Copilasi de iunie-iulie 2003 (66)
Raspunsuri - Pagina 4
bychi spune:
Gio, im pare tare rau! Multa putere si tarie va doresc!
Suntem in concediu si azi decolam spre Brasov. Mi-e tare dor de zapada si sper sa gasim de Craciun caci Tibi ne tot intreaba unde ii e sania si de ce nu e zapada!
Am fost si noi la 2 mosi, unul la tati la servici si unul la gradi unde speram ca va merge in toamna. A reactionat tare bine, s-a dus frumos si si-a luat cadourile, si-a spus numele si a dat noroc cu mosi. Pe cel de la mine de la servici o sa-l sarim ca e pus tocmai vineri si nu se merita statul al Buc pt. sta. Oricum va veni unul la bv.
Mihaela, o sa fie bine, o sa vezi! Ani de zile, drumurile astea de weekend erau pentru mine o incarcare de baterii. E obositor , nu zic nu, dar e si fain! Putere multa!
Amik, la sugestiile tale de mai demult, am fost duminica la booboo si ne-a placut tare mult! Am beneficiat si de o reprezentatie de clown caci isi serba un pusti ziua si era o atmosfera faina, poate un pic aglomerata. Poate organizam ceva acolo cu copii! Fetele se ocupa tare fain de copii si nu ai grija lor.
Alinuta, am ras un pic. Acelasi episod cu olita e si la noi!
Pufulet, despre pusul pe schiuri, cred ca sunt prea mici acum sa-i pui in clapari. Anul trecut l-a luat Liviu pe Tibi pe schiurile lui si anul asta vom face la fel ca sa se obisnuiasca cu miscarea, cu pantele, cu viteza...
Mai fetelor, va doresc sa aveti parte de un Craciun fericit alaturi de cei dragi, luminat, plin de bucurii si haruri si de un an nou pe masura!
Drum bun tuturor celor care plecati de sarbatori!
Andra, desi e un pic cam repede, La multi ani si multa sanatate!
Bychi 
cgaby spune:
gio - putere multa si sanatate...si multi pupici din partea noastra!
ieri a venit mosul la tati la serviciu....a fost incantat, a vorbit cu el...a spus o poezie...
maine e serbarea la gradinita...am emotii...
pupici si sarbatori fericite tuturor.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos
anamaria spune:

gio - imi pare atat de rau!
multa putere sa treceti peste asta si sa va regasiti echilibrul! stiu ca este greu acum, dar timpul vindeca...
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si
Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
CRACIUN FERICIT!
si un AN NOU MINUNAT!
madic spune:
Buna fetele,
GIO - multa putere sa treceti peste incercarea asta, cred ca doare foarte tare, dar timpul te va ajuta sa mergi mai departe.
Asa cum a zis deja Magdone, noi am fost vineri la circ si Mariuca a stat tare cuminte (nesperat, as putea spune) pana la final, asa ca promit sa nu mai zic de rau de ea, ca e tare cumintica, manca-o-ar mama pe ea... I-a placut tare mult, a povestit la toata lumea cum a fost la cilc si de atunci ne baraie zi de zi sa mai mergem la circ.
Duminica am fost la cumparaturi de cadou (pe ea am "cazat-o" la bona) si i-am luat intr-un final o papusa bebe care spune mama, papa, rade, plange, gangureste si bea din biberon, care cred ca o sa-i placa, pt ca a inceput sa care cate-o papusa cu ea ori de cate ori plecam undeva, si un soi de puzzle cu cuburi, cu personaje din desene animate. Am luat si brad, pe care (sper) sa-l impodobim maine. Joi facem ultimele cumparaturi si vineri plecam si noi spre Ploiesti, la bunici.
Mariuca deja colinda de zor, a invatat "Buna maneata (dimineata) la Mos Ajun", "Mos Claciun cu plete dabe" si "Am vinit sa colindam" - e, nu le stie chiar in intregime, dar daca o mai ajut si eu nitel, se descurca chiar bine.
Aseara am avut si eu petrecerea la firma, asa ca am dus-o iar la bona si ne-am "destrabalat" si noi pret de cateva ceasuri. Mi-era asa de dor sa mai fim doar noi doi undeva, pt ca noi, daca n-avem pe unde s-o lasam in caz de petreceri, am fost tot separat pana acum, sau si cu ea dupa noi, de aproape uitasem de cand nu am mai dansat/vorbit/mancat si noi linistiti...
Eu am azi o zi mai lejera, ca toti sefii sint in sedinta, dar sper sa nu mai inceapa iar balamucul de maine. La serviciu mai vin pana joi, apoi pe 28, si gata.
Pentru cele care ati plecat deja in vacanta, va urez sarbatori fericite si petrecere frumoasa si sa ne auzim/vedem sanatosi la anul!
Va pup si mai stau pe-aici.
Madi si Mariuca
aditzu spune:
Buna Fetele,
Gio - imi pare tare rau.
Irina nu-l prea iubeste pe Mos Craciun , nu vrea sa asculte cantecele cu el si nici nu-i place sa-l vada la TV. Mama i-a cumparat un castronel cu Mosul si nici n-a vrut sa auda de el. Degeaba ii povestesc eu de jucarii ca o lasa rece, asa ca probabil Mosul de la nasi de la Saftica o sa fie un fiasco.
Eu s-ar putea sa lucrez intre Craciun si Revelion
, ca am primit ceva de lucru si nu cred ca apuc sa termin. Francezi astia ai mei isi iau liber si ne trimit noua diverse lucrari.
Pa Adi
bobi spune:
buna fetele,
am umblat zilele astea, nu prea am stat la firma, ... si o sa mai umblu.
GIO - imi pare rau, multa putere iti doresc, sa depasesti momentul si sa fii pozitiva pentru taisia!
in rest, eu mai lucrez pana joi, si intre sarbatori cica mai trebuie sa vin o zi, doar asa, ca sa nu zica ca mi-au dat liber tutta la setimana, dar e ok.
andi e bine, e cam stresat de Mosh, recunosc ca si eu il stresez cu cumintzenia si faze din astea.
cadourile le-am luat demult, sa vedem cum o sa reactioneze la mosh (tata). trebuie sa mai luam brad. a invatat si el "mos caciun cu pete dale", si cam atat, in rest mai stie "alunelu,alunelu", si poezioare simple.
aseara insa a fost tare: a facut caca la olita, supa care se ridica se uita si zice foarte grav si serios "uite, mami, un melc", fara nici o variatie in voce, era absolut normal, ca caca lui sa fie in forma de melc. m-a spart!
altfel, e pe zi ce trece mai smecher, cum de altfel cred ca sunt toti, dar nmu incetez sa ma minunez. nu trece zi sa nu mai faca/zica ceva haios, sau chiar cu talc.
o sa mai intru sa va urez,
toate cele bune, spor la curatenii/pregatiri/cumparaturi
bobi si bb andi
sunt confuza... sau poate nu?
pufulet spune:
Gio-imi pare tare rau ca s-a intamplat asa, stiu ce simti ca si eu am avut prima sarcina oprita in evolutie.Iti doresc sa-I ai putere sa o iei de la capat si sa ramai din nou insarcinata cat mai repede.Eu am ramas din nou insarcinata dupa 6 luni dupa ce am pierdut prima sarcina.
Cu ajutorul Romanei_74 sambata s-a intalnit Mara cu Mos Craciun in carne si oase pt. prima data in viata ei.A fost tare emotionata dar spre surprinderea mea I-a spus Mosului poezia , ba chiar de 2 ori ca mosul”nu auzea prea bine”(iar ea a zis-o f.f. incet), dar n-a vrut sa-l pupe fiindca ii batran, lucru pe care I l-a spus verde in fata.Ne-am amuzat teribil.A fost si concert de colinde, Mara s-a distrat grozav dansand pe colinzi.
De Craciun si de revelion mergem la Baia Mare la parinti si sper din tot sufletul sa fie zapada pt. schi.
Va urez tuturor “Sarbatori fericite!”
Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)
Cornelia spune:
Pupici fetelor!
Am ajuns si aici: o sedez pe Maria
. Incerc sa nu fac mare caz de asta, dar ma plang putin la voi. Partea buna e ca doarme vreo 11 ore!!! si se trezeste binedispusa. Sper sa ii fac bine si nu rau. Dormea asa de putin, chiar doar 8 ore pe zi! Iar la pranz nu a mai dormit de vreo trei luni.
Azi am fost la petrecerea de Craciun d ela mine d ela serv. si Maria nu prea s-a apropiat de mos (care fie vorba intre noi si pe mine m-ar fi speriat). E tare dezamagita, ca un baietel a primit laptop. Ea spune tuturor ca vrea sa ii aduca mosul Laptop cu mouse si imprimanta, asa ca probabil ii vor lua bunicii, cu toate ca nu prea imi place ce am vazut prin magazine.
Sper sa mai intru pana de sarbatori.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Kehleyr spune:
Buna dimineata,
Am fost la a doua ecografie si este totul in regula. Si... este tot fetita
. Nu ma asteptam sa aflu atat de repede (sunt 12 saptamani de sarcina), dar uite ca am aflat. Important a fost insa ca este sanatoasa si totul este normal pentru ca dupa cate am auzit in ultima vreme am stat cu inima cat un purice.
Eu vin la serviciu pana vineri inclusiv si vineri avem chiar si o sedinta
. Oricum nu fac eu pre amulti purici pe aici, azi ma duc la epilat, maine ma duc la control la ginecolog...
Cornelia, eu am vazut un laptop care arata binisor la Carrefour. Dar mie nu mi se pare o investitie buna in conditiile in care oricum ai calculator acasa si o sa aiba ocazia sa foloseasca "the real thing". Sa stii ca si Stefi care a primit niste jucarii minunate, tragea la un motan de plus care era pentru un bebelus
.
Azi dimineata a descoperit in brad globuletele de ciocolata si era incantata. Le zice cumva intr-un fel foarte haios, "logulete" sau cam asa ceva. Am laudat-o in ultima vreme cat este de ordonata? (cand are ea chef...) isi aranjeaza papuceii de casa seara la culcare la capul patului, unul langa altul; ii spune d-nei care sta cu ea "sterge bine aici" cand raman firimituri pe masa si multe altele.
Acum doua seri am pus-o pentru prima oara la desene animate la un film intreg, la Ariel. A stat lipita de televizor o ora si jumatate, nici sa vorbeasca nu mai putea
. Dar nu o sa fac prea des figura...
M-ati dat gata cu colindele, la noi nu e cazul de asa ceva. La anul...
Eu am terminat cu cadourile mai putin sotzu' caruia nu ii iau nimic pentru ca nu mai am nici un ban
. Las' ca isi ia de la Praga singur.
Va pup si va urez sarbatori fericite celor care plecati pe la parinti, pe restul sper sa va mai vad macar pana vineri pe aici.
`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'