Daca sunteti in CIC - cititi urgent!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

A, in cerere treceti la A copilul pentru care solicitati indemnizatie si la B numai daca aveti si alti copii in intretinere (asa ne-a zis noua la 5).
Neaparat, toate copiile sa aiba semnat, stampilat si conform cu originalul.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Aissa, pentru dosarul depus in Amzei, ai primit vreun numar de intregistrare? Intreb pentru ca mie mi-au spus de la servici ca mi-au depus azi dosarul, dar ca nu au primit nici un numar de inregistrare si mi se pare cam ciudat.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Paloma, iti raspund eu pentru Aissa. Nu, nu a primit nici un nr. de inreg.
Eu ma intreb pe cine tragem noi de maneca daca nuu primim banii? Cine sunt responsabilii?

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Pd, in Amzei nu se dau numere de inregistrare. Am depus si eu astazi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Pentru fetele care au depus cererile la primarii (eventual sector 5): Ce anume contine adeverinta de la serv.? Ca eu sunt in ceata.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Pentru sectorul 3 a depus cineva dosarul? Trebuie si adeverinta de la servici?Mai trebuie altceva?

Catutza si Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Andreea si Laura, multumesc pentru raspunsuri. Eu ma gandeam ca daca Doamne fereste imi pierd aia dosarul ce dovada am eu ca a fost depus.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda74 spune:

Pot spune ca intr-un sfarsit am inteles ce trebuie facut...De dosar se ocupa angajatorul,dosar ce contine copii dupa carte identitate,certificat nastere bebel,adeverinta angajator si inca o adeverinta ce se afla in monitorul oficial din 4 ian 2006.Dosarul se preda pana pe 15 ianuarie.Buuuun!!Acum vine partea cu mersul ,pt noi,mamicile...Depunem la DGAPS de care apartinem (fiecare sector are o sucursala,iar fiecare adresa din buletin se duce acolo de unde apartine....):declaratia printata de noi,din monitorul oficial,sau de unde putem,+ADEVERINTA de la locul de munca,facuta de angajator,precum ca nu ne-am angajat intre timp si nu avem venituri,(asta in fiecare luna).Pot fi depuse pana la sfarsitul lunii.Eu am fost azi si am aflat tot ce va spun de la DGAPS,Str.Masina de paine nr 65.Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Multumim, Anda!
Esti sigura ca dosarul trebuie sa contina doua adeverinte?? Care este diferenta intre ele? Eu cred ca este una singura, anexa 4 din norme (monitorul oficial de care zici si tu). Din ce-ai povestit tu lipseste copia dupa cererea pe care am facut-o la angajator ca sa intram in CIC.

Eu sunt in continuare sceptrica in ceea ce priveste termenul de depunere! Chiar azi am prins un reportaj la TV, parca la Realitatea, in care nu stiu ce sef de la Cluj zicea ca stie ca circula o dezinformare in masa in ceea ce priveste termnenul de depunere pt mamici, ca acesta este de 90 de zile lucratoare, ceea ce scrie si in ordonanta de urgenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Asa e, Rozi, e o dezimformare totala referitor la termenul de depunere. In ord din nov. scrie clar 90 de zile lucratoare, iar in normele metod. de aplicare aparute acum scrie 60 de zile si se refera la persoanele care solicita stimulentul sau concediul de maternitate.
Ai observat?
Deci noi care suntem deja in CIC, pentru noi care este termenul(90 sau 60 de zile lucrat.)?

Mergi la inceput