Mamici casnice (2)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irina_p_c_p_/irina_p_c_p_.jpg)
irina.c. spune:
Buna,mamici!
Noi ne-am trezit la 10.30 azi ,suntem niste lenese.
Ilinca nu prea mi-a facut probleme cu dintii,la masele a fost un pic mai agitata,dar ii are pe toti iesiti acum.Va las,ca ma duc sa gatesc ceva,ca n-am nimic in afara de salata de vinete.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Anculina spune:
Buna fetelor!
Noi colindam de zor ( Cora, Carrefour, Metro...) doar-doar gasim cadoul perfekt pt asta mica...Si degeaba...A vazut al meu in Cora o masuta de plastic speciala pt pictat si desenat, cu toate accesoriile incluse + bancuta aferenta...si pana ne-am mosmondit si ne-am decis ca e cel mai potrivit cadou de Craciun...nu mai au pe nicaieri...si nici nu stiu daca mai primesc pana in Craciun...Si de altceva, desi sunt o multime de lucruri mimunate, nu ne-am lipit...nimik nu ne-a dat, stiti voi, feeling-ul ala ca..." Asta e ! "
Am vazut faimoasa masina de facut sarmalute.
In rest...cum v-am zis...curatenie normala...cumparaturi joi, cred, sa vedem cand ajunge tati mai devreme acasuca...noi avem braduti ( unul pt sufragerie si unul pt camera Mariei ) artificiali.Dupa ce facem casa frumoasa si curata, aducem sacul din boxa cu toate decoratiunile si chestiile de sarbatori...turte n-are cine sa-mi dea si nici nu stiu sa fac...( si daca as sti, nu cred ca m-as apuca....)
Pe la voi a inceput sa umble preotul ?
Ce trebuie sa ai pe masa daca vine ?
Pupici.
Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irina_p_c_p_/irina_p_c_p_.jpg)
irina.c. spune:
La noi deja a fost parintele acum doua zile,cu icoana Nasterii Domnului.N-aveam nimic pe masa(trebuie sa ai ceva pe masa? ),ba chiar eram si cu toata casa intoarsa cu fundul in sus,iar Ilinca dormea.
Mie mi s-a pus pata ca vreau o masinarie de tocat legume in diverse moduri,dar nu stiu ce sa-mi cumpar.Am vazut la retete topicul cu razatoarea Borner,dar as vrea ceva care e baga in priza.M-am gandit la o masina de tocat carne,care are si accesorii de taiat legume.Aveti asa ceva?Irina si bb Ilinca(26apr04)
ILINCA
andora spune:
Daaa si la noi a fost preotul, acum 3 zile, s-a tinut Gogo dupa el si la vecine .. dar n-am avut nimic pe masa
, nu stiam ca trebuie... decat la sfintitul casei.... ma rog, de ex in Moldova la tara tre' sa ai masa plina de cate ori vine preotul.. dar aici
Exact asa suntem si noi cu cadoul, nu am avut feelingul ca "asta e" si nu i-am luat maimuticii inca... Cred ca ramanem la papusa cum i-am luat nepoata-mii (mare) si tablita magnetica (a spart-o pe cea veche) cu mari semne de intrebare...
Asteptam vesti noi despre copilasi si impresii de la Alexa despre Mosu' . Noi ramanem mereu la distanta si nu-l atingem nici sa ne pici cu ceara (Mosu' tanar de la magazin)
Pupici multi! Si multa admiratie pt fetele care au multi invitati de Craciun, eu cu parintii si cumnatii ma simt deja incapabila
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
SARBATORI
FERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
alexa si mami spune:
buna fetele. dezamagire totala. alexa, ca de fiecare data cind avem treaba s-a trezit mai tirziu ca de obicei si nu am mai ajuns la serbare.asa face mereu, in rest la 7,30-8 e treaza, iar cind avem treaba doarme pina la 8,30-9. dar o sa mergem in centru, unde-s multi mosi costumati. acolo s-o vedem, ca la tv e f viteaza.
noi i-a cumparat alexei hainute si o chitara cu multe melodii, sunete de animale, pe care deja i-am dat-o ca a vazut-o si nu mai era chip s-o ascundem.
sunt un pic suparata. m-am uitat la ea in git, ca e ragusita, si atit cit ma pricep eu, am vazut un mare ROSU. miine mergem la dr. si sper din tot sufletul sa ma fi inselat.
miine mai facem iar o curatenie si apoi facem bradutul.
pupici si o noapte linistita.
alexa si mami.
alexa si mami spune:
ah, fetele am uitat sa va spun. de vreo ora, la noi a inceput sa ninga. uraaaa! sper ca miine cind ne trezim sa iesim cu saniuta.
va pup
irina.c. spune:
Si in Bucuresti ninge!!!Irina si bb Ilinca(26apr04)
ILINCA
andora spune:
Da, si in Buc a nins si s-a depus o fasie de zapada acum incghetata - la pranz sper sa nu dispara.
Multa sanatate Alexutei si sper sa nu aiba rosu-n gat.... Cum ne dam seama daca e rosu gatul uitandu-ne? Ca eu nu stiu
A avut fiica-mea o tentativa odata si cumnata-mea care are copil de 3 ani s-a uitat in gatul fiica-mii si cica e tare rosu, iar dr a zis ca n-are nici un piculet macar... asa sper sa fie si cu Alexa, tinem pumnii
Eu acum am pauza de stat pe net... e o masina-n fata blocului care n-o lasa sa doarma pe Uca bine cu alarma, nu stiu ce are dar tare m-as certa cu nenea proprietarul... noroc ca ma abtin
Va pup si o zi super!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
SARBATORI
FERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
Anculina spune:
Buna fetelor!
Ieri am facut curatenie si aseara am impodobit bradutul.Cand am terminat sa il impodobim si ne-am uitat pe geam...ningea ca in basme...
Uitati aici poze :
http://community.webshots.com/album/524050589iPCNCL
In stanga paginii : Album List : " pregatire pt craciun 2005 ".
Pupici.
Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !
irina.c. spune:
Anculina,ce par lung are fetita ta!Eu am tuns-o pe Ilinca chel anul trecut de Craciun,si nu i-a crescut foarte lung de atunci.Nu mai zic ca are parul asa de subtire,mereu se incalceste,cred ca va trebui sa o tund iar.
E super bradutul!Irina si bb Ilinca(26apr04)
ILINCA