Daca sunteti in CIC - cititi urgent!
Raspunsuri - Pagina 27
aissa spune:
Ba a zis chiar ca acea coada e una "civilizata", ce erau - cateva zeci/sute de mamici si multe cu copiii in brate, una plangea ca nu era dosarul complet... si el cica: "noi i-am rugat pe angajatori sa se ocupe" .... Putintica rabdare, banii nu ii pierdeti dar probabil se vor lua retroactiv in martie....
Propun sa se faca o modificare prin care atunci cand trateaza cu bancile privind plata in card sa trateze si problema ratelor restante. Eu chiar nu am cum sa suplinesc cei 8 milioane pe care ii voi primi retroactiv asa ca ratele...le platesc tot retroactiv in martie. Problema mea e ca dobanda la banii mei intra in bugetul de stat (ca stau 2 luni la ei in conturi pana ajung la mine), iar eu voi plati penalizare la ratele restante. Corect, nu?
Cristina si
Ale (30.09.2004)
mikky spune:
Am o intrebare pt.cele care au completata adev.nr. 4. Maine merg sa depun la primarie ambele dosare si nu stiu nici eu nici contabila ce sa trecem la:
-in per. de la ...pana la .... se trece data cand am intrat in cic pana la 31.12.2005?
-a depus cerere nr.....se trece nr. de inreg. a cererii de intrare in cic?
-de la luna/zi...pana la luna/zi ....ce data trec ?
-ultima zi de plata a indemnizatiei pt.cresterea copilului a fost...trec data cand am luat sal. pe dec.(12.01.06),sau 31.12.05(ca mi s-au platit drepturile inclusiv dec.)?
laura radulescu spune:
Mikky,
- in perioada de la - data cand ai intrat in cic - pana la -31.12.2005
- a depus cerere nr. - nu completezi nimic pentru ca se completeaza numai de catre cele care au depus cerere in 2005 si nu a fost solutionata
- de la - data de cand esti angajata - pana la - data intrarii in cic
- ultima zi de plata a indemnizatiei a fost 31.12.2005
Sper ca am reusit sa ma fac inteleasa.
Loreena spune:
Buna.m-am reintors din concediu si am gasit o mare bulibaseala
eu lasasem actele adica anexa 1 sa o depuna o prietena ca depunea si pentru ea; saptamana trecuta s-a dus la masina de paine sector 2 si nu i le-a primit pentru ca mai trebuia si o adeverintza de la firma din care sa reiasa ca nu m-am intors la munca; ieri am sunat sa mai verific inca o data ce trebuie........nu mai trebuia adeverintza
......azi am depus anexa 1 acolo; mi-a dat ceva sa am la mana o inregistrare; anexa o aveam deja facuta si i-am aratat-o si mi-a zis ca e ok si pe asta trebuie sa o depun lunar incepand din luna februarie de preferat sa o depun pana pe 20 ale lunii.
asa arata adeverintza mea:
ADEVERINTA
Prin prezenta se adevereste ca Dna. .......... este angajata a societatii ......... si se afla in concediu de crestere si ingrijire a copilului pana la 2 ani incepand cu data de ........; pana in prezent nu s-a reintors la locul de munca. Prezenta se elibereaza pentru a-i servi la depunerea cererii pentru acordarea indemnizatiei pentru cresterea copilului.
de la munca m-au sunat acum si mi-au zis ca si ei trebuie sa depuna si anexa 1 la amzei......ca atare am mai completat inca o data anexa 1 si l-am trimis pe sot sa le-o duca. au zis ca depun maine dimineatza; sefa chiar a avut tupeul sa imi zica pai te poti duce tu ca doar esti angajata firmei si iti fac delegatie.......raspunsul meu a fost " nu ma pot duce pentru ca eu sunt acum in concediu"
de la masina de paine mi-au mai zis ca primele 2 luni vin banii prin mandat postal si ca daca nu imi vin banii pana pe 15 februarie atunci o sa vina cu tot cu restanta pana pe 15 martie.
in plus m-am interesat de stimulent si stimulentul se da doar daca ai 12 luni inainte de nastere......ca verifica la cineva actele......
pupici sper ca am scapat de tot........si daca imi mai vin si banii pe 15 feb ar fi super
Poze cu toata Familia