Daca sunteti in CIC - cititi urgent!
Raspunsuri - Pagina 21
andora spune:
Amaya sa traiesti....
Mai eu cred ca atata m-am agitat degeaba dar de fapt nici ei nu stiu ce vor, de aceea difera inmformatia de la un functionar la altul. Maine trimit sotul cu Anexa1 si atat, ca lucreaza aproape, si nu mamai stresez cu mers la serviciu. Nu stiu, sper ca pana maine sa nu aiba vreo sedinta-minune cum spunea Aissa la sect5 din care sa reiasa ca totusi vor adeverinta . Si gata ca m-au enervat astia la culme.
Ne trebuie noroc si gata. Oricum ce depune angajatorul e vital.... si tocmai aia n-are nr de inregistrare, eu tot n-am inteles cum e posibil![]()
![]()

PS: acum era la tv reportaj despre asta si o functionara de la sect 6 zicea ca legea e neclara si nu-i lamureste nimeni... mie mi se pare fff clara. Angajatorul cu dosarul descris in MO si noi cu Anexa1, ce mare neintelegere?!?
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea
& Gogo
site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT! 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
aissa spune:
Elyanne sa traiesti vorba Andorei
, copiez adeverinta scrisa de tine si asa le-o cer si eu.
Asa ma gandeam si eu ca e normal, cum ziceti ca-i la 6, ce mare rahat, venim cu cererea, o depunem si gata, dar tampitii astia au stat la fiecare om in parte sa zica aceeasi tampenie, in loc sa dea formularele si sa afiseze afara ce vor. Dar, deh, nu oricine il are primar pe Vanghelie....bine, nu ca ar fi el de vina la treaba asta...
Dar ma intreb si eu ca prostu', astia de ce nu se pun de acord macar la nivel de oras, ca e clar ca sunt diferente intre Bucuresti si restul tarii. Dar macar bucurestenii sa aiba o "politica" unitara....
Cristina si
Ale (30.09.2004)
anyc79 spune:
La noi se cere numai anexa 4(au specificat) dar asta intre 5 si 15 februarie... mai e adevarata zicala cate case atatea obiceiuri. Am impresia ca fiecare primarie cam a casa seamana!
elyanne spune:
quote:De acord cu tine... doar traim in Romania, tara tuturor posibilitatilor
Originally posted by anyc79
La noi se cere numai anexa 4(au specificat) dar asta intre 5 si 15 februarie... mai e adevarata zicala cate case atatea obiceiuri. Am impresia ca fiecare primarie cam a casa seamana!
"numai un om destept isi poate permite luxul de a face pe prostul"
Pozele noastre

Pe mine nu ma mai mira nimic... ce-o fi, o fi...
Aissa sper sa fie ok... vedem maine... Sper sa nu mai fie nevoie de nimic la primarie. Eu o sa trec si pe la banca sa iau un extras de cont sa am la mine... ca nu vreau sa ma plimbe iar... Iau si copii dupa acte. Sa fie... Maine va spun cum stau lucrurile la sectorul 3. Am mai modificat ceva in adeverinta

crisiacob spune:
quote:
Originally posted by lazy
Sect 2,sediul de pe Masina de paine.......CER ADEVERINTA DE LA SERVICI.Nu mi-au primit cererea ,si declaratia sotului,fara adeverinta respectiva.Nu vor neaparat completat tipizatul lor,ci o adeverinta oarecare ,care sa specifice ca ati primit indemnizatie pana pe 31dec2005 si nu v-ati intors la servici in ianuarie.
Eu am insistat,am specificat ca alte directii nu cer acea adeverinta,dar ASTAZI nu a mers .Oricum si ele erau bulversate si spuneau ca primesc alte dispozitii din ora in ora.
Insfarsit,eu am depus actele,dar ce folos,daca firma nu a depus inca dosarul,ca ,doar "nu e nici o graba".....
SUCCES
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50843" target="_blank">Speranta sau vointa
In Norme se specifica clar la Art.29 alin3 ca, in vederea continuitatii platii indemnizatiei, beneficiarul trebuie sa depuna DOAR CEREREA!!!!!!!
Floricel & comp.
Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!
aissa spune:
Uite cu ce mi-a dat mie in cap cand am urlat la ea sa imi arate unde scrie, din Norme: Art 6, alin (7):
(7) Persoanele beneficiare de indemnizatie lunara pentru cresterea copilului trebuie să depună lunar la primaria de domiciliu sau, după caz, de resedintă o adeverintă de la angajator sau, după caz, declaratie lunară pe propria răspundere că nu realizează venituri impozabile.
Ca asta s-o referi sau nu la cele care suntem deja in CIC nu am mai putut sa o dau la intors. Si mi-a zis ca declaratie pe propria raspundere dau cele care au avut contract cu Casa de Pensii. Asta e, eu v-am zis care a fost minunea de ieri de la 5. Ca am stat 3 ore degeaba si azi imi trag nasul dupa frigul indurat. Cu toate protestele si scandalurile nu au vrut sa ne primeasca doar cererile.
Anyc, scuze, dar chiar crezi ca se stresa cineva aiurea in tramvai? Cui ii arde de stat ore intregi aiurea. Cele care am avut proasta inspiratie sa facem asta am scris aici sa nu mai mearga si altii ca noi fara ce se cere. E clar de mult ca sunt diferente mari intre sectoare/orase/judete....
Cristina si
Ale (30.09.2004)
andre_ea spune:
Gata, am depus!!!!
La sectorul 5. Am depus cererea si adeverinta de la serv. Este nevoie ca in adeverinta sa se specifice ca esti angajat de la data de..., si contractul de munca este suspendat de la data de ....
In adeverinta mea scria ca sunt in CIC de la data de..., si nu prea le-a convenit, ca nu reiese ca nu m-am intors la serv. intre timp
, dar mi-au primit-o.
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by georgiana.david
mariussimiuc in ce sector stai?
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
Imi pare rau ca am intarziat cu raspunsul...Eu sunt din Iasi.

Miha
si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
light spune:
Vin si io ca picata din luna asa ca sa nu ma certati prea rau!Eu nu sunt in CIC dar vecina mea este si a auzit ca nu se mai ridica banii de la servici si vrea sa stie de unde se vor ridica banii de acum incolo si ce trebuie facut?Nu am deschis subiect nou gandindu-ma ca gasesc pe cineva sa ma indrume.Va multumesc!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa protestam impotriva fumatului in spatiile publice, sa facem ceva pentru copiii nostri!!!Foarte tare frate - desen de Liviu minunea si alte desene noi