Mamici casnice (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Hai mai fetelor ca am facut sarmalele deja.Greu mai intrati pe aici.Va iert de data asta ca stiu ca aveti treaba.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Daniela,nu ma chinui,ca mor de pofta .Eu le fac sambata,ca am postit si o sa mancam abia duminica.Si nu vreau sa am prea multe arome pe la nas,fiindca nu cred ca rezist.Maine fac raciturile si poate cateva prajituri,am gasit niste retete faine pe culinar.ro.Si eu tot la robot fac aluaturile.
Flavia,nu vrei sa facem schimb?Ne mutam la voi o saptamana,sa mancam bunatati facute de soacra,si veniti voi aici.Sau trimite-o pe ea incoace cu delicatesele,ca o gazduiesc cat ii pofteste inimaIrina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA

Mergi la inceput

Hihihi! Si eu vreau sa fac schimb cu Flavia ,da' am o banuiala ca nu ar fi de acord.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargaritza spune:

Veste mare....facui sarmalele....moamaaaaa ce tare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ba da fetelor, sunt de acord, da nu schimb, ci sa o trimit doar pe soacra
N-oi sti io sa fac delicatese, da nici de foame no sa murim. Ah, deja ma faceti sa visez frumos

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Flavia....daca o primesc pe soacra ta pot sa o tin la boxa? O mai scot din cand in cand si ii mai schimb bateriile....just jokeing.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by Gargaritza

Flavia....daca o primesc pe soacra ta pot sa o tin la boxa? O mai scot din cand in cand si ii mai schimb bateriile....just jokeing.

Garga si Irinuca
POZE

Poti, poti:)
Oricum tu deja ti-ai facut sarmalele

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Le-am facut, le-am facut...truda si sudoare...norok ca am apa calda.
Dar mai am de facut chestii...si o soacra priceputa nu mi-ar strica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

M-ati innebunit fetelor cu sarmalutele voastre!
Eu nu fac, ca " ne-am scos" cu masa de Craciun! Sambata dupa ce mergem la biserica mergem la nasi la masa ( si pe langa cadouri , cozonac, vin, etc duc un platou de salata beof si un vas ena cu muschiulet impanat gata pregatite...si sigur are nasica sarmalute...si a doua zi plecam in Brasov la ai mei si siguuur a facut mama sarmalute si carnati de casa...
He! He! Si apoi venim inapoi in Bucuresti sa facem Rev-ul si siguuuur imi da mama o olicica cu sarmalute gata facute, doar sa le mai fierb...ca asa face mereu, draga de ea...ca stie ca daca nu imi da ea sau nu e ea pe la noi de sarbatori...eu nu ma ingramadesc...sa fac...
Fetelor...azi n-am ajuns la cumparaturi...tineti-va bine! Ca vine tati maine la 11 sa ne ia sa mergem...si cred ca ne intoarcem acasa ...dupa 8 seara...tinand cont de cum se circula si ce aglomeratie e deja
( daramite maine! ) la cumparaturi... Cadou Mariei inca nu i-am luat...o frumusete...
Pupici!

Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gargaritza

Veste mare....facui sarmalele....moamaaaaa ce tare sunt

Garga si Irinuca
POZE

Dana

Mergi la inceput