Daca sunteti in CIC - cititi urgent!
Raspunsuri - Pagina 20
adriana spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Pentru fetele care au depus cererile la primarii (eventual sector 5): Ce anume contine adeverinta de la serv.? Ca eu sunt in ceata.
Andreea, mami deTudor - 10.08.2005
POZE
Intreb si eu ca nestiutorul:
ce contine, domne adeverinta de la angajator?
Si cererea pentru indemnizatie pentru sectorul 5 unde se depune, senchiu, multumesc frumos
Rozi spune:
Christel, eu cred ca ordonanta e urgenta este cea care decide. Normele sunt pt aplicare, nu e obligatoriu sa reia prevederile din ordonanta. Deci, pt noi, 90 de zile ![]()
adriana spune:
Aha, m-am prins, puteti sa descarcati adeverinta de la adresa asta:
http://www.ddfssbuc.org/formulare/Anexa4.pdf
aissa spune:
Adeverinta de la angajator, aia de o vor lunar nu e totuna cu anexa 4. Anexa 4 e in dosarul de la Amzei, la primarie, sau la serviciul cum ii spune e adeverinta asta. Am inteles ca vor sa apara cam asa: se adevereste prin prezenta ca ccc cutarica, cu CI seria nr, CNP e salariat al societatii noastre in functia de... , in prezent se afla in CIC pana la varsta de 2 ani si nu obtine alte venituri impozabile. Eu asa am priceput, asa o sa le zic sa o scrie.
De termen nu mai zic ca nu stiau de capul lor nici ele. Oricum din toata coada de la 5 de azi, deci 3 ore am stat eu, tipa avea 2-3 cereri primite, restul toate au fost intoarse din drum ca nu aveau adeverinta. Ma intreb daca mergeam ieri ce era, ca azi a fost sedinta in care le-a zis de adeverinta minune.
Numar in Amzei, asa cum s-a zis, nu se da. Nu primim banii nu avem nici o dovada cat de mica cum ca am depus dosarul, in ce data si daca era complet.
Adriana, la sectorul 5 (vecinico
) depui cererea la Primarie, la Eforie, cum intri pe gang vezi coada
Acum lasand gluma, in caz ca nu e coada, cum intri prin spate, deci pe langa policlinca Eforie, urci pe scarile din dreapta la etajul 1. Oricum te indruma gardienii.
Cristina si
Ale (30.09.2004)
elyanne spune:
Adriana nu cred ca e vorba de adeverinta asta... asta stiu ca trebuie la dosarul care se depune in piata amzei.
Din adeverinta pt. primarie, care trebuie depusa luna de luna, trebuie sa reiasa ca nu ne-am intors la serviciu. In asta nu scrie absolut nimic despre asta.
Cele care ati ajuns la primarie si care ati depus cererea si adeverninta, va rog, scrieti aici cuvant cu cuvant ce anume era in adeverinta aia... ca n ustiu ce sa scriu si nici cei de la serviciu habar n-au... Sa-nteleg si io....

aissa spune:
Adriana aia e Anexa 4 care se pune in dosarul de Amzei. Dar in aia nu zice de venituri, doar stagiul si de cand s-a constituit dreptul, de cand iei CIC.
Astia vor alta adeverinta, netipizata, in care sa zica firma c anu obtii venituri impozabile.
Cristina si
Ale (30.09.2004)
elyanne spune:
Aissa vad ca am scris odata... multumesc mult de tot pt. lamuriri... acu' ma apuc sa fac adverinta... maine ma duc s-o stampilez... sper sa reusesc sa completez si anexa... daca nu, mai intreb pe forum
... si maine cu ele la primarie.
Contabila mea m-a anuntat ca disketa n-a dus-o ca nu a reusit sa salveze si dosarul nu l-a depsus ca nu a avut toate actele 
Sa vedem daca mai iau bani in feb., ca alora la banca nu prea le pasa daca am sau nu cu ce sa platesc ratele
Doar traim in Romania... ce-mi place... in fiecare an o luam de la capat si de fiecare data nu mai pot de ferice ca traiesc aici...
Hai ca ma facut la greseli... nici nu mai stiu sa scriu... am ametit de tot in adeverinte si anexe.

aissa spune:
Elyanne sa scrii acolo si faza cu "nu a revenit la serviciu" sau ceva in genul asta, eu inca ma gandesc ce sa le zic maine sa scrie.
Banii pe decembrie eu i-am luat ieri, de la serviciu, cei pe ianuarie nu stiu... Exact asta zic si eu, aia de la banci nu or sa inteleaga ca nu mi-a virat statul banii.....
Dumnezeu cu mila.
Cristina si
Ale (30.09.2004)
Amaya spune:
Scriu si aici, poate foloseste cuiva.
Nu stiu de ce mamicile din sectorul 6 au avut probleme la depunerea cererii!?! Probabil era alt schimb cand am fost eu la ora 15:30 fiindca la mine totul a mers struna.
Eu am depus azi Anexa 1 la sectorul 6 (la Orizont). Nu era coada deloc, eram singura la ghiseu, dar in jur erau multe persoane care completau cererea. Eu am printat-o acasa si am completat-o aseara, cand a semnat-o si sotul. Cu toate ca eram pregatita cu tot felul de copii si cu adeverinta de la servici tot ce am avut nevoie, si tot ce am depus, a fost Anexa (exact cum scrie in Norme), nici macar nu mi-au cerut buletinul. Au verificat-o daca este bine completata, mi-au dat numar de inregistrare si asta a fost tot, a durat maxim 3 minute. Mi-au mai spus ca banii pe ianuarie se vor lua in jur de 25 februarie....si la fel si in lunile urmatoare.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
elyanne spune:
Scrisem ceva si m-am mai gandit... si am mai modificat...
deci:
DENUMIRE ANGAJATOR
Elemente de identificare
ADEVERINTA
nr. 108 / 11.01.2005
Se adevereste prin prezenta ca d-na …, legitimata cu CI seria …, nr. …, CNP …, domiciliata in Bucuresti, b…, nr. …, bl. …, sc. …, et. …, ap. …, sector …, angajata a SC … SRL, de la data de …, in functia de …, in prezent se afla in concediu pentru cresterea si ingijirea copilului pâna la implinirea vârstei de 2 ani si nu obtine alte venituri impozabile.
Mentionam ca in perioada de la … până la … a beneficiat de indemnizatie pentru cresterea copilului si nu a solicitat incetarea concediului pentru cresterea si ingijirea copilului pâna la implinirea vârstei de 2 ani.
Am eliberat prezenta pentru a-i servi la ….
Director,
…

Tudor - 10.08.2005