Mamici casnice (2)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
diadaniela spune:
Mai,da' noi nu ne mai culcam?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
CRACIUN FERICIT !
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Gargaritza spune:
Craciun fericit!
Hehehe....ce iti e si cu dependenta asta...nici nu m-am trezit bine si hop pe DC.
Sa aveti un Craciun frumos si plin de bucurii.
Ce v-a adus Mosul?
Cum au reactionat puii la cadouri?
Irina e prea mica sa inteleaga. Dar lasa ca la anu' o sa fim mari.
diadaniela spune:
Fii-mea e bucuroasa,bucuroasa.E cu taica-sau monteaza casuta piticilor.
Si eu dependenta,cum m-am trezit tup aici.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
CRACIUN FERICIT !
vladhana spune:
CRACIUN FERICIT!!! SA FITI SANATOASE,FRUMOASE,SA VA
TRAIASCA PUIUTII SCUMPI SI TOTI CEI DRAGI!
La noi a venit mosul si i-a adus lui Vladut un mos de jucarie care canta si schiaza,un trenulet pe sine,o masina cu telecomanda,telefoane(doua,si au fir intre ele ca sa ne sunam din camere diferite),dulciuri si multe fructe.
A facut cunostinta cu mosul dar nu i-a placut deloc de el din cauza barbii care era prea aspra.I s-a incurcat manuta in ea si cand a vrut sa-i dea un pup s-a intepat,asa ca s-a uitat la el si i-a spus NUUUU!!! Adica nu-i place de el.Dar cadourile de la mosul sunt"moase".
Va spuneam acum cateva zile ca nu vreau sa mai muncesc ca nebuna de Craciun? Poate la anu' merge,ca nici acum n-am scapat! Am stat pana pe la ora 4 dimineata in bucatarie,cand m-am intins in pat a inceput sa planga Vlad(i-a iesit un canin) si la 8 s-a trezit ca vrea papi.
Porumbel30 spune:
CRACIUN FERICIT SI BINECUVANTAT!
Mie imi vorbiti de dependenta? De dimineata am intrat pe DC si cu mici pauze de masa, e-mailuri si cerintele copiilor, am citit ce mai spun unii sau altii...pana acum! Si se pare ca voi mai sta un pic...
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irina_p_c_p_/irina_p_c_p_.jpg)
irina.c. spune:
Craciun fericit tuturor!Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA
alexa si mami spune:
CRACIUN FERICIT!
alexa e inca mica si nu intelege ce e cu atitea cadouri, i se pare normal sa le primeasca.
a primit hainute si multe jucarii de la noi, de la mama, de la sora mea si chiar de la soacra'mea.
a fost o zi full. am fost la biserica, apoi la ai mei, apoi un pic si pe la socrii. am ajuns aproape la 8pm acasa, i-am facut baita si a adormit bustean.
va pup dulce!
diadaniela spune:
Mie imi e rauuuuuuuuuuuu!Am mancat prajituri ca o vacuta si acum nu mai pot.
Dana
CRACIUN FERICIT !
andora spune:
LA MULTI ANI!
tuturor Cristinelor si Cristianilor pt ieri si tuturor Stefaniilor si Stenafutilor pt maine!!!
Sa fie inimile voastre pline de iubire si lumina!
La noi a fost Mosu' si nu ne-am speriat de el , dimpotriva, am stat la el in brate, scotea Gogo cate un cadou din sac si-l punea p pat, apoi venea sa ia altul... fata pragmatica
Am fost si la verisoara de 3 ani in vizita, am facut poze, am petrecut. Toata sambata am facut mancare si ieri n-a mai incaput nimic in burtica decat o salata de peste si niste ciorbica, si noi care credeam ca dupa post o sa golim cratitile si platourile... tortul nici nu l-am taiat, o s-o facem azi.
Eu va pupacesc mult de tot si va doresc o zi supeba si astazi!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
SARBATORI
FERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii