Mamici casnice (2)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
impreuna spune:
Neatza feteleeeeeeeeeee
Aproape ca a trecut si Craciunul prea repede. pe cand incepusem si eu sa ma bucur..., deh, deja imi fac planuri pentru la anul:)
Cum ati petrecut voi Craciunul?
Copilasii sunt cam micuti sa inteleaga ce si cum, da cresc ei si atunci sa vedem cum facem fata:)
Hana, Vlad al tau a surprins esentialul: cadourile. Mi se pare corect, asta ii tot farmecul Mosului, daca n-ar fi cadouri la ce ne-ar mai interesa?
Porumbel ne povestesti si noua cum e de Craciun in Israel? Tot timpul m-a fascinat ideea asta, cred ca sa fi acolo de Craciun e un sentiment cu totul aparte..., traiesti totul mai viu, mai intens...
Ce-ti fac copilasii?
Alina nici Sara nu prea intelege ce-i cu cadourile, a primit destule si nu se arata prea interesata, tot cu ciudatenii se joaca:)
De ex. ieri a primit o papusa mare care canta si care are o sticluta cu biberon (e toata din platsic, nimci special); doar cu sticluta se joaca, papusa no intereseaza deloc. A dansat un pic cand a auzit melodia, apoi si-a luat sticluta si s-a dus:P
Dana mai da si colea niste prajituri, sa vezi ce bine o sa te simti:)
Andora lasa ca noi inca nici nu am facut tort, ca aveam destule prajituri si il facem abia acum sa il mancam proaspat (ieri oricum am fost la altcineva la masa:) Gogo putea sa ia de la inceput sacul cu totu, scutea un pic de munca:)
Celelalte fete cum ati petrecut?
Eu am fost putin dezamagita in noaptea de ajun, nu am simtit Craciunul asa cum m-am asteptat, dar am recuperat ieri, a fost super super. Am fost la biserica, in vizite, cu prietenii si aseara la colindat la niste prieteni intr-un sat langa Cluj:) Si ningea in continuu, am urcat pe un deal si am privit orasul, era asa de frumos...; bine ca am avut zapada din belsug.
Acum astept sa mi se trezeasca barbatul sa ne facem planurile pt ziua de azi:)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irina_p_c_p_/irina_p_c_p_.jpg)
irina.c. spune:
Flavia,ce bine de voi ca ati avut zapada de Craciun!e alta atmosfera cand ninge!Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA
Porumbel30 spune:
Draga Flavia,
Imi pare rau sa te dezamagesc, dar Craciunul in Israel nu e ceea ce-ti inchipui!
Nu stiu de ce, dar anul asta nici macar cei veniti din Rusia nu au mai sarbatorit Craciunul ca pana acum...
Anul asta, prima zi de Craciun a coincis cu prima zi de Hanuka.
Poate in Tel Aviv sa se fi simtit ceva, sau la activitatile organizate pt. cei veniti in excursie special pt. Craciun la Locurile Sfinte...
S-au gasit de cumparat brazi artificiali si ornamente aproape peste tot, dar nu am avut impresia ca ar fi cerere mare...
Zapada nu avem...
Poate la anul reusim sa dam o fuga in Romania!
Va doresc tuturor un An Nou fericit si binecuvantat!
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
diadaniela spune:
Flavia ,ce norocoasa esti ca ai zapada de Craciun.Eu nu prea am simtit ca e Craciun..Poate si din cauza ca stau cu socroseniile in casa(nurorile stiu de ce[;))
Am trecut si pe la mama ieri,dar tot degeaba,nu am intrat in atmosfera de sarbatori
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
CRACIUN FERICIT !
mihaela amalia spune:
Craciun de Vis si un bradut in dar de la mine, sub care sa gasiti toate darurile pe care vi le doriti:
iarta
iubeste
zambeste
exprima-te
relaxeaza-te
ajuta un batran
asculta-ti prietenii
accepta un compliment
reia un proiect abandonat
fii intelegator cu tine si cu altii
uita-te la albumul cu fotografii
picteaza un tablou si asculta tacerea
imagineaza-ti ca astazi nu ai nici o grija
joaca-te cu un copil, citeste o carte buna
aminteste-ti intotdeauna ca nu esti singur
spune-le celor dragi cat de mult ii iubesti
alege-ti o stea de pe cer, fii copil inca o data
suna-ti prietenii cu care nu ai mai vorbit de mult
da-ti voie sa mai si gresesti, lasa-i pe altii sa te ajute
renunta la ce nu-ti place, indeplineste-ti promisiunile
inchide ochii si imagineaza-ti ca esti pe o plaja tropicala
spera ca ceea ce iti doresti se va indeplini,
gandeste pozitivpriveste atent o floare,
cumpara-ti ceva ce iti doresti de mult
respira profund
ajuta-i pe altii
fa-ti un cadou
iubeste!!!
Merry Christmas and a wealthy New Year!
SARBATORI FERICITE, din partea noastra (MIHAELA & AMALIA) tuturor !!!!
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](foto.gif)
![](craciun2.gif)
![](advocat.gif)
diadaniela spune:
Multumim pentru bradut!Craciun fericit si voua!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
CRACIUN FERICIT !
alexa si mami spune:
super bradut!
flavia, cred si eu ca a fost frumos cu multa zapada. la noi au mai ramas petice de zapada care s-au amestecat cu noroi. e nasol, dar asteptam vremuri mai ninse.
astazi ne-am cam odihnit, dupa ziua plina de ieri. a dormit alexa 3 ore la amiaza, apoi am iesit in "oraselul copiilor" la trenulete, calusei,si am facut chiar poza cu mosu'. nu s-a speriat deloc. curios!
a trecut cam repede craciunul, dar am ramas cu amitiri placute.
noapte linistita si somn usor!
pupici!
impreuna spune:
Fetele, acum va odihniti dupa toate pregatirile si alergatura dinainte de Craciun?:)
Mihaela multu' de bradut, e superb, cat timp ti-a luat sa il "impodobesti"?:) Bune sfaturi, tre sa incercam sa tinem cont de ele.
Dana tu nu mi-ai trimis datele pt lista, vrei sa completez ceva?
Si pt celelalte mamici e valabil, oferta promotionala de Craciun:)
Alina buna idee cu oraselul copiilor, am vrea sa o scoatem si noi pe Sara intr-o zi, dar din pacate iar e racita, muceste din greu...
Porumbel chiar imi pare rau ca nu ati "simtit" atmosfera de Craciun asa cum ar trebui si tocmai acolo, poate va fi mai bine la anul daca veniti in Ro.
Celelalte mamici ce faceti, ati ramas in urma cu prezenta (scutim fetele plecate la munte:)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
vladhana spune:
Buna dimineata! Va invit la o cafea neagra!
Flavia,eu am dat datele lui Vlad si am asteptat sa le treci,dar daca e nevoie le mai dau o data:Vlad-Cristian,n.1 martie 2004,deci are acum aproape un an si zece luni.
Mihaela,f.frumos bradutul! Multumim!
Pupice tuturor!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irina_p_c_p_/irina_p_c_p_.jpg)
irina.c. spune:
Buna dimineata!
Hana,multumim de invitatia la cafea!Indata vine si cafeluta mea,ca azi e sotzul responsabil de pregatirea ei.
Eu nu fac nimic deosebit,am o leneeee....
Azi e Sf. Stefan - felicitari pentru toti cei dragi ai vostri care poarta numele intaiului mucenic crestin!Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul