Contract la Casa de pensii,mai e valabil ?
Raspunsuri - Pagina 3
Lya spune:
Mersi Marius!
Dupa cum vezi,sunt cam stresata sa nu cumva sa pierd cic-ul din cauza ca am continuat contractul la casa de pensii,mai ales ca mi-am gasit si o firma care sa ma angajeze daca-i nevoie.
Dar daca e 100% sigur si nu exista suspiciuni continui cu contractul.
Nu-mi vine inca sa cred!
Sa dea Dumnezeu sa nu apara iar ceva schimbari sa pierd cic-ul.
Si inca ceva ,am dreptul la retete gratuite?
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">Lya13+
&www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> Ruty
ili spune:
Eu am intrebat la CNPAS Cluj-Napoca ,si au raspuns ca contractele de asigurari nu intra la calcul......
ili spune:
- au realizat in sistemul public de pensii, anterior datei intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta, perioade de stagiu de cotizare pe baza de contract de asigurare sociala;
deci pana la 01.01.2006 se considera,dar dupa 01.01.2006 nu intra in calcul
Lya spune:
Ili,poti sa-mi spui cand ai intrebat de contracte la casa de pensii Cluj?
Inainte sau dupa ce-a aparut proiectul?E f important lucrul asta.
ili spune:
la inceputul lunii decembrie,dar nu pot deschide pagina lor,
am intrebat pt.nora mea ,au raspuns pe web,
ili
ili spune:
si aici am citit: la www.indaco.ro
http://www.indaco.ro/forum.html?view=tree&root=58182&id=58182&cauta_auth=&cauta_text=&cauta_posted=&order_tip=&pg=1&subj=OU%20nr%20148%2F03.11.2005%20ref%20CIC
ili spune:
:Chiar azi am intrebat la CJP daca persoanele cu contract de asigurare vor beneficia de indemnizatie de crestere a copilului (cu stagiu de cotizare de 12 luni). Raspunsul a fost negativ
ne scrie: monicasabrina@yahoo.com
mamica gen spune:
Ordonanta e ordonanta, proiectul normelor e proiect...in ambele e destul de clar...
Se vrea un raspuns pozitiv cand litera legii e scrisa negru pe alb...Lya ti-am scris de asemenea in particular ca un contract de asigurare e valabil, dar nu degeaba e stipulata data de 1 ianuarie 2006, atat in ordonanta cat si in proiectul de norme.
In afara de o singura Casa de Pensii care s-a pronuntat pentru, restul au fost contra.
Eu nu cred pe niciuna, "sunt cu capu-n nori, sunt cu capu-n nori..."
Iau litera legii si-o buchisesc.
Si ce importanta are care e raspunsul Casei dupa aparitia proiectului de norme? In privinta contractului de asigurare, el nu face decat sa confirme ordonanta...
Cine imi citeaza din ordonanta sau proiect ca se iau in considerare si contractele de dupa 1 ianuarie, ii fac cinste...
Gen
6+ si Robert
2 noiembrie 2001
marius spune:
Art 4 lit {k}
(4) Cele 12 luni prevăzute la alin.(1) pot fi constituite integral și numai din perioadele prevăzute la art.1 alin.(2) din ordonanța de urgență, cu excepția lit.a), dacă persoana s-a aflat în una sau mai multe din următoarele situații:
.....
k) au realizat în sistemul public de pensii, până la data de 1 ianuarie 2006, perioade de stagiu de cotizare pe bază de contract de asigurare socială
Faci cinste?
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro