Daca sunteti in CIC - cititi urgent!
Raspunsuri - Pagina 18
andora spune:
quote:
Originally posted by o mamica fericita
ANDORA eu ieri am fost pt. sector 6 la orizont chiar la complex cum cobori din masina ocolesti putin complexul (in stanga)sunt la usa niste bancute galbene.eu ieri am depus cerere si astazi ma duc sa duc si adeverinta de la servici. daca aflu noutati astazi va tin la curent.
lorelei si
ROBERT
Saru'mana mult de tot!!!!!!!!!!!!!!!!!! Azi cred ca ajung si eu la orizont, daca primeste adeverinta in alta zi, ca pe asta n-o am

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea
& Gogo
site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT! 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
pd spune:
Anma, pentru sectorul 4 cererea se depune in Sos. Oltenitei nr. 252-254, Bl. 151, parter (intrarea e prin spatele blocului), tel. 334.40.16 sau 334.63.59.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya
Ruxel spune:
Buna
Am si eu una-doua nelamuriri. Va rog sa-mi raspundeti, pleaseee!
Am o fetita de 7 ani. Pentru ea trebuie sa mai completez ceva in aceasta declaratie? Punctul B se refera la ea?
Deasemenea, mai am o fetita de 7 luni, cu care stau acasa in CIC, si nu am de gand sa ma intorc inca la servici.
NU STIU ce trebuie sa bifez in acea declaratie la punctul C !!!!!!! Bifez ca am fost salariata? sau concedii medicale pentru maternitate?
Va rog sa-mi raspunde-ti
multumesc
Ruxel
Bianca
o mamica fericita spune:
Dumnezeu sa ne ajute ca altfel nu stiu ce sa mai spun. acum am venit de la orizont(sect.6) unde era o mareeeeeeeeeee nebuneala. m-am dus si eu ca tot omul la tipa care dadea explicatii pt. cum sa completezi cererea sa o intreb daca adeverinta este completata bine (ca cei de la servici nu erau prea siguri)doamna care mi-a spus ca cine mi-a zis sa duc acea adeverinta (cea tip care se gaseste pe net) ca aia trebuie depusa de angajator cu dosar in Amzei. ii spusei ca a dumneaei colega de la ghiseu drept urmare am fost trimisa la colega de la ghiseu (alta coada)care a luat adeverinta mi-a mai spus odata ca daca angajatorul nu depune dosarul degeaba am facut cerere ca nu primesc banii si ca lunar incepand cu luna februarie (aici am intrebat de doua ori)trebuie sa duc de la servici o adeverinta in care sa scrie ca Salariata sau ma rog Doamna ..X angajata a unitatii noastre nu a reinceput activitatea, momentan aflandu-se in ingrijire copil de pana la 2 ani. oricum am ajuns la concluzia ca nici ei nu prea stiu de capul lor. ieri ceva, azi altceva, maine ceo mai fi?
lorelei si
lazy spune:
Sect 2,sediul de pe Masina de paine.......CER ADEVERINTA DE LA SERVICI.Nu mi-au primit cererea ,si declaratia sotului,fara adeverinta respectiva.Nu vor neaparat completat tipizatul lor,ci o adeverinta oarecare ,care sa specifice ca ati primit indemnizatie pana pe 31dec2005 si nu v-ati intors la servici in ianuarie.
Eu am insistat,am specificat ca alte directii nu cer acea adeverinta,dar ASTAZI nu a mers .Oricum si ele erau bulversate si spuneau ca primesc alte dispozitii din ora in ora.
Insfarsit,eu am depus actele,dar ce folos,daca firma nu a depus inca dosarul,ca ,doar "nu e nici o graba".....
SUCCES
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50843" target="_blank">Speranta sau vointa
inapopescu spune:
Mai fetelor, cine stie...cei de la mine de la servici m-au trimis pe mine sa-mi depun dosarul in Amzei..n-ar fi problema dar vreau sa stiu daca a mai depus cineva dosarul personal si exact ce anume tre sa contina..Eu ma duc dar vreau sa stiu daca mi-l primeste.
Mercic
http://community.webshots.com/user/inapopescu
andora spune:
Mda... Lorelei ai maxima dreptate, nu ca difera totul d la uns ector la altul, dar si de la un functionar la altul
...
Deci.. sectorul 6 reloaded... s-a dus sotul azi sa vada care e treaba la orizont, cica nebuneala mare mare, cozi, carucioare, copii, mamici, la ghiseul de informatii i-a zis ca e necesara doar anexa1, iar declaratia lunara - cum a spus si Lorelei, lunar incepand cu februarie, iar termen pe ianuarie - 30 ian. Cand sa iasa pe usa afisat mare era scris negru pe alb ca trebuie si adeverinta anexa4 presupun. La telefon e ocopat evident... asa ca nu ma mai grabesc azi... daca tot scrie ca termen e pe 30... voi stiti ceva de termene?
E adevarat ca la ZDir de Munca angajatorul are termen 15 ian? ![]()
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea
& Gogo
site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT! 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
jone spune:
eu la adeverinta am dus si o cpoie dupa decizia data de societate ca mi se suspenda contractul de munca incepand cu data de....si ca tot cu data x pana la 31.12.2005 am primit indemnizatie
jo si alexandra 
aissa spune:
Sectorul 5 care este nu se dezminte! Sa o luam pe rand:
Inapopescu, eu am fost personal in Amzei sa imi duc dosarul in care am avut: anexa 1, declaratia, anexa 4, copie CI, certificate nastere (cu cele 2 nume), cererile facute de mine pentru solicitare CIC la momentul respectiv (una in baza hotararii de incredintare si una in baza noului certificat), copie livret familie, copie dupa hotararea de incredintare si dupa cea judecatoreasca definitiva si delegatie de la serviciu.Toate bune, imi ia dosarul, intreb ce am de facut in continuare, ma duc la primarie? Si ea cica dupa 16.
Eu, catar, ma duc la nea Vanghelie. Unde am stat afara in ger cam 2 ore, programul fusese 9-11 (era 12) dar a fost nu stiu ce sedinta si toata lumea fusese data afara. Au reinceput la 12. Erau mame cu bebei in portbebe, alaptau stand pe vine afara, ca in Romania, copii dormind pe ghisee, un vis.... Dupa ce s-au indurat gardienii sa le lase sa intre pe cele cu copii dupa ele incep vestile proaste. Daca n-ai adeverinta sa nu stai. Dar cum nimeni nu stia despre ce e vorba am stat 3 ore la coada ca sa aflam ca sectorul 5 a cules formularele de pe net in alt format si il vor pe ala si adeverinta de la serviciu ca nu obtinem venituri impozabile (asta urmand a fi depusa lunar). Declaratia pe propria raspundere e doar pentru cele care au avut contract cu Casa de pensii. Asa ca....ne asteapta alt drum. Abia dupa 3 ore au facut si ei ce zisesem noi deja, sa iasa afara, sa dea forumlare si sa spuna oamenilor exact ce vor.
Cristina si
Ale (30.09.2004)