Copilasi de iunie-iulie 2003 (66)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Bychi - mersic de urare! Distractie placuta si multa zapada la Brasov (sa stea acolo, ca eu in Bucuresti n-am nici un chef de ea )

Dana - felicitari, ce ma bucur ptr tine, o sa aiba Stefa o surioara!!! Acum va mai ginditi la Erica sau aveti alte nume pe lista?

Gio -

eu tot in nebunie sint...

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

Gio, ma alatur si eu celor care te incurajeaza!nu stiu ce altceva as putea sa zic.te pupic virtual!

am implinit 3 ani de casnicie!ieri!sunt foarte fericita!
acum plecam in oras sa sarbatorim inca o data!si sa cumparam cadouri pt craciun ca asta e ultima noapte fara alexandra acasa si avem timp sa facem pachetele.
avem un brad superb, avem un program superb, desi de carciun nu plecam nicaieri.maine mergem unde au ai mei casa la tara, la niste vecini care taie porcul. sunt foarte curioasa ca n-am fost niciodata la un astfel de eveniment.alex merge cu noi, fireste, si ma intreb daca o sa ii displaca profund iarna la tara sau nu!

bychi, da, e cam aglomerat la Booboo, mai ales seara.noi de multe ori am ajuns printre primii, la 5 seara, si dupa aceea nu mai aveai unde sa arunci un bat!

nu cred ca mai intru pana la craciun asa ca va urez tuturor sarbatori fericite, un craciun bogat, sanatate multa si copii frumosi si ascultatori.
dana, te pupic si te felicit cu drag pt fetita ta cea mica!wow,la 12 saptamani stii deja ce e!sa fiti sanatoase!si ce tatic alintat o sa aveti voi trei acolo!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Gio: Ai grija de tine, de sanatatea ta si nu dispera. Mai incercati si o sa reusiti.

Kehleyr: Asa de repede ai aflat sexul bebeului? Eu nu stiu ce sa zic... Se poate sa se mai insele si medicii... Oricum important e sa fie sanatos.

Cristi e iarasi bolnavior. Acum e racit, dar sper sa-i treaca.

Maria e o grasana draguta. Ride la toata lumea . Azi a facut 3 luni si are 6,500 kg. Sper sa nu ajunga obeza.

Amik: Felicitari pentru 3 ani de casnicie si cit mai multi fericiti de acum incolo.

Cornelia: Nu e prea mult spus ca o sedezi pe Maria? Si pina cind trebuie sa-i aplici tratamentul asta? Daca era sotul meu tatal Mariei nu te lasa sa-i dai nici un medicament. El e impotriva medicamentelor. Avem si noi o gramada cumparate la recomandarea pedatrei dar nu i-am dat decit citeva gen vitamine, sirop de tuse si antitermice. In rest...pauza. S-a scandalizat chiar cind i-am dat Mariei picaturi contra colicilor.
Ai grija sa nu fie pe termen lung deoarece nu se stie cum reactioneaza in timp un organism asa de micut.

Aveti grija de voi si de copilasi.

Romana si trupa de pitici: Cristian (22.06.2003), Alin (25.06.2004) si Maria(21.09.2005)

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Va doresc un Craciun fericit si bogat , pe care sa-l petreceti alaturi de cei pe care ii iubiti. .
Anul nou sa va aduca sanatate, noroc si multe bucurii si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca.
Vacanta placuta , cu multa zapada , multe cadouri si distractie pe masura.

Va pup si sa ne vedem cu bine !

Magda si Alex(2 anisori!)
http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Buna dimineata
Dana felicitari pentru viitoarea printesa! Si mie mi se pare foarte devreme pentru sex dar cine stie, poate chiar asa e! oricum sa fiti bucurosi , sanatosi si sa aveti sarbatori frumoase.
Sunt foarte incantata ca maine am obtinut un liber si zbor de azi spre casa; imi e dor tare de Flaviu; stiu ca ieri i-a facut vaccin ma refer la cel obligatoriu:DTP, (altceva nu am de gand sa-i fac) si stiu ca a plans mult; cred ca o sa fie greu sa-l mai duca cineva pe la dispensar.
Inca nu am avut timp de cadouri, dar poate azi inainte de plecare... Cel mai rau imi pare ca nu voi mai avea timp pentru pregatirile de Craciun si ma refer la bucate; uite asa nu o sa mai fiu o gospodina renumita!

Din toata inima va doresc zile minunate si cat mai calde alaturi de ceea ce iubiti si va este drag! sanatate la copii mari si cei mici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetele!

aseara am impodobit si noi bradul. este unul natural, destul de frumos (desi eu tot oftez dupa aia norvegieni de la metro, de 1 milion si ceva... )
au fost foarte incantati baietii, si cred ca a fost pt prima oara ca s-au executat imediat cand le-am spus sa-si stranga jucariile... imediat si fara comentarii!

tudor a fost tare bucuros la cresa, ne-a povestit ca a fost moshu la ei, "era batlan, avea balba lunga si aba! si ochelari!" si tu ce-ai facut, ai vorbit cu el, i-ai zis cum te cheama?? "da! i-am zis: tudor!" si i-ai spus si o poezie? cantecel? "NU!" de ce?! "ca mi-era... mi-era... fica!" a primit si caudouri... si aseara au fost tare neastamparati dar exterm de incantati de pom!

va pupicesc pe toate...

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

CRACIUN FERICIT!
si un AN NOU MINUNAT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Primiti cu colindul?

Trei păstori se întâlniră
Raza soarelui
Floarea soarelui
Și așa se sfătuiră:
"Haideți fraților să mergem,
Floricele să culegem,
Flori frumoase să culegem
Și să facem o cunună,
S-o'mpletim cu voie bună,
Să o ducem lui Hristos
Să ne fie cu folos
Nouă și la neamul nost,
De nașterea lui Hristos".

Acum ca v-am colindat (cam devreme, dar sper sa nu imi iasa bube pe fund cum ne ameninta bunica atunci cand ne apuca prea devreme colindatul) pot sa va si urez:

Craciun fericit, pace in case si un an minunat!

Noi ne pregatim de plecare, aseara am impachetat cadouri 3 ore (si 8m de hartie de impachetat), azi ne punem rotile de iarna, mergem la serbarea Anei si impodobim bradul, si maine (sper) plecam spre munte.
Daca mai e careva in zona Brasov-Bran acum, sa ma sune poate organizam o bataie cu bulgari.

Pe curand,
madishor

The problem with the rat race is that, even if you win, you're still a rat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

buna fetelor,

am intrat sa va urez craciun fericit, lasati bunatatea si pacea sa pogoare in inimile voastre, un an nou fericit si indestulat!!!

bobi si bb andi

sunt confuza... sau poate nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetele,

Azi e si la mine ultima zi de lucru (mai vin pe 28, dar atunci o sa fie ca-n vacanta si nu se pune).

Aseara am impodobit si noi bradul, Mariuca m-a ajutat, imi dadea globuletele si ma-ntreba pe-asta unde-l punem?, a mai pus si ea cate unul mai micut in brad, iar la urma mi-a zis: mami, badutul meu e cel mai fumos din lume! De bomboanele pe care le-am pus in pom i-am zis ca n-are voie sa se-atinga, ca alea sint bomboane speciale pt Mos Craciun, sa manance cand vine cu cadourile, sa vedem cat tine figura.
In seara asta o sa vina si la ea Mosul, ca maine plecam la mama mea si acolo se vor incurca mosii intre ei, ca o sa fie mai multi, si vreau sa vedem si noi cum reactioneaza la ce i-am pregatit.

Azi mai am de facut o runda de cumparaturi si mi-e cam groaza de ce-o sa fie prin magazine, dar n-am incotro. Noroc ca sefu' m-a inteles si o sa plec mai devreme, altfel, adio, cumparaturi.

In alta ordine de idei, vreau sa va urez si eu Craciun fericit, cu zapada multa, cu lumina si caldura in suflete. Sa ii aveti alaturi pe toti cei dragi si sa va bucurati de clipele acestea minunate!
Va pup si ne mai auzim pe anul acesta.

Madi si Mariuca

ANDRA - la multi ani! si de la mine, sa ai parte de tot ce-ti doresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Craciun minunat!!!

fetelor am o mare rugaminte: va rog sa=mi recomandati un restaurant bun cu ambianta placuta si masa buna dar sa nu fie foarte scump;trebuie sa ma intalnesc cu cineva f important, director dar nu e un tip scortos...
si nu stiu la ce sa apelez: dupa reclame si ce am citit mi=a plcaut Burebista si four season numai ca ultima e tare micuta...
Astept recomandarile voastre!

Mergi la inceput