Miresele anului 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

kateryna, tu ai facut civila la sect 1 ? mai vor aia spaga de rigoare ? dupa cununie, cand inmaneaza actele, mai zic " ne dati si noua 2 sticle de sampanie..."? sa stiu, sa iau in calcul si sticlele alea...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralu_trancu

il iau de pe langa Calarasi, ca in fiecare an, anul trecut l-am luat de la Modelu de la cineva, dar i se face analiza la fata locului. am intel;es ca pe undeva la 60-65.000 kg in viu

Si-l tai acolo / acasa ? Respecti traditia sau normele UE-ului ? Noi il casapim acolo si acasa-l parlim, spalam, ciopartim, papam... si ne gandim k s-ar putea sa ne reclame o nenorocita de pe strada, care are enspe mii de procese cu vecinii... da-i arata soacra-mea !

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

Sper sa nu fac vreo gafa... dar tac-su nu e dus ?

Raza de soare

[/quote]
ba da, dar au luat o melodie veche de-al lui tacasu' si el a cantat live. a fost super pt ca avea niste ecrane mari in care suprapuneau imaginea lui taicasu' cu a lui de pe scena! super!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by krelia
si ce vaz...dishcutzii daspre bebei..iar......beeeeeeyyyy......si unele care imi palc..

Da' de reactia puiului meu ce parere aveti ? V-am spus k suntem topiti dupa bebei, dar nici chiar asa sa faca nu ma asteptam...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

[/quote]

Si-l tai acolo / acasa ? Respecti traditia sau normele UE-ului ? Noi il casapim acolo si acasa-l parlim, spalam, ciopartim, papam... si ne gandim k s-ar putea sa ne reclame o nenorocita de pe strada, care are enspe mii de procese cu vecinii... da-i arata soacra-mea !

Raza de soare

[/quote]

io sunt fata de oras fitzoasa care nu ar sti ce sa faca cu tovarasu porcu. aia de acolo il taie, parlesc si alte alea. ca daca ar fi sa ii fac eu ceva, m-as duce urgent la piata vitan si l-as cumpara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by emilyjeuly

ba da, dar au luat o melodie veche de-al lui tacasu' si el a cantat live. a fost super pt ca avea niste ecrane mari in care suprapuneau imaginea lui taicasu' cu a lui de pe scena! super!

Pricepu' si capu' meu... si mie-mi place cum canta, dar melodiile serioase... nu alea cu "ghiveta".

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

kateryna, tu ai facut civila la sect 1 ? mai vor aia spaga de rigoare ? dupa cununie, cand inmaneaza actele, mai zic " ne dati si noua 2 sticle de sampanie..."? sa stiu, sa iau in calcul si sticlele alea...

Raza de soare

Mai intai, neatza fetele (ca iar era sa uit, dar eu intai citesc, citesc si trece vremea si uit ca asta e primul post pe ziua de azi )
in al doilea rand: maa, da ce tupeu trebuie sa aiba astia !! Auzi, pentru 10 minute de citanie de-acolo din Codul Familiei si dupa ce-ti mai baga si nu stiu ce fotograf pe gat etc ... , mai vor si "cadouri"

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

si daca nu le dam cadou?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianette

Mai intai, neatza fetele ...
in al doilea rand: maa, da ce tupeu trebuie sa aiba astia !! Auzi, pentru 10 minute de citanie de-acolo din Codul Familiei si dupa ce-ti mai baga si nu stiu ce fotograf pe gat etc ... , mai vor si "cadouri"

mneata !
Da, au tupeu ! La civila sora-mii, se vede clar pe caseta ( plus k noi, kre am stat aproape, am si auzit ) cum zice cele de mai sus... ma tenta sa-l santasez sau macar sa-l dau la Tv...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

'Neata, fetele. Sunat asa de zombie azi....abia mai vad sa va citesc, dar nu ma las... Aseara a fost iubitelu' la petrecerea de Craciun a firmei, si nu am putut sa adorm pana nu s-a intors. Adica pe la 2. Iar la 5 jumate s-a trezit, ca-i era rau.... Of, ce as mai dormi acum. Si ca sa fie totul frumos, dimineata m-am certat si cu un caine in fata firmei.... Sunt foarte suparata pe el, ca eu iubesc cainii fosrte mult....

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput