Mamici casnice (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Si eu vreau la munteeeeeeeee! Mirela si Anculina, va invidiez

Anculina, ce bine ca ati putut face o bucurie copilasilor...
Eu anul asta am luat o pauza, pentru ca atunci cand lucram mergeam in fiecare an pe la orfelinate, spitale, scoli speciale cu cadouri (prin fundatia la care lucram, bineinteles) si stiu ce inseamna sa vezi cat de mult se bucura copiii. Cred ca singurul loc unde nu m-au tinut sentimentele sa merg, a fost la spitalul de oncologie, nu pot sa vad copilasii aia care stiu ca nu mai au mult de trait si poate e ultimul Craciun din viata lor

Mona, te-am vazut pe lista la "copilasi de nov-dec 2004", probabil ca ne-am intersectat si pe acolo, dar eu n-am mai scris demult
Stiu ca e bine sa ai prieteni aproape, si cu copii daca se poate, eu am asa ceva doar ca ne e destul de greu sa ne mobilizam si sa ne intalnim, deci cam tot singure suntem. De multe ori fiecare are alt programl de ex. Sara are 2 somnuri pe zi si o scot la plimbare exact cand celelalte 2 prietene ale mele care stau in zona isi culca copiii de amiaz
Lasa ca o sa creasca si ei si ne descurcam noi cumva:)

Deja mi se pare ca si in Ro e aceeasi situatie ca si in America sau occident: cat mai putine mamici casnice. Si ma doare ca oamenii au tot felul de prejudecati nefondate. Dar eu stiu ce cred, stiu ce e bine si asta ma ajuta sa trec peste orice!

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

buna fetele, buna mona. sa-ti traiasca voinicelul!
eu sunt cu moralul la pamint. saptamina asta trebuie sa facem cumparaturi, pregatiri si asta in citeva ore pe zi, pt ca tati este f ocupat in perioada asta. nu stiu daca nu o sa uitam ceva, dar speram sa iasa totul bine. oricum alergatura din saptamina asta e cea mai frumoasa perioada de dinainte de craciun.
pt mine si fam mea, craciunul este cea mai frumoasa sarbatoare de peste an, este nasterea mintuitorului. nici pastele, nici anul nou nu ma emotioneaza asa tare precum craciunul.
va pup si spor la treburi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Buna ,fetelor!
Mona,bine ai venit!
Si eu sunt terminata,zilele astea am alergat dupa cumparaturi.Ilincai i-am cumparat fructe,dulciuri si hainute.Jucarii nu i-am luat,ca are destul de multe deja.Am fost in Carrefour Orhideea,era omor acolo,am stat vreo 4-5 ore,cred.Gata,m-am linistit,restul de cumparaturi il fac din zona,ca nu mai am chef de aglomeratie.Ieri am inceput curatenia,am spalat si un covor,sper sa termin pana marti ce mai e de facut.
Pentru Craciun nu gatim foarte mult.Am uitat sa va spun ca ne-am luat masina de facut sarmale.Mai are cineva?Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irina.c.
Am uitat sa va spun ca ne-am luat masina de facut sarmale.Mai are cineva?

Irina si bb Ilinca(26apr04)
ILINCA

Da, a mea se numeste "soacra"

Mergi la inceput

Apropo de cadouri, la Sara i-am luat o jucarie de plus care canta si danseaza, probabil ca ii mai luam ceva, desi habar n-am ce i-ar face mai mare placere la varsta ei, ca numai ciudateniile o atrag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Buna dimineata fetelor!(la noi e dimineata)
Aseara i-am marturisit sotului ca ma incerca un sentiment de tristete ca se apropie Craciunul si...mi-e dor de ai mei, cand eram in Germania petreceam sarbatorile de iarna cu parintii, fratii, iar acum, desi iarna e tare frumoasa aici, lipseste ceva. Dar ceea ce ne lipseste noua de fapt sunt traditiile din Bucovina, locul meu natal,care nu stiu cat se mai pastreaza in ziua de azi.
Va fi si pentru noi o saptamana aglomerata, curatenie (dar din asta fac zilnic)pregatirea meniului festiv, ne vom vizita cu vecinii nostri romani, si ma bucur ca sotul se pricepe in ale bucatariei si voi avea ajutor.Anul trecut mi-a facut un cozonac, de Craciun,eu de-abia nascusem .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Eu am terminat curatenia au mai ramas doar cumparaturile si cadourile.Aud la voi ca este mare aglomeratie in hipermarketuri si nu as vrea sa-l iau pe Matei cu mine dar ....nici nu am cu cine sa-l las.
De Craciun inca nu stim daca vom ramane in Bucuresti sau vom merge la munte la parinti, unde oricum nu putem sta decat 2 zile.Ar fi primul an cand am face Craciunul singuri fara fam. Deja suna ciudat...
Voi unde petreceti sarbatorile?

mamica lui Mateut 11.03.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

vad ca toata lumea e ocupata.
sarbatorile o sa le petrecem acasa la noi, la parinti, la prieteni.
noi nu putem pleca de sarbatori, tati stie de ce, asa ca daca facem o excapada la munte o sa fie dupa 7 ian. oricum ne simtim f bine in familie.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mona, bine ai venit si pupa Vladutzu'! E grea perioada asta cand incep sa mearga, trebuie sa stai cu ochii pe ei tot timpul si nu ai timp de nimic.... Dar o sa vezi ca o sa treaca, sper sa iti poti face cat mai multe prietene cu copii acolo fiindca fara un dram de viata sociala e urat...
Anculina felicitari pentru tot ce ati facut! E admirabil...
Irina sa stapanesti cu folos masina de facut sarmale! Cum e, bagi frunza, pui umplutura si masina ti le impacheteaza? Eu n-am vazut niciodata.
Flavia pupa socrella
Mami lui Alexa ai mare dreptate, e tare obositoare saptamana asta dar e si frumos.... cu conditia sa iasa totul bine si sa nu fie rude care sa te critice ca n-ai facut bine aia si ailalta
Mai si eu vreau la munteeeee.... cum a fost? Zapada amre? Ce au zis copilasii?
Eu una nu am timp, acum cand as avea vreo 30min libere stau si scriu pe DC in loc sa spal niscai geamuri de ex... Apoi se scoala mandra si tre' sa stau dupa ea, acum merge prin casa, ieri tocmai a dat cu nasul de un scaun si s-a julit, nu vreau sa risc s-o las singura ca-i trec numai minuni prin cap. Asa ca ramane dupa masa dupa 18 cand vine tati de la serviciu si atat....
Va pupic pe toate si pe toti bebicii si.... spor la treaba

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Flavia,m-ai batut ,masina ta de facut sarmale e mult mai performanta.
Andora,da,asa e,pui frunza si umplutura,tragi de o chestie si iese sarmaluta gata facuta.Am cumparat-o din Carrfour.
Mona,si eu tot bucovineanca sunt,mai precis-suceveanca.Tu de unde esti?Noi nu plecam nicaieri de sarbatori,ca mi-e greu sa ma car cu copilul dupa mine prin straini,pe frig.Iar Revelionul ,din 1999 l-am facut numai in Bucuresti,imi place cel mai mult,n-as pleca in alta parte.Invitam cativa prieteni la noi,gatim impreuna,la miezul noptii iesim in centru sa vedem artificiile,si pe la 2-3 -somn,ca niste mosnegi ce ne gasim.Irina si bb Ilinca(26apr04)
ILINCA

Mergi la inceput