Mamici casnice (2)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
Gargaritza spune:
quote:
Originally posted by diadanielaquote:
Originally posted by Gargaritza
Veste mare....facui sarmalele....moamaaaaa ce tare sunt
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
impreuna spune:
Mi-am adus aminte de o faza cu sarmalele: anul trecut dupa ce nascusem a venit mai-ca-mea la mine cateva saptamani, iar acasa a ramas "gospodina" sor'mea cea mica (in clasa VIII). Ii lasase sarmale la congelator pentru ca urma sa vina niste musafiri. In ziua cu pricina, vin musafirii si cand se aseaza la masa, sor'mea ia sarmalele si le incalzeste in microunde, dupa care le pune pe masa. In afara de un tip, nu a mancat nimeni pentru ca ... erau nefierte:) Si ea n-a verificat, l-a lasat pe ala sa termine, dupa care unul din ei i-a spus ca "nu sunt bine fierte":)
A sunat disperata la maica-mea so intrebe ce sa faca, cum sa le ia de pe masa sa le puna la fiert, ce o sa zica ceilalti...
Noi am crezut ca ne prapadim de ras, mai ales dupa ce ne-a zis ca respectivul a si mancat
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
diadaniela spune:
Saracul copil!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
alexa si mami spune:
buna fetele. de 2 zile ma chinui sa va scriu, dar ba vine alexa peste mine, ba se scoala, are o energie de ma pune jos.
bine ca nu m-am facut dr. nu are nimic in git, eu cu parerile mele. are un mic guturai pe care o sa-l rezolvam cu panadol.
ieri, am facut bradutul cind alexa dormea. sa vedeti ce fata a facut cind l-a vazut! l-a admirat 5 min si apoi s-a apucat de jucariile ei, nici gind sa traga de el. e o cuminte, decit ne intreaba ce?, ce?, ce?.
am facut si poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/gurleacrisali/my_photos
mai flavia, soacra ta e de pun in rama. a mea, abia de 2 ani, dupa niste discutii serioase ne da dintr-un porc niste sorici si o buc carne(nu mare ca poate ne cade greu la stomac).in rest 0. hai sa va spun, de mos nicolae alexa a primit cadou de la noi, de la mama si de la sora mea. la soacra-mea cica a fost mosu' sarac, nu a avut bani. imi venea sa o string de git cu cablu' de la telefon.
la noi, in fiecare craciun o serbam pe mama de ziua ei.e nascuta pe 21 dec, dar fiind post sarbatorim de craciun. asa ca sarmale, cirnati, salata boeuf avem din belsug. mai cumpar niste prajituri, in rest mama sa traiasca, ca pe linga masa mai luam si la pachet.
anculina sa creasca mare printesa. frumos brad!
noi in fiecare an luam brad natural. e el mai putin bogat in crengi, dar asa e la noi obiceiul.
ieri,am luat primul contact adevarat cu zapada. alexa e inebunita sa stea cu zapada in manute. eu mor de frig, ea e ca o soba.
sper sa mai pot intra si la noapte, ca miine cine stie ce mai e de facut.
sa fiti cuminti, ca mosu' vegheaza.
mirela alina spune:
Dragele mele, noi azi plecam din Bucuresti spre tinuturi mai ninse si ne vom intoarce dupa Craciun. Nu pot sa plec fara sa va urez SARBATORI FERICITE alaturi de cei dragi voua iar Sfanta Sarbatoare de Craciun sa va aduca linista in suflet si sanatate pentru voi si bb. vostri.
CRACIUN FERICIT
mamica lui Mateut 11.09.2003
Mona_B spune:
Fetelor dragi, eu am intrat de azi in febra pregatirilor de sarbatoare,al meu sot lucreaza si azi asa ca sunt cu toate pe cap plus voinicul meu umblaret, nu stiu cand mai ajung pe-aici, asa ca va doresc tuturor sarbatori fericite alaturi de cei dragi, multa sanatate si tot ce va doriti voi.Pe aici s-a pus ploaia ca s-a mai incalzit un piciar eu visam la un Craciun cu nameti si gerrr! Cum e vremea la voi?
Va pup,
Mona
impreuna spune:
Garga si Dana saracu cupil, da si saracu baiat care a mancat sarmale nefierte
Alina bine ca Alexa n-are nimic, las ca muceste Sara pt toata lumea:) Cand te mai enerveaza soacrela, hai la topicu alaturat sa te racoresti:))
Mirela Alina multumim de urari, la fel va dorim si voua, si sa va distrati bine, sa facei poze sa ne delectam
Mona sa aveti si voi sarbatori fericite si sa va creasca mare umblaretul:) (umbla singurel singurel?:) La noi ninge, am inteles ca ninge prin toata tara, deci dc vrei zapada hai la noi:)
Va urez si tu tuturor sarbatori fericite si implinite alaturi de cei dragi!
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
Mona_B spune:
Nu umbla singurel, nu inca, dar se deplaseaza cum poate, nici in 4 labute nici in fundulet...cumva intre...si are o viteza!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irina_p_c_p_/irina_p_c_p_.jpg)
irina.c. spune:
Flavia,trimite si aici niste ninsoare,ca la noi s-a anuntat soare cu dinti.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA