Mamici casnice (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

'neata! si la mine vine cafeaua, numai ca o fac singura, tati vine abia pe la 12.
m-am suparat pe alexa. nu a vrut sa manince nimic de dimineata, si acum roade la un covrig. o sfidez total si vine pe linga mine cu telecomanda, vine sa vada ce fac, simte ea ceva.
flavia, mititica de sara nici acum nu s-a facut bine?
la multi ani pt stefanii si stefanuti, de oriunde ar fi.
ah, la noi vremea e super nasoala. ploua si nu mai e nici un pic de zapada. partea buna e ca s-a facut mai cald.
va urez o zi buna si linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargaritza spune:

Buna dimineata mamici!
La multi ani Stefanilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ma inscriu si eu la cafea (cu lapte:), multu' de invitatie :)))

Hana imi cer scuze ca n-am vazut mesajul tau, probabil nu am primit PM de la tine, sau ai scris aici si l-am ratat.
Si sa ma trageti voi fetele de maneca sa mai schimb si varsta copiilor din cand in cand, ca doar cresc nu gluma:)

Irina las ca-i bine, macar acuma de sarbatori sa lenevim si noi:)

Alina Sara a facut pauza de la ultima raceala, acum a luat-o din nou de la inceput. De fapt nu e mare lucru, doar mucii ne dau bataie de cap. Alexa ce face?
Mihaela (mamica Amaliei) mi-a spus sa ii dau Ambroxol, azi merg a cumpar si ii incerc eficienta.

Garga ce mai face Irinuca?

Am inteles ca saptamana asta va ploua in toata tara si o sa fie aiurea. Sa nu se topeasca zapada de la munte ca vrem sa mergem si noi acolo de rev.
La noi a tot nins zilele astea si avem zapada destul de mare, sa vedem cat tine...

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Buna ziua fetelor si LA MULTI ANI!!! Stefanelor, Stefanilor si tuturor derivatelor
Imi pare rau ca v-am cam neglijat, rusine mie
Da Flavia e foarte bun Ambroxolul.Cel putin la fetita mea a fost.Era super infundata(ma refer ca nici macare nu ii mai curgea nasul, era pur si simplu"infundata") si in 2-3 zile aproape ca nu mai avea nimic.La inceput ia fluidificat secretiile si a inceput sa "curga nasul" pana s-a oprit.E super bun
Si nu ar fi mai bine sa punem data de nastere in loc de varsta???Parerea mea !!!

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SARBATORI FERICITE!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

Sa sti Miha ca ai dreptate, e mai bine data nasterii, doar ca imi trebuie din nou datele ca sa modific lista :)

Mergi la inceput

Hello, hello...
Irina este nascuta pe 6.10.2005 si acum face nani...
Voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Sa sti Miha ca ai dreptate, e mai bine data nasterii, doar ca imi trebuie din nou datele ca sa modific lista :)

Eu m-am gandit sa fie data de nastere , in ideea ca nu mai trebuie modificat in fiecare luna lista.Asa o modifici acuma si ....gata.
Ok hai sa dau si eu "raportul" 14.10.2004

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SARBATORI FERICITE!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

La voi am modificat, vedeti dc e ok. Astept si restul mamicilor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

buna!
noi am fost la plimbare vreo ora, timp in care alexa a adormit. a adus-o tati in brate, am dezbracat-o si acum doarme bustean.
noi, cind mucim, curatam nasul cu mult ser si cu aspiratorul. apoi punem picaturi de ophtamesone. la noi merge super.
sanatate sarei, si nu numai.
era sa uit: alexa - 23.10.2004(DN)

Mergi la inceput

Mah eu m-am prostit de tot ....de la soacra se trage...Irina e nascuta pe 6 februarie 2005..eu sunt nascuta pe 6.10 si bineinteles ca nu 2005.

Mergi la inceput