Daca sunteti in CIC - cititi urgent!
Raspunsuri - Pagina 22
mariussimiuc spune:
Ce-ati mai rezolvat cu dosarele mai fetelor?Ca la noi la Iasi am inteles ca termenul de depunere ar fi fost pana ieri,adica 10 ianuarie.Asta ca sa iei banii in februarie,ca daca vrei poti sa depui si mai tarziu.
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Amaya spune:
Lucia Mirela, banii se vor lua prin mandat postal sau intr-un cont bancar de la Directia de Munca Solidaritate Sociala si Familie. Mai multe detalii aici: http://www.ddfssbuc.org/
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!
light spune:
Multumesc mult!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa protestam impotriva fumatului in spatiile publice, sa facem ceva pentru copiii nostri!!!Foarte tare frate - desen de Liviu minunea si alte desene noi
aurelursu@k.ro spune:
Fetele, si-a depus cineva cererea insectorul 3?? IMi spuneti simie unde au sediul?
multu
elyanne spune:
Am fost la sectorul 3.
Sediul nu mai este acolo unde am despus dosarul pt. banii de nastere si pt. alocatie. S-a mutat mai in fata pe b-dul 1 decembrie 1918, nr. 12-14. Nu e chiar la sosea... e pe o alee, se vede un steag mare pe 1 Decembrie... E o cladire galbena cu portocaliu.
Intrebi acolo unde se depun cererile.
Daca ai anexa 1 care are 6 pagini in total (5 pag. cererea si 1 pag. declaratia celuilat parinte) e ce trebuie, daca nu iti dau de acolo niste cereri xeroxate.
Mai ai nevoie de C.I. ale mabilor parinti, in original si de certificatul de nastere al copilului in original.
NU a fost nevoie de nici o adeverinta sau alte copii dupa acte.
Doar cererea, pe care ti-o verifica daca e completata corect.
Apoi mergi la registratura sa ti-o inregistreze. iti da un biletel si tie cu nr. de inregistrare pe care tb sa-l pastram.
Cu cererea inregistrata am mers inapoi la domana care mi-a verificat-o si i-am lasat-o acolo.
Si gata...
La punctul C am competata salariat, eu fiind in CIC de la 1 ian. 2005.
La cont am scris nr. de cont de la banca si care la mine are 11 cifre... si mai jos IBAN-ul.
Am inteles ca inca nu se vireaza banii in cont. Dar doamna de acolo a zis sa las bifat contul.. .ca poate mai incolo vor vira banii in cont.
Mi-am mai amintit ceva... mi-au dat de la registratura adeverinta... adica anexa 4 de pe pagina unde sunt si restu' actelor... ca nu mai amintesc pagina respectiva... Si au zis ca din februarie trebuie depusa luna de luna...
Si mai mi-au zis ca nu se stie cand o sa vedem banii... in functie de cum le lucreaza doasrele, dar sa nu ne asteptam sa luam bani in februarie... Nici nu ma mai mira... Traim in Romania...
Cam asta a fost la sectorul 3.

aissa spune:
Culmea! Azi a fost Andre_ea la 5, i-au luat cererea+adeverinta aceea cu "nu obtine venituri impozabile" si NU i-au dat numar de inregistrare. Ca la balamuc.
Eu ce sa zic, angajatorul meu se codeste sa imi dea adeverinta si cand le-am zis articolul din norme mi-a zis sefa mea ca nu are timp sa citeasca.
Are cineva nevoie de un economist?
Cristina si
Ale (30.09.2004)
micaela spune:
Mi-a trecut pe langa ureche ceva de genul: mamele trebuie sa depuna o declaratie, in care printre altele sa declare :"nu obtin alte venituri pe perioada CIC". Eu, de exemplu, in afara serviciului de unde voi intra in CIC, sunt si persoana fizica autorizata, deci obtin si alte venituri in afara seviciului, asta inseamna ca nu voi mai primi indemnizatia pentru cresterea copilului?
light spune:
Amaya, inca o intrebare, ca nu am inteles.Daca firma la care lucreaza vecina mea, i-a cerut deja toate acele acte care sunt specificate la linkul dat de tine, ea mai trebuie sa mearga sa mai depuna ceva? Va primi banii direct prin cardul pe care il are deja, sau va trebui sa mearga si ea sa depuna alte acte sau sa deschida alt cont sau alt card ?
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!!Foarte tare frate - desen de Liviu minunea si alte desene noi
mariussimiuc spune:
Lucia,angajatorul depune o dat un dosar la Directia de Munca iar noi salariatii depunem o cerere la Primaria de care apartinem.
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
light spune:
Sarumana!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!!Foarte tare frate - desen de Liviu minunea si alte desene noi