Foarte tare frate - desen de Liviu minunea si alte desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anma spune:

Azi am depus si eu cererea (ANEXA 1 din norme),la D.G.A.S.P.C. secor 4! Doar atat! Mi-a dat un nr. de inregistrare si totul a fost ok!Sper ca si maine sa mearga tot la fel de bine si cu dosarul din Amzei!
Succes si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Anma, nu vreau sa te supar, dar prietena mea a stat azi in Amzei 4 ore si s-a dus de la 8.30. Ti-am spus asta ca sa te pregatesti sufleteste. Sa ne zici si noua ce zvonuri se mai aud pe acolo. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Intrebare urgenta:
CIC aferent lunii decembrie este platit de firma din bani recuperati de la CAS, ca si in lunile precedente?

Florile mele

Mergi la inceput

Adi, da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Elyanne,ai stat mult la coada la primaria sect 3?
Credeti ce e vreo problema daca la dosarul care l-am depus la Amzei am trecut dor IBAN-ul? Nu am trecut si numarul de cont curent.
Catutza si Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinad spune:

VA Roog,

Daca cineva e lamurit, ma puteti lumina si pe mine??
Daca angajatorul nu a depus dosarul la Directia de Munca pana la data de 10-15 ian - data la care se vehiculeaza in media ca sunt termenele limita pt angajatori- din motive semi-obiective (angajatorul e la Bucuresti, eu locuiesc in Iasi) asta inseamna ca eu nu mai iau banii pe ianuarie 2006?? Sau doar ca ii voi lua cu intarziere?

Dna de la Personal mi-a promis ca imi primite adeverinta completata- anexa4- prin PrioriPost ca sa depun eu dosarul, dar astazi e deja 12 ian, nu am primit nici o adeverinta si vad ca aici mariussimiuc spune ca la Iasi term limita era 10 ian.
Tot dna de la Personal mi-a spus ca eu figurez -normal- in evidentele de la Casa de Pensii Bucuresti ca fiind in CIC, si ca asta e suficient. E adevarat??

Multumesc mult, Irina

Mergi la inceput

Catutza, intreb si au ca toanta: dar nu IBAN-ul reprezinta contul? Nu cred ca este vreo problema pentru ca banii nu vor fi virati in conturi deocamdata, doar peste vreo 2-3 luni. Zicea o tanti la tv ca vor urma discutii cu unele banci pentru plata indemnizatiei, deci nu era nimic stabilit.
Irina, stai linistita ca banii ii iei, dar cu intarziere. Am intrebat eu in Amzei! Nu este suficient sa figuram la casa de pensii, trebuie depus dosar. Se poate depune pana la sfarsitul lui februarie si probabil ca se va prelungi termenul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Am si eu o intrebare:
pentru o fata care are adresa diferita de cea din buletin, cum sa scriu in faimoasa cerere, la mandat postal pun flotant si adresa unde sta ea acuma?

Mergi la inceput