Daca sunteti in CIC - cititi urgent!
Raspunsuri - Pagina 17
anyc79 spune:
Asa cum v-am spus azi a depus socrul meu cererea si declaratia. Nu are cunostinte pe-acolo sa va ganditi ca asa a putut depune el FARA IMPUTERNICIRE. Programul la noi era de la ora 9:00, mi-a spus ca la 7:45 era deja acolo si ca mai erau inca 3. Pe la 9:30 era deja acasa. Partea cealalta cu banii in cont nu este posibila.
Nu inteleg de ce oare la noi se aplica alt regulament: firmele au depus dosarele inainte de 30 dec iar noi depunem numai cererea si declaratia luna aceasta. Luna viitoare intre 5-15 vom depune adeverinta(anexa 4) si in fiecare luna vom depune declaratia.
Cam asa e pe la noi...
o mamica fericita spune:
Scuze pentru intarziere la Sect. 6 nu era aglomerat (cam 10pers). Bafta
lorelei si
andora spune:
Mamica fericita, in concluzie pt sectorul 6 tb sa depunem la Orizont sau in Orhideelor 2d??? Si fara adeverinta nu am ce cauta?!? Saru'mana pt informatii!!!! 

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea
& Gogo
site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT! 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
crisiacob spune:
quote:
Originally posted by Rozi
In ordonanta de urgenta 148 / 2005 scrie (ma refer la cele aflate deja in CIC la 1.1.2006):
- daca cererea este depusa in termen de 90 zile LUCRATOARE de la data de 01.01.2006 - primim banii cuveniti pentru perioada care incepe pe 01.01.2006 (nu pierdem nimic)
- daca depunem cererea dupa cele 90 de zile (sa zicem data de 15 iunie 2006), pierdem indemnizatia cuvenita pe perioada 1.1.2006 - 14.6.2006.
Adicatelea, daca eu depun pe 16 iunie 2006 cererea, imi cer inapoi banii pe care i-am primit pe perioada ianuarie-iunie?
Pe scurt, ce am aflat azi la sect 2.
Nu m-am dus personal ci am dat telefoane.
Sun intai la Directia din Mosilor. Raspuns: trebuie sa depuneti aici cererea dar nu avem formulare, deci, mai reveniti...
Sun apoi la Directia din Masina de paine. Raspuns: puteti depune oricand cererea (care se poate descarca si de pe net) dar la Directia din Baicului (acolo se pare ca apartinem cu strada) sau la primarie
Sun apoi la primarie unde mi se spusese cu o saptamana inainte ca eu nu trebuie sa depun nimic. Raspuns: Nu trebuie sa depuneti nici o cerere, doar lunar acea declaratie pe proprie raspundere.
Concluzia mea:]

Ma mut in Japonia!
Floricel & comp.
Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!
codruta_grg spune:
Nu stiti cum trebuie sa completez adeverinta la stagiul de cotizare? Eu am lucrat inainte la o alta firma, deci ar fi 2 stagii.
Iar acolo unde scrie ce vrem, indemnizatie, alocatie si inca ceva. Nu trebuie sa le bifam primele 2 (si indemnizatie si alocatie)?
Sper ca m-ati inteles, Multumesc
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
babygirl spune:
Sunt o mamica de mai-iunie 2005, in CIC din august 2005, SECTORUL 1. Am solicitat indemnizatia crestere copil deoarece inca nu ma intorc la servici.
Eu am rezolvat foarte repede, IERI. Dimineata a fost sotul meu sa ia formularul ce CERERE/DECLARATIE PE PROPRIE RASPUNDERE( cele 6 pag. in care este si declaratia tatalui). Formularul l-a luar de la Serviciul de Alocatii, langa Sfanta Ecaterina, Str. Maresal Averescu, acolo de unde am ridicat si 1.800.000lei dupa ce am nascut=o pe Ema.Mi-a adus acasa formularul, l-am completat si m-am intors personal ca sa il depun. Mi-au dat nr de inr. si asta a fost tot. De restul trebuie sa se ocupe firma, care va duce dosarul in P-ta Amzei nr 13 (apropos, cum se numeste institutia de acolo? numele exact). LA noi a fost foarte simplu. Intrasem in panica citind de pe forum, dar treaba a decurs usor. Mai vreau sa va spun ca m-au intrebat daca am deja un cont deschis (la orice banca) pt ca ei sa-mi vireze banii, asa ca am trecut contul IBAN. Voi folosi cardul meu pe care primeam pana acum salariu. La final mi-au spus ca incepand cu luna februarie, lunar va trebui sa le duc o adeverinta de la munca in care sas crie ca nu m-am intors la servici. Cam atat. Sper sa va fie de folos. Vad ca sunt diferente de la un sector la altul si nu pricep.Ar trebui ca in fiecare sector procedura sa fie la fel..
Va urez succes!
anma spune:
Pt. sectorul 4,unde trebuie depusa cererea??? Am incercat sa sun la un nr.de telefon(de pe Bd. Obreja) unde se pare ca s-ar depune cererile,dar nu raspunde nimeni!
luciana12 spune:
Scuze daca intru si eu ca "musca-n lapte" dar, pana sa ne agitam noi atata, n-ar trebui sa asteptam o instiintare prin posta/telefon, etc., ca doar nu traim in padure ????
o mamica fericita spune:
ANDORA eu ieri am fost pt. sector 6 la orizont chiar la complex cum cobori din masina ocolesti putin complexul (in stanga)sunt la usa niste bancute galbene.eu ieri am depus cerere si astazi ma duc sa duc si adeverinta de la servici. daca aflu noutati astazi va tin la curent.
lorelei si