Mamici casnice (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gargaritza spune:

Buna dimineata mamici!
Frumos bradut Anculina.
Superba bebelina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Buna dimineata fetelor, va citesc in fiecare seara dar nu apuc mereu sa va scriu...deci sunt si eu pe aici.
Superb brad Anculina si fetita si mai si. Sa-ti traiasca .
Ninge asa de frumos aici mai stau putin in casa si am sa plec cu Matei afara.Iarna trecuta abia puteam sa-l bag in casa sa vedem cum o sa reactioneze acum.
Alina am auzit ca si la PItesti ningea superb aseara.Maine o sa trecem si noi pe acolo.
Va pup si sa aveti o zi buna.
SARBATORI FERICITE

mamica lui Mateut 11.09.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Multumim, fetelor!
Azi vine tati mai repede de la servici si mergem la cumparaturi ( de mancare ) s diseara, daca nu voi fi prea obosita, ma apuc de pregatiri.As vrea sa stam putin si cu asta mica pe afara...sa vedem cum facem...Ati fost in parculetul de la Unirii la masinute, trenulete ?

Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Buna fetelor,noi acum am venit de afara .Caprita mea a chiuit non stop ,a aruncat cu zapada etc.Mie imi inghetasera picioarele si mainile ,dar ea nu simtea frigul.
Aseara am fost la Carrefour si mi-am cumparat masina de impachetat sarmale.Sper sa fie ceva de capul ei.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mei ce activitate pe aici, iar am ramas de carutza:)

Ieri am dus-o pe Sara afara si a fost primul ei contact cu zapada. Sincer nu prea a interesat-o, pt ca a vazut un caine si numa dupa el era:) La un moment dat si-a dat seama ca merge prin zapada si i-a placut, ii placea sa o batuceasca cu ghetutele. Doar ca la un moment dat a cazut cu mainile in zapada si cand a simtit ca-i rece a inceput sa planga si a tinut-o tot asa pana m adus-o in casa.

Si aseara i-am impodobit bradutul care l-am pus la ea in camera; a fost tare incantta de beculete si credeam ca o sa stea si singura in camera, dc tot are ocupatie sa le admire. Ti-ai gasit, cum iesim pe usa se apuca de urlat

Eu m-am saturat de cumparaturi, o sa mai las cate ceva si pe saptamana viitoare, poate nu o fi asa aglomerat.

Anculina, frumoase poze, ati avut ceva de lucru la orfelinat, nu gluma.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

Buna fetelor,noi acum am venit de afara .Caprita mea a chiuit non stop ,a aruncat cu zapada etc.Mie imi inghetasera picioarele si mainile ,dar ea nu simtea frigul.
Aseara am fost la Carrefour si mi-am cumparat masina de impachetat sarmale.Sper sa fie ceva de capul ei.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,Dana
Sa-ti traiasca si sa-mi spui si mie cum ti-au iesit sarmalele.Eu sambata ma apuc de ele.Maine fac raciturile,si restul fac poimaine,ca sa nu lesin de pofta pana duminica.Azi am terminat de cumparat cam tot ce trebuie,mi-a ramas sa iau un pui si cartofi,in rest am de toate.Face cineva cozonaci?Eu am facut o singura data,si ma tenteaza sa fac macar vreo doi,ca aceia din comert nu-mi plac deloc.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Pe mine nu ma tenteaza sa fac... imi plac cei straini, aia italienesti...am avut si anul trecut la Craciun si anul asta de Pasti...au fost...de-a dreptul...divini... ( De cozonaci e vorba... )

Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

Mergi la inceput

Eu nu fac cozonaci,dar sora-mea (mai mica ca mine )face niste cozonaci de lesini mancand.E mai priceputa decat cea mai a naibii gospodina. Si sa stiti ca ii framanta la robot.
Bineinteles ca imi face si mie la fiecare sarbatoare cate doi cozonaci.Ce norocoasa sunt.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mancare, mancare si iar mancare. Cu asta ma descurc si eu cumva, incaz de fortza majora. Da prajituri n-am facut in viata vietilor mele si nici nu stiu dc m de gand:)
Deocamdata imi face socrela, iar cand nu face, cumpar.
Nu-s nici mare fan prajituri, poate d'aia nu fac, prefer muraturile:)

Hai, gata, la treaba:))

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Sondaj fulger!
Cand faceti sarmalele? Ca eu le-as pregati in seara asta si le-as fierbe maine.Ce ziceti?

Dana

Mergi la inceput