Daca sunteti in CIC - cititi urgent!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Georgiana,ti-au spus si ce fel de adeverinta trebuie?Este o adeverinta tip?Ce trebuie specificat in adeverinta?Trebuie sa ma duc sa depun dosarul si nu am nici timp si nici chef sa stau la coada si sa ma intoarca din cauza ca nu am adus nu stiu ce.La mine la firma lumea ridica din umeri.Imi vine sa ma catar pe pereti!Ca la noi la nimeni!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Miha, formularul pentru adeverinta e tot pe site la www.ddfssbuc.org si trebuie completata de angajator.
Eu am sunat azi, aia de la firma nu au depus fisierul la CAS si imi trimit sau merg eu dupa acte azi ca sa depun maine, sper, la Amzei si incerc sa duc si cererea la Primarie.
Azi a fost o prietena in Amzei si era liber. Sper sa fie si maine la fel.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Asteptam un raspuns din partea angajatilor de la primarie, referitor la aceste cerei, dosare..etc si iata ce-am primit:

"Va punem la dispozitie informatii de ultima ora furnizate de Directia Generala de Protectie Sociala si a Copilului:

I N F O R M A R E

PRIMĂRIA SECTORULUI 3 – DIRECŢIA GENERALĂ DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ ŞI PROTECŢIA COPILULUI vine în sprijinul persoanelor ce urmează a depune actele necesare în vederea obţinerii indemnizaţiei privind susţinerea familiei în vederea creşterii copilului, care în conformitate cu Ordonanţa nr. 148/2005, se acordă doar acelor persoane care vor naşte după data de 01.01.2006, cu următoarele precizări:
- cererile urmate de documentele doveditoare: copie B.I., copie Certificat de Naştere/Livret familie, declaraţia angajatorului că a realizat venituri profesionale supuse impozitului pe venit, precum şi adeverinţă de la Administraţia Financiară dacă realizează venituri din activităţi profesionale independente sau agricole.
Toate aceste documente se vor depune la sediul DIRECŢIEI GENERALE DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ ŞI PROTECŢIA COPILULUI SECTOR 3, zilnic, între orele 9.00 – 16.30, 17.00 – 19.00, fiind desemnate un număr de 4 persoane de a prelua solicitările din partea beneficiarilor.
Orice alte informaţii suplimentare pot fi luate de la sediul DIRECŢIEI GENERALE DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ ŞI PROTECŢIA COPILULUI SECTOR 3, din Bucureşti, Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 12-14, sector 3, tel. 0725.126.100, sau 031.405.85.51; 031.405.85.52.
De asemenea va furnizam datele de contact ale Directiei de Protectia Muncii, Solidaritate Sociala si a Familiei - sediul in Piata Amzei nr. 13, tel. 316.30.55.
Sediul din str. Parintele Galeriu nr 6 (fosta str. Venerei) este tot al Directiei de Protectia Muncii, Solidaritate Sociala si a Familiei, tel 211.39.32 si aceasta fiind subordonata Ministerului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei.
"

Eu inteleg de aici ca depunerea actelor pentru acordarea indemnizatiei vor fi depuse de persoanele care vor naste dupa 01.01.2006?
Nu mai inteleg nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Badjoke, frumos si sugestiv nick ai, exact ca situatia in care suntem noi. M-a bufnit rasul!
Cele ce sunt deja in cic depun la protectia copilului o cerere ca sa fie luate in evidenta(cererea si declaratia pe proprie raspundere)iar angajatorul depune in Amzei acel dosar faimos.
Cele ce intra in cic acum depun numai la protectia copilului dosarul.
Asa scrie in norme, dar se pare ca fiecare sector mai adauga sau mai scade cate un act.
badjoke, badjoke, bataie de joc, pe romaneste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Fetelor, se pare ca mesajul trascris de badjoke e trunchiat! Este un subiect mai jos (imi cer iertare celei care l-a facut ca nu i-am retinut numele), care mai are cateva randuri scrise la sfarsit:

1. Pentru mamele aflate în platã :
- Dosar depus în Str. Piata Amzei nr.13
- Dupã data de 16.01.2006- completare formular cerere de la D.G.A.S.P.C. Sector 3
2. Pentru mamele care nasc incepand cu luna ianuarie 2006 :
- Dosar depus la D.G.A.S.P.C. Sector 3

Speram sa fi adus putina lumina in ceea ce primeste informatiile confuze ce se vehiculeaza in ultima perioada.

Va multumim pentru intelegere.

Cu stima,
Primaria Sectorului 3,
Serviciul Relatii Publice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyc79 spune:

L-am trimis azi pe socrul meu sa depuna cererea si declaratia, care bineinteles ca la noi sunt mai simplificate, si i s-a spus de-acolo ca treb sa depun adeverinta de la servici intre 5 -15 februarie. Cam atat nou de la Craiova.
NOUTATEA ESTE CA ORICINE SE POATE DUCE SA DEPUNA CEREREA SI MAI NOU: NU SE POT VIRA BANII IN CONT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Eu am depus azi cererea la sectorul 4, a mers repede.
Mi-au spus ca mai trebuie doar sa-mi depuna angajatorul dosarul in Piata Amzei si gata.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Eu, Rozi am initiat subiectul, cu informatiile primite de la primaria sect 3. Eu le-am trimis saptamana trecuta un mail cu mai multe neclaritati si mi-au raspuns acum cu acest mesaj.

Anyc79, i-a primit socrului tau cererea si declaratia? O poate depune si alcineva pentru noi, fara procura?
Si pentru declaratiile acelea lunare, la fel ce ti-au spus trebuie mers personal sau le poate depune altcineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Fetelor,eu am reusit si am depus dosarul astazi.Am depus cererea care include si declaratia sotului,copii dupa certificatul de nastere al copilului si dupa buletin.Adeverinta de la angajatot trebuie doar pt cele care intra in CIC din ianuarie 2006.N-au zis nimic de faptul ca nu se pot livra banii in cont.Iar pt declaratia lunara trebuie sa sunam dupa 5 februarie ca inca nu se stie exact ce si cum.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Ati auzit cumva de prelungirea termenului?
Se ia retroactiv indemnizatia daca cumva depui mai tirziu?

Pe mine azi m-a anuntat tipa de la personal ca ea a pregatit dosarul dar ca ea nu se duce sa il depuna la Directie. Cun eu nu sunt in tara, mi-a transmis sa ii pun pe parintii mei sa vina de la 100 de km sa ia dosarul si sa il depuna . Am vorbit cu ea la telefon dar nu am reusit sa o convinng si sa ii spun ca era de datoria firmei sa il depuna!

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos

Mergi la inceput