Mamici casnice (2)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Gargaritza spune:
Buna dimineata mamici.
Bun venit Mona.
Vad ca sunt codasa in privinta pregatirilor de Craciun. Eu am facut numai curatenie, in rest....
Si m-au napadit si insomniile...adika ne-au napadit nici eu si nici husbantul nu putem face nani si suntem.
Tocmai am facut calculul cati oameni am la masa de Craciun...sunt 15...dar stiu ca m-am intins la invitatii...si acum imi fac griji in ceea ce priveste timpul pentru gatit si cantitatea de mancare.
Vreau si eu o masina de facut tot nu numai sarmale.....nu exista??!?!?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irina_p_c_p_/irina_p_c_p_.jpg)
irina.c. spune:
quote:Ba da,se cheama catering.
Originally posted by Gargaritza
].
Vreau si eu o masina de facut tot nu numai sarmale.....nu exista??!?!?Garga si
Irinuca
POZE
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA
impreuna spune:
Pai voi sunteti mai harnice decat maine, ca eu nu fac mare lucru pt sarbatori, dat fiind ca stam cu socrii, se cam ocupa ei de tot.
Singura mea grija e Sara, sotul si bradutul
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
Anculina spune:
Buna!
N-aveti de ce sa ma mai invidiati, ca n-am mai plecat la munte. Am avut o noapte semi-alba cu asta mica si asa ca ...ne-am trezit toti 3 apoi la 11 si pana am papat, ne-am baut ness-urile, respectiv lapticul...n-am mai plecat la munte...Dar am trecut putin pe la Centrul de Batrani Sf. Dimitrie din Berceni ca stiam ca se desfasoara acolo o actiune initiata de Buggy ( similara celei de la orfelinat ) si am dus cate ceva la batranei...si apoi...ne-am plimbarit putin...si gata! S-a facut seara...
Am vazut si eu masina de facut sarmale in pliantele de la cora sau carrefour, nu mai stiu...cat costa? Merita? Dar tu faci des sarmale? Ca eu numai de sarbatori... Oricum, felicitari pentru achizitie!
Mishto faza cu soacra...noi...nu stam nici cu mama...nici cu soacra...dar nu ma agit prea tare...Pe 2 a fost ziua sotului si pe 3 am facut big party si am facut atunci o mega-curatenie...acum fac asa...o curatenie normala de week-end...papica pt Craciun si Rev -ul il facem la niste prieteni si o sa facem aprovizionarea impreuna si gatim tot impreuna.
Mai tare ma intereseaza impodobitul bradutului, pe 25 dimineata mergem cu pitica la biserica sau la o manastire...apoi l anasi...cadourile...
Pupici.
Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irina_p_c_p_/irina_p_c_p_.jpg)
irina.c. spune:
Anculina,am dat 290000rol pe masina de facut sarmale.Si eu tot numai la SArbatori faceam,tocmai din cauza ca pierdeam mult timp cu rulatul lor,si nici nu-mi ieseau prea frumoase.Dar cred ca o sa fac mai des acum,noua ne plac sarmalutele tare mult.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA
alexa si mami spune:
ce harnicute sunteti! noi am umblat astazi toata ziua in 2 hipermarketuri si tot nu ne-am terminat cumparaturile. dar pina joi trebuie sa le terminam. vineri facem bradutul. suntem tare curiosi cum va reactiona alexa. sper sa nu stea in el, sau sa traga de globulete si beteala.
irina, am vazut si eu masinaria. e super. dar mama cind face sarmale face portie dubla(pt ei si pt noi). nu stiu cind o sa ma apuc si eu de meserie(gatit) ca lumea.sper ca in curind.
saptamina trecuta am facut curatenie generala, dar pe joi o sa o iau de la capat, are alexa grija de ea(curatenie) sa nu dureze prea mult.
sa aveti o saptamina frumoasa si o masa de craciun imbelsugata!
alexa si mami spune:
ah, m-am chinuit din rasputeri, sper sa fi reusit.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gurleacrisali/my_photos
sa-mi fie cu iertare daca nu se vede nimic
andora spune:
Doamne ce dulce e Alexa!!!!!! Hihihi, am vazut-o si in burtica si la o zi si ma minunam cat timp trecut desi parca a fost ieri....
Fiica-mii i-a curs sange azi prima oara... din nas si buza... a cazut cand era cu tati in timp ce eu eram pe DC No comments
Mai masina de facut sarmale-mi face si mie cu ochiul... tre' sa merg la cumparaturi pt masa de Craciun, brad inca n-am luat, curatenie vorba voastra acum fac-acum o "rezolva" Gogo... Tre' sa mai scot costumul de mos ca-l pun pe tata sa joace rolul.... In rest sa fim sanatosi si cu copii voiosi! Pupici tuturor!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
SARBATORI
FERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii