Daca sunteti in CIC - cititi urgent!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Anyc nu se pot vira banii in cont, asa ti-au spus? Nasol
Dar in Bucuresti aud mereu de diferente de la un sector la altul... Eu maine morta-coapta ma duc la DGASPC sect.6 cu ce spunea Miha si atat le trebuie sa mai vrea vreo adeverinta ca nu ma mai prind ei pe acolo
Bafta tuturor!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Fetelorrrrr i-mi raspunde si mie cineva repede?
Dosarele astea nu se depun doar la Amzei pentru toate sectoarele?
C tampita de la mine de la personal zice ca-mi face dosarul si mi-l pune in brate! Ca la noi sunt 4 fete in CIC din sectoare diferite si ca ea nu umbla pentru noi ca sa stea la cozi!!!
Catutza si Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Noi am inteles asa: dosar trebuie sa depuna angajatorul in P-ta Amzei (acolo se depune pentru toate sectoarele) iar mama trebuie sa depuna o declaratie la D.G.A.S.P.C. - asta numai dupa ce angajatorul a depus dosarul in Amzei. Numai ca unii angajatori (din necunostinta de cauza sau rea vointa) nu depun dosarul respectiv spunandu-i mamei ca asta intra in atributiile ei. Si atunci mama trebuie sa alerge pentru dosarul care trebuie depus in Amezei. Dar normal ar fi ca angajatorul sa faca acest lucru.

Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

In ordonanta de urgenta 148 / 2005 scrie (ma refer la cele aflate deja in CIC la 1.1.2006):

- daca cererea este depusa in termen de 90 zile LUCRATOARE de la data de 01.01.2006 - primim banii cuveniti pentru perioada care incepe pe 01.01.2006 (nu pierdem nimic)
- daca depunem cererea dupa cele 90 de zile (sa zicem data de 15 iunie 2006), pierdem indemnizatia cuvenita pe perioada 1.1.2006 - 14.6.2006.

Termenele pe care le anunta Primariile sunt determinate de necesitatile lor de organizare interna, nu sunt obligatorii, prevazute de actul normativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o mamica fericita spune:

hai sa va spun cum a fost azi pentru sect. 6. bineinteles ca m-am dus la primarie dupa cerere, cerere care nu se ia de la ei, deci m-au trimis la Complex Orizont (Drumul Taberei)la Directia de Asistenta Sociala si Familie (parca asa se numeste)acolo iei cererea (anexa nr. 1) pe care va sfatuiesc sa o luati dupa net si sa o completati linistite acasa pentru ca nu are nici o semnatura a nici unui primar pe ea plus ca pe ultima pagina trebuie sa declare sotul ca nu beneficiaza el de CIC. am depus-o la ghiseu unde mi sa spus ca trebuie sa duc si adeverinta de la servici tot la ei (una le ei una la dosarul care se depune de angajator in Amzei).am intrebat ce fac daca angajatorul nu se duce sa depuna dosarul si mi sa spus ca sa ma duc sa il depun eu pentru ca altfel nu voi mai primi nici un ban.Aaaaaaaaaaaa si inca ceva tipa care dadea explicatii cum sa completezi cererea spunea ca va trebui sa mergem lunar sa depunem cerere, tipa de la ghiseu care mi-a inregistrat-o si a luat-o spunea ca trebuie lunar sa duc Adeverinta de la angajator cum ca nu m-am anjajat intre timp. om trai si om vedea pana la urma. sper ca intelegeti ceva din ce am scris.

Lorelei si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Deci, concluzia este ca dosarul de pe http://www.ddfssbuc.org/ este cel corect? sau mai trebuie si alte lucruri

Eu am intrat pe 15 dec in CIC si mi-am facut pentru anul trecut dosarul asta insa nu l-am depus nicaieri. Mai sunt valabile adeverintele alea sau trebuiesc aduse la zi?

Multumesc anticipat.

Sofia si Irinuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Eu am inteles ce ai spus dar am o intrebare : era coada mare la depus adeverinta asta?Eu nu am cu cine sa las fetita si o sa o iau cu noi cand mergem sa depunem si nu as vrea sa stau prea mult cu ea la cozi...
Catutza si Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

mariussimiuc in ce sector stai?

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

quote:
Originally posted by o mamica fericita

Aaaaaaaaaaaa si inca ceva tipa care dadea explicatii cum sa completezi cererea spunea ca va trebui sa mergem lunar sa depunem cerere, tipa de la ghiseu care mi-a inregistrat-o si a luat-o spunea ca trebuie lunar sa duc Adeverinta de la angajator cum ca nu m-am anjajat intre timp. om trai si om vedea pana la urma. sper ca intelegeti ceva din ce am scris.

Pupam mami fericita si certam ca nu ne raspunde la msg!

Este vorba despre o adevernita de la angajator; sunt convinsa ca va fi suficienta declaratie pe propria raspundere (este o optiune prevazuta de lege).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

quote:
Originally posted by catutza

Eu am inteles ce ai spus dar am o intrebare : era coada mare la depus adeverinta asta?
Catutza si Bianca-Maria

Astazi pe la ora 14 erau cam 20 de persoane care asteptau la rand dar nu stiu sa-ti spun cat de repede mergea.

Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)

Mergi la inceput