Mamici casnice (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Buna dimineata!
Moama,Alexa,ai avut nervi sa-ti faci cumparaturile in 2 hipermarketuri?ca eu as innebuni,cu aglomeratia asta groaznica.Mai am si eu de facut ceva cumparaturi,dar o sa merg aici la piata,peste vreo ora,sa cumpar ce mai am nevoie( stau in zona Berceni-aproape de caminul de batrani de care zice Anculina).Cred ca vineri-sambata ma apuc si eu de gatit,inca nu m-am hotarat asupra meniului.Dar sigur fac sarmalute si racituri de pui.
Nici noi n-am luat brad,curatenie am facut aseara,dar tot degeaba,Ilinca a intors iar casa cu fundul in sus.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

iti multumesc f mult andreea.
inseamna ca am reusit. e buna adresa. ma mir ca la cit sunt de incepatoare...
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Neatza... la amiaz:)
Scriu in graba ca am treaba :P
Alina, ai o mandrete de fetita, draguta si bucalata si imi place ca are plete :)) A mea e cheliuta tare Cred ca ii si cuminte, mi ales ca are o gramada de poze cand doarme:)
Sa va creasca mare si sanatoasa si sa va bucurati de ea
Tre neaparat sa imi fac timp sa ma uit si la celelalte poze cu pitici.
Tati intra in concediu de joi si atunci o sa am vreme.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Mai fetelor lamuriti-ma si pe mine cum functioneaza masina asta de facut sarmale? Zau daca imi pot imagina o masina care face sarmale...
Ce harnicute sunteti! Sarmalute,cumparaturi...Eu sunt asa de relaxata...M-am saturat sa ma agit in fiecare an,sa cad seara rupta de oboseala si dupa cateva zile sa-i aud pe cei din jur"Ce frumos a fost!" pentru ca eu nu intelegeam cum de a fost si eu n-am putut vedea nimic.Acum stau si astept.Sotul s-a dus sa ia bradul,soacra mi-a adus turtele,am arenjat si eu prin casa si astept restul:carnea pentru sarbatori pe care o aranjeaza in prima faza sotul,eu doar o gatesc.Si fara mari si dichisite retete pentru ca anul trecut nici nu am vazut cand s-a impodobit bradul,faceam mancare in bucatarie.
I-ati pregatit pe puiuti pentru intalnirea cu mosul? Eu i-am spus povestea,il vede la televizor si stie ca vine doar la copii cuminti si le aduce jucarii.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Hana,spune-mi si mie ce e cu turtele alea.E vreo traditie?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Mai ,da' rar va mai vede omul!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargaritza spune:

Pai nah shoping, sarmale, cozonaci si alte chestii care ne tin ocupate......yeah right..poate pe altii ca pe mine nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

multumesc mult flavia. toti copiii sa creasca mari, sanatosi si cuminti.
azi am luat bradut si pe joi o sa-l impodobim. abia astept.
alexa nu stiu ce are de 2 zile. nu mai maninca la capacitatea ei, ziua doarme doar o ora, e f agitata si are niste gingii ca niste bombe. asteptatam din clipa in clipa sa explodeze niste maselute. problema mea e ca jos nu are decit trei incisivi. nu trebuiau sa fie toti patru,apoi sa apara maselele?
cupilasii vostri ce fac?
miine mergem la verisoara alexei(fetita sorei mele) la gradi la serbarea de mos. sunt tare curioasa sa-i vad reactia cind o sa-l vada pe mosu'. daca-l vede printr-o revista sau la tv incepe si ride, e bucuroasa nevoie mare, dar fata in fata...
mai trece o zi si ne apropiem si mai mult de sf sarbatoare a craciunului.
va pup pe voi si pe pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

Irina,de la care Carrefour ai cumparat masina de infasurat sarmale?
Vreau si eu ca socrela se da lovita si tot eu trebuie sa le fac?Tot in Berceni stau si eu,destul de aproape de tine.,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,Dana
De la Orhideea.Uitati aici cum arata si cum functioneaza
http://www.masinadesarmale.home.ro/Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Am lipsit motivat :)
Ieri am avut musafiri gramada, cateva familii (prieteni) cu pustii lor, de aceeasi varsta cu Sara. Au stat toata dupa-masa pana aseara la 10, deci va dati seama ce a fost la noi :)
Da ne-am simtit tare bine, chiar daca a trebuit sa bag ture de curatenie pe la miezul noptii.
Probabil Craciunul il vom petrece tot impreuna cu ei iar mancare facem fiecare, sa nu pice toata responsabilitatea numai pe noi.
Si bineinteles cu sarmale facute de soacra-mea

Alina, sa ne spui ce reactie a avut Alexa cand a vazut mosul:) O sa ii iasa dintisorii si o sa vezi cum se linisteste, toti tre sa trecem pe acolo. Nu stiu ordinea in care trebuie sa iasa dintii, ca noi nu avem decat 6...

Ma duc sa o culc pe Sara si revin :)

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput